- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocsó
aktív tag
Van honnan fejlődni
De hogy miért kellett 45 percig húzni, hogy az új telefon az 5T... Na azt nem értem.
Amúgy egy zenei szerkesztő elférne a csapatban, mert ez így elég száraz...
Gyanítom hogy ennél egy átmulatott éjszaka után is "érdekesebbet" ütnék össze PowerPointban...
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
f3rdzs0
senior tag
hát azt 0 közönség előtt vették fel, csak úgy tettek mintha lett volna. de előre felvették úgyhogy kevésbé volt ilyen kínos csendben kepnezegetes
szerk.: viszont a kamerát körbe veszi a ház, és nem lóg ki mint az 5nel szóval most már tényleg teljes iPhone klón
szerkszerk.: usb type c usb 2.0 D mennyibe tartott volna ennyi fejlesztést belerakni? vagy ennyi port maradt még a 3ból?
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
BladePocok
tag
Az OOS-ről beszél, valami újdonságot kihallottatok azzal kapcs.?
-
racerx
őstag
500 euró a kisebbik.
-
veterán
Ugyanannyi amennyi eddig... úgy néz ki megvan az új telefonom.
Nov 21-től rendelhető.[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
tomp
félisten
Senki meg sem említi a lényeget?
E hónapban Open Beta! -
Albigator
őstag
Jól láttam, h van benne faceunlock?
-
f3rdzs0
senior tag
screen resolution végül mi? nem tudtam útközben nézni és honlapon nem említik látható helyen. gondolom fhd+ ha így rejtegetik
f3rdzs0
-
-
kano
nagyúr
Nem éppen, ez az iPhone face unlockjához hasonlít inkább.
Kíváncsi leszek az első tesztekre.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kocsó
aktív tag
válasz Menthirist #7859 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ezek után mennyit adnának az Early Bird alatt megvásárolt, gyári kijelzőfóliával az elejétől tokban tartott, 64GB-s OP5-ömért..
[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
tucsok.
senior tag
Megtaláltam, köszi mindenkinek. Jelenleg 5-ös van nekem, de nem érzem a váltást. Várok, hogy milyen lesz a készülék, november 21 után meglátjuk.
"So say we all"
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #7866 üzenetére
Ha nincs 2x zoom akkor mire fogják használni a telét?
-
veterán
Hát nekem mostanában halt meg a 3,5 éves nexus 5-öm (mikrofonja, de már ideje nyugdíjazni, addig elvagyok headset-tel), szóval pont időben Gondolkodtam még a P10-en, de ez jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
Sikerült feltennem a xXx NoLimits romot + Helix kernelt. Hát a kernel eléggé laggos, gyárival nem volt ilyen, viszont tény hogy nem nagyon merül.
-
tomp
félisten
válasz tibcsi0407 #7873 üzenetére
Na igen ez valóban érdekes lesz így.
____
Open Beta telepítéséhez vajon kell majd egy full wipe? Már nagyon várom. -
NyMRooD
őstag
Ez alapján az 5-ös csak a 3-as modelből megmaradt kijelzők kiszórása volt, remélem az 5-ösz szoftveres támogatását nem dobják az 5T miatt, ha igen ez volt első és utolsó oneplus-om. (főleg ha xiaomi komolyan gondolja az európai szinrelépést)
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Mr.C
őstag
Hát én is leírom a véleményem
1. Ár
Tök oké szerintem, jut is, marad is, szvsz nem ad pofont az OP5 tulajoknak, amennyi előnye van ennek a telefonnak, annyi hátránya is.
2. Kijelző
Sokan örülnek neki, nekem olyan "meh" az egész. Ha lesz valakinek, szívesen megnézném élőben, de gyanítom hogy nem fogok ettől hanyattesni. Mindenkinek elsiklott a figyelme az 5T beállításainál, hogy volt egy "Adaptive model" opció is? Ha van hozzá külön szenzor akkor lehet ez az iOS-ben ismert TrueTone display szerűség nem? Ha meg nincs külön szenzor, akkor az 5 is simán meg tudja ezeket kapni
3. Méretek
Nekem már ez is nagyon a hatérokat feszegeti, az 5T meg még nagyobb lett.. számomra ez negatívum.
4. Face unlock
Nem nagy mutatvány, nem láttam benne túl sok fantáziát, képpel simán át lehet verni. Ebben biztos vagyok.
5. Kamera
öööö... főszenzor 16 MPX f1.7 ugye? .... máááásodlagos szenzor 20MPX f1.7 ugye?
csak 1 kérdés... csak 1: MIÉRT NEM LEHET AKKOMÁNKÉREMSZÉPEN A JOBB KAMERÁT HASZNÁLNI FŐSZENZORKÉNT?(huh bocsi)de komolyan.... van egy gyengébb meg van egy jobb... ááá a jobb szenzort csak ritkán használjuk, minek az. Vagy monokróm lenne? mert ha igen, azt nem mondták.
VALAMINT
pont, hogy a 16 MPX-es rendelkezik nagyobb pixelekkel, mert több a hely neki, ami több fényt képes beengedni. mostakkkorezhogyisvanezkérem?biztos én vagyok a hülye6. OOS
persze így meg úgy optimalizált, which is fine, meg tök jó... de ezt úgyis megkapja az 5. Semmi hw változás ilyen téren. Vagy ha gyárilag nem is, XDA-n meg fogják oldani. Novemberben Open Beta > király! nem érdekel, mert nincs rá xposed 2018 Q1 stabil oreo > Király! Érdekel, mert addigra remélem lesz már xposed
Összegezve
Az lett, amit vártunk. Sztem piacképes, van rá vevő, ez az 5 kijelzőjének "kétezertizenhetesített" változata. Mondanám, hogy a telefoné de nem mondom mert az hülyeség, azt a 3 > 3T-nél volt igaz. Itt csak pofozgattak pár dolgot. De mondom, értem, miért csinálták meg, kellett ez a képarány, szükség volt rá.
Lehet neked éppen nem, de sokaknak igen.[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
tibcsi0407
félisten
Visszaraktam a Renderzenith-et, a Helix-en indokolatlan lassulásokat tapasztaltam.
utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
Ez az open béta nem Oreo, csak egy avas pilótakeksz. Jófejségből lehet segíteni tesztelni, de várni mint a messiást baromság szvsz.
tibcsi #7841 - Igen. Ha most összeszarná magát a telefon, és holnapra valami atomstabil rendszert kéne előhúznom a kabátujjból, akkor vagy a SimpleGX-et vagy az Xceed-et tenném fel.
rankesz - lehet hogy tényleg félreértettem amit mondtál De a Francoval mindig bennem volt az érzés, mikor némán sötétlett a telefon előttem, hogy most kaptam valamit vagy nem? És 15 percenként kényszeresen feloldottam, és megnyitogattam a gmailt, vibert, messengert stb. És igen hamar rájöttem, hogy van ennél Francóbb is
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
BladePocok
tag
Itt egy kis hand on video akit érdekel az 5T-hez.
-
tibcsi0407
félisten
utdetailing.hu
-
racerx
őstag
válasz tibcsi0407 #7889 üzenetére
És mit látni? Mobilről nem akarok ítélkezni, elolvasni elolvastam, e szerint valamivel jobb a helyzet. Nem?
-
kcsa
veterán
válasz tibcsi0407 #7889 üzenetére
így szemre elég vegyes kép: vannak botrányosan rosszabb képek is, és láthatóan jobbak is.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
tibcsi0407
félisten
-
ati3738
aktív tag
-
racerx
őstag
Azért gépen megnézve, az az érdekes, hogy a belenagyításoknál szinte mindenhol a sima 5 tűnik jobbnak, de ha simán nézem akkor már nem ennyire egyértelmű.Pl az első háznál is , részletesebb a T, ha a téglákat nézzük pl.
-
ati3738
aktív tag
-
törölt tag
Üdv
Van a házban két router, az a helyzet hogy egy ideje azt csinálja, hogy a távolabbira csatlakozik, a közelebbire, ami egy xiaomi router azt írja rá hogy tiltva. Ha restartolom a routert, utána jó. Valami ötlet hogy ez miért van?
-
f3rdzs0
senior tag
tudtok esetleg valamilyen jobb auto. brightness appot? vagy valamelyik rom tud olyat, hogy egy specifikus fényerő alá nem megy? nagyon úgy néz ki hogy megöli a szemem az amoled vibralasa, úgyhogy kipróbálnám hogy a nagyon alacsony fényerőt elkerülöm.
f3rdzs0
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Spórolós topik