- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz szagabor #5099 üzenetére
Ha a letöltött fájl nevét átnevezted recovery.img-re, akkor úgy kell flashelni hogy
fastboot flash recovery recovery.img
a fastboot jelenti hogy ez egy fastboot utasítás, az első recovery hogy melyik particióra flashelje, a recovery.img pedig a fájl neve amit flasheljen.
Utána többféleképpen indíthatod újra recoveryben, a legegyszerűbb, hogy újrainduláskor, mikor kiírja hogy várj 5 másodpercet, a hangerőgombokkal ránavigálsz azon a béna kis boot menün hogy recovery, megnyomod a power gombot, és nem nyúlsz hozzá többet."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
gergotakacs
tag
Google keyboardon van diktálás opció? Mert én az enyémen sehol sem találom annak ellenére hogy a hangvezérelt írás be van kapcsolva.
-
HardRic
addikt
Csináltam egy kis nappali kamera összehasonlító tesztet:
[link]Nem rossz végeredményben az OP5 automatán. Főleg ha a 12MP-es mezőny mellett nem a 16MP-es képeket nézzük full méretben, ezért leméreteztem őket. Így azért már nem annyira zavaró az erős zajmentesítés, de még mindig visszafogja a szoftver a hardvert. Viszont alakul ez, még ha csak kicsit is, lépésenként, de reszelget a háttérben a OnePlus.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Hol és hogyan tudom azt beállítani hogy mikor beszélek és van egy bejövő hívás akkor az csörögjön ki és be egy üzenet jöjjön arról hogy volt egy nem fogadott hívás?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
tobias88888
őstag
Mobilarénás teszt nem is lesz már? Besértődtek hogy nem kaptak telefont az első körben a gyártól díszdobozban?
-
tibcsi0407
félisten
válasz tobias88888 #5109 üzenetére
Minek az? Komolyan kérdezem. Mit változtat a Mobilarenas teszt bármit is egy két hónapja megjelent telefonon?
Én a helyükben már ki sem adnám a tesztet, mert ez már az a kategória, amikor már ciki írni róla.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
őstag
Arra van valami megoldás, hogy adott számokat állandóan a 2. kártyáról hívjon?
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
őstag
-
Mr.C
őstag
válasz jagofett #5118 üzenetére
mindegy mostmár.. iskolai akciót is kihagytam...
(eredetileg aug 7-én rendeltem egyet cégen keresztül, kínából jött de Németországban elakadt így le kellett mondani a rendelést és már igen égető volt, hogy okostelefonom legyen, nem tudtam tovább várni. Kapkodtam és ennek ez az "ára".)[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
MrSealRD
veterán
-
anti1966
tag
Hát, mit is mondjak a kamerára így az LG G5 után...hát nagyon gyenge hozzá képest.
Van valami megoldás rá, vagy igértek valami frissítést a közeljövőben?
Tud valaki valamit róla?
Köszönöm -
PeteePeti
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy számlát kaptunk hozzá aki oneplus.neten vásárolt? És hol találom, ha igen?
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
anti1966
tag
Ha recovery módot szeretném indítani, akkor kér passwordot.
Ez mi lenne? Kijön a képernyőre egy billentyűzet és kér valami jelszót?
Vagy valamit rosszul csináltam? -
anti1966
tag
köszönöm szépen!
-
dominating
tag
legújabb frissítéssel másnál is jelentkezik az a probléma, hogy nem kapja meg a viber üzeneteket?
5800x3d + 6900xt
-
HardRic
addikt
válasz dominating #5129 üzenetére
Nekem az Inbox app szarakodott. Akkubeállításoknál állítsd not optimizedra a Vibert, mert a Doze altathatja a processt és így nem kapod meg az értesítéseket.
-
Macika66
őstag
válasz dominating #5129 üzenetére
Wifinél vagy mobilnetnél?
-
dombila
senior tag
Itt egy moddolt Google Camera, amit Pixel Oreo-ból szedtek ki, és állítólag sokkal jobb minőségű képeket készít Oneplus 5-n is, mint a gyári kamera.
[link] -
HardRic
addikt
válasz tibcsi0407 #5135 üzenetére
Itt is ott a sok kis pötty. Amúgy szerintem ezzel felesleges szórakozni. Pixel szintűre úgysem tudják megcsinálni, az OP5-nek meg a dinamikatartománnyal alapból nincsen gondja.
-
tomp
félisten
Miért nem tudok letöltött apk fájlból telepíteni? Semmilyen appot nem enged a rendszer. A Telepítés gombra hiába nyomok semmi. Nem reagál.
-
dominating
tag
-
jani70
aktív tag
Üdv!
Beálltam én is a sorba egy 6/64-el!
4- év alma után szokni kell!
Kérdésem az lenne hol tudom be állítani az ikonok méretét,mert valahol a beállítások közt egyszer láttam de azóta nem találom!
A másik hogy amikor töltöm a telefont hogy tudok változtatni a gyors és a sima töltés közt,mert amikor töltöm egy villám szerű ikon látható 😉[ Szerkesztve ]
-
Kocsó
aktív tag
válasz tobias88888 #5109 üzenetére
Már a hivatalos megjelenés előtt, az Early Drop keretében megvettem, akkor felajánlottam az adminoknak, hogy ha érdekli őket, szívesen oda adom, hogy szülessen egy teszt.
Akkor az adminok közül csak Bog és Bone válaszolt (2017.06.23-án...)
(OFF)"A felajánlást köszönjük. Egyelőre hivatalos csatornákon várjuk a tesztpéldányt, ez volna a preferencia, de ha nem jön ott össze, valamikor egy-két hét múlva elképzelhető, hogy élnénk a lehetőséggel, ha esetleg akkor is rendelkezésünkre bocsátanád."(/OFF)
Azóta nem jelentkezett senki, én meg már belaktam a telefont, tehát már nem szívesen nulláznám le(#5142) jani70: bekapcsolt kijelzőn nyomva tartod az ujjad, ekkor alul megjelenik egy Beállítások menüpont, ott Kezdőképernyő elrendezése.
Illetve még itt tudsz állítani betűméretet: Beállítások / Megjelenítés / Betűméret és Megjelenített méret[ Szerkesztve ]
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
f3rdzs0
senior tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz f3rdzs0 #5145 üzenetére
Tech 2 kapott. Az hogy lehet?
Szerintem szimplán elbagatellizálták, most meg már az oly' mindegy kategória, hogy lesz-e teszt, vagy nem.
Személy szerint jobban örülnék, ha nem lenne, mert ebben a topikban már 5000 komment van és ez ketté fogja szakítani a csapatot.
Nem mintha olyan magasröptű szakmai vita folyna itt, de akkor is késő már szvsz.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
jani70
aktív tag
válasz dominating #5144 üzenetére
Az addig oké hogy az ikonokat meg lehet változtatni,de valahol volt olyan hogy növelni is lehet a méretét!
Új hozzászólás Aktív témák
Reflinket megosztani tilos!
Hirdetni tilos!
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest