Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jagofett

    tag

    Sziasztok,

    tudom elég kihalt már ez a fórum, de hátha valakinek hasznos infóval szolgálok - nem is annyira éri meg váltani. :D Egy ideje már gyorsan merült a teló, és a töltő is könnyen kiesett belőle, Dash chargeról már nem is álmodtam.
    Gondolkoztam rajta, hogy le kéne cserélni, de végül arra jutottam, hogy nem ér meg 100+ ezer forintot hogy hasonló sebességű telóra váltsak csak azért, hogy az akksi jobb legyen.
    Utánanéztem, és a hivatalos honlap alapján akksi csere igen kedvezőnek tűnt, ezért elküldtem szervízbe (már nem volt garanciás, 3. évét tapossa)
    Vasárnap délelőtt rendeltem meg, kaptam UPS szállítólevelet, amivel másnap(!) már jöttek érte. 2 nap alatt odaért Lengyel honba, jött a számla: szállítással, javitási és alkatrész költséggel együtt 41€ :Y Szerintem elég jutányos.
    Következő hétfőre már hozta vissza az UPS, szóval a szervíz odatette magát. Ha valaki hasonló okokból gondolkodna cserén, szerintem érdemes a javításon is elgondolkodni, mert így tulajdonképp lett egy újra életre kelt telefonom.
    Ha valakinek van kérdése a folyamattal kapcsolatban, szívesen segítek.

Új hozzászólás Aktív témák