-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Újra ugyan azok a síró hsz-ek, mint anno az OP3 topicban.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Mr.C
őstag
válasz #71746560 #7154 üzenetére
Sz egy olyan program, ahol nagyon részletesen lehetett az audio kimenetet szabályozni. Jack, Bluetooth, hangszóró és USB/Dock.
Nem csak egy sima equalizer van benne, hanem nagyon részletes beállítások is, mint Pl a terhangzas (szimulálni tudja egy x négyzetméteres szoba térhangzását), impulse-responses sample, rengeteg DDC, ami sok fülhallgatót támogat és a többi.
Ha megy az angol, akkor az xda topikban mindent leirnak róla.sudo rm -rf /*
-
-Gerzson-
aktív tag
Igen, de most talán több alapja van. Sokan (én is) azért váltott 5-re mert elhitte a clearer photos hazugságot. Most, egy új flagship-pel minden esély elszállt, hogy ezt valóban megkapjuk. Engem egyenesen bosszant a CEO új instant ígérgetése a még szuperebb fotókról. A bizalmat eljátszották, két OP után megyek note 8 -ra. Igen. Drága, meg nem egy liga de legalább nem hazudnak.
-
racerx
őstag
Én azért bízom benne hogy jó lesz a kamera, ui szívesen visszatérnék az S8 ról, de csak ha a kamera ua lesz minimum.Nekem ez lényeges. (még mindíg rácsodálkozok, hogy különböző köülmények között micsoda fasza képeket is tudok vele lőni..). Szóval ha ezt hozná, az nagyon fasza lenne..
-
törölt tag
-
-Gerzson-
aktív tag
Igazad van. A 3T-vel minden tekintetben elégedett voltam, kivéve a fotókat. Azt az ígéretet kaptam, hogy az 5-ös jobb lesz. Így jártam.
A 6-os ára biztosan feljebb kúszik és ott már olyanokkal találja szemben magát mint pl. a most bejelentett Mate 10 pro 250 e ft nyitóáron, jó optikával 3 év garival. Egy két hónap és ez az ár lecsökken az OP6 128GB szintjére. Nagyon jó fényképeket kell az OP-nak villantania, hogy versenyképes maradjon. -
tibcsi0407
félisten
válasz -Gerzson- #7163 üzenetére
Annak az esélye nulla. A Huawei csak a fotós részlegen több mérnököt foglalkoztat, mint a Oneplus összesen. A jó hardver mögé kell a profi szakértelem és a szakértő gárda is, ami a Oneplus-nál nem jobb.
A Vivo-nál meglenne, nem értem, hogy miért nem segítenek egymásnak.utdetailing.hu
-
ati3738
aktív tag
válasz tibcsi0407 #7164 üzenetére
Jelenleg melyik készíti a legjobb képeket. Nálam eddig az S7 volt a nyerő
Forever Young
-
majszter99
tag
Azért annyira nem borzalmasak ezek a képek, szerintem a különbség inkább sötétben, félhomályban jön ki, de az sem annyira drasztikus. Aki este akar profin fotózni az szerintem ne a telefonhoz nyúljon. Oké a huawei képekben adhat pluszt de azért alatta kirin proci pörög, ami azért kicsit alul marad, plusz kevesebb ram stb.
És akkor a stock android előnyeiről nem is beszéltünk.
De ez csak az én véleményem. -
tibcsi0407
félisten
válasz ati3738 #7167 üzenetére
Pixel 2,Note 8, Mate 10, LG V30, iPhone 8.
(#7168) majszter99
Így van. Ezért a pénzért megállja a helyét a Oneplus. Nem rossz ez a kamera. A gond az, hogy sokkal jobbnak volt előadva Carl Pei által.
Én még az Oreo-val érkező frissítéstől elvárok egy komolyabb javulást.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
majszter99
tag
válasz tibcsi0407 #7169 üzenetére
A marketingben nincs határ ez tény..szeretnek túllőni még a fizikai határokon is
-
tibcsi0407
félisten
válasz majszter99 #7170 üzenetére
A fizikai határai messze vannak ennek a kamerának. Nem tudják kihasználni. Nézz meg egy Snapdragon camerával készült képet. Pedig még abban is lenne bőven tartalék.
utdetailing.hu
-
Blizzardking
őstag
válasz majszter99 #7168 üzenetére
+1
"Aki este akar profin fotózni az szerintem ne a telefonhoz nyúljon."
Hanem az állványhoz. Ahogy teszik azt a másfél milliós fotógépek tulajdonosai. De telefonnal lát az ember kézből fotózni a Parlamentet a Duna tóloldaláról este tízkor...
Ez az összevetés egyszerűen nem releváns. Mintha az alapján vetnénk össze autókat, hogy melyik gyorsul fel nulláról harmincra ötödikben előbb. Totális baromság sötétben kézből fotózni, mág akkor is, ha a bullshithadosztály azt mondja hogy ez lehetséges. Nem, nem az.
Akinek ez fontos, és még nincs állványa, az szopni jár a sötétbe, nem fotózni, és sírni jár a fórumba, nem eszmét cserélni."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
tibcsi0407
félisten
válasz Blizzardking #7172 üzenetére
Csak nem az éjszaka pillangóira asszociálsz a sötétben sz*pással?
Ebből lekövetkeztetem, hogy a Oneplus elk*rvult.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Snoop-y
veterán
-
Macika66
őstag
válasz -Gerzson- #7175 üzenetére
Szükségtelen találgatni, már egy hete megvan az ára. 549 € (169.000 Ft) lesz a 6/64 GB-os és egy százassal több, 649 € (199.900 Ft) a 8/128-as.
Figyelj már, te érted a logikádat? Mert én nem.
MIÉRT veted össze egy készülék ÚJ, megjelenéskori árát egy másik készülék 5-6 hónap utáni árával????
-
kano
nagyúr
válasz -Gerzson- #7175 üzenetére
Én ezért vártam meg az első tapasztalatokat itt a fórumon, és ezért nem vettem ismét OP-t. Olyan jó volna, ha véletlenül egyszer eltalálnák a kamera szoftvert is.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Mr.C
őstag
válasz Macika66 #7176 üzenetére
Mert az op nem akciozik és nem viszi le az árát még több gyártó igen. Ergo op ára marad a mindenkori, de ezt az árat idővel más készülékek (az értéktelenedés miatt) el fogják érni.
Tehát:
Egy op kijon 200k-val, fél év múlva ismét 200k lesz az ára.
Mate10 vagymiatököm tökmindegy kijon 250k-val és fél év után lesz az ára 200k.Na és ott fog látszódni, hogy melyik a jobb ár/érték arányban.
sudo rm -rf /*
-
mjani1172
addikt
És kiegészítésként ha valaki cégre veszi vagy elszámolja az áfát, akkor a másik telefon 250 bruttó (kb 200 nettó), de később már csak 200 bruttó (kb 160 nettó) míg az op5t meg 200 nettó.Tehát nem is olcsóbb.
Mielőtt megint brummogás lenne, ez akkor is így van.[ Szerkesztve ]
-
-
bexinho23
őstag
Sziasztok! Huawei P8-at tervezem lecserélni, és egy OnePlus 5 vagy OnePlus 3T-ben gondolkodtam. Mivel ez az 5-ös topikja, így értelemszerűen ezt fogjátok ajánlani. Viszont a kérdésem mindkettőre vonatkozik:
-Mi számít biztos forrásnak? Honnan érdemes megrendelni? A GSM üzletekben nem igazán bízok.
-OnePlus oldaláról lehet rendelni Magyarországra?
-Hivatalos oldalon most éppen "out of stock". De ha rendelek (gondolom csak paypal, kártyás fizetés van, utánvétes nincs), akkor milyen árfolyammal kell számolnom? Rendelés előtt látok esetleg forintosított árat?
-Garancia hogy érvényesíthető? Van magyar képviselete a cégnek? -
bexinho23
őstag
Garanciaidő megfelelőnek tűnik, viszont az sajnálatos, hogy a korábbi modellekből nem tudok rendelni a hivatalos weboldalról. GSM bolt kizárva, mert az ottani bolti garancia és kétes beszerzési forrás miatt nem szívesen rendelnék 100k fölött.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz Macika66 #7176 üzenetére
"Figyelj már, te érted a logikádat? Mert én nem.
MIÉRT veted össze egy készülék ÚJ, megjelenéskori árát egy másik készülék 5-6 hónap utáni árával????"Az egy dolog, hogy nem akarod megérteni miről írtam, viszont némileg csúsztattál az ár összehasonlítással: A 128 GB OP5T árát kellene összehasonlítanod a MATE 10 128GB (255 eFT) kezdő árával. Így már csak cirka 50.000Ft a különbség, az aktuális árfolyamtól függően.
És most adnak egy 360 fokos kamerát is a Mate mellé. Szerintem a megjelenés pillanatában simán versenyképes ára lesz. -
axlfsi
veterán
válasz bexinho23 #7183 üzenetére
Ujat, a gyarto oldalarol mar nem tudsz venni. Ha ezt a telefont szeretned, akkor mindenkeppen olyan forrast ajanlok, ahol a oneplus.net oldalrol volt vasarolva a keszulek.
Pl. itt, hardverapron jo esellyel mindenki onnan vasarolta. Nezz szet, van par hirdetes!˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
bexinho23
őstag
Köszönöm, szétnézek. Alkalmanként adok-veszek is itt hwaprón. De műszaki cikkeknél önfejű vagyok, és igyekszek mindig új terméket venni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz bexinho23 #7190 üzenetére
a helyedben mindneképp várnék nov 16-20-ig. akkor jelentik be az 5T-t elméletileg. én esélyesnek tartom hogy a sima 5 még újra lesz készleten olcsóbban utána, de én mérhetetlenül optimista vagyok
(#7187) -Gerzson-: szerintem majd írj 5-6 hónap múlva amikor az lesz amit írtál, hátha akkor sikerül ez
szerk.: új speedtest vs Pixel 2 és Note 8 ha még nem lett volna
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
bexinho23
őstag
-
válasz f3rdzs0 #7191 üzenetére
Miért tartana vissza árukészletet most az OP, hogy aztán csak olcsóbban tudja eladni? Ha meg jelenleg nincs árukészlet, mert eladta a teljes készletet, miért gyártatna újabb adagot a régi készülékből, mely miatt kevesebbet tudna eladni az újból? Nem logikus. 100%, hogy nem lesz többé OP5.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
f3rdzs0
senior tag
ezért mondtam hogy optimista vagyok
az egyetlen logikus dolog amire gondolok, hogy anno volt ugye az 1 hét gyárszünet kínában, és utána ha még gyártanak OP5-t nem rakják polcokra, a meglévőket meg updatelik Oreo-ra esetlegesen. de ez csak akkor ugye hogy ha az 5T mellett árulják, amire kicsi az esély
f3rdzs0
-
Mr.C
őstag
válasz HardRic #7196 üzenetére
ahogy elnézem, kb fél centivel lett keskenyebb a káva alul-felül, oldalt meg sztem maradt ugyanakkora csak rájön egy sarok menti kerekítés (ami persze oleddel simán elérhető az OP5-nél is)... még mindig gondolkodom, megéri-e váltani nekem, de eddig nagyon kevés a plusz az 5höz képest
sudo rm -rf /*
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest