- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cool13
őstag
Írtam a MIUI ROM-ok magyar fordítását végző professzornak. Hátha tud segíteni magyarrá is változtatni A MIUI8-at.
-
szs9
csendes tag
Sikeresen frissítettem gyári 5.1-re,
két problémám lett vele:
- nem a helyi időt mutatja hanem 2 órával kevesebbet (vodafonos vagyok)
- találkozó üzemmódban is rezeg ha a három alapgombot nyomom
-
BlOO
csendes tag
Sziasztok!
A GPS probléma végett, kénytelen voltam az S139-es, 5.1-re firssíteni. Úgy néz ki, a jel találási probléma megszűnt. OK.
Nos, utána olvasva, felkészültem és elfogadtam, hogy a Lenovo specifikus alkalmazások eltűnnek. De azt már tényleg nem tudom tolerálni, hogy Android menü szintű opciók tüntek el, úgy mint, "Gombok" beállításai, személyre szabása, vagy a futó alkalmazásokra a hosszan nyomva tartva a "Söprés" funkció!
Ez egyedi jelenség, vagy ezzel él mindenki együtt?
Van valamilyen rejtett menü, kód, amivel elő lehetne hozni?Köszönöm!
LaciNO dissatisfied costumer is ever allowed to leave my business. Always send pm. to me.
-
BlOO
csendes tag
válasz borzosmorzi #13306 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Egy pipa!
A beállítások/"eszköz" csoport/ gombok beállítása: ahol a hosszan nyomás és funkciók állíthatóak be. Ez megszünt az 5-től?
Más: az akkumlátor menü sincs, illetve van a "Energiatakarékos mód", de sehol se találom a fogyasztási adatokat. Csak én bénázok?Köszi!
NO dissatisfied costumer is ever allowed to leave my business. Always send pm. to me.
-
borzosmorzi
tag
Az Energiatakarékos mód / Statisztikai függvények - Akkumulátorhasználat-ra rábökve megjelenik egy fogyasztási grafikon, alatta az rendszerkomponensek és alkalmazások %-os fogyasztásával. A grafikonra bökve pedig részletesebb vizuális infó kapható a mobilhálózati, wlan, ébrenléti, képernyőhasználati, stb adatokról.
Az alsó funkciógombok működése szerintem nem testreszabható, és legalábbis a középső és bal oldali gomb eleve másként működik 5.1 alatt. Az a helyzet, hogy ezekhez még KitKat alatt sem nyúltam, de már olyan rég (decemberben) frissítettem 5.1-re, hogy már nem is emlékszem, hogy 4.4.4 alatt milyen testreszabási lehetőségek voltak.
Egy csomó beállítási lehetőség a VibeUI része volt, és mivel ezt eltávolították (csak egy Launcher/stílus szintjén maradt meg), gyakorlatilag a lecsupaszított 5.1 Lollipop működését kaptuk a frissítés után. Ha ez nem elég, lehet telepíteni egy alternatív Launchert (pl. én a Nova fizetős változatát használom).[ Szerkesztve ]
-
zambozoli
aktív tag
CM12.1 ben hol kell ébresztő hangot állítani. Csak a hangerőt találom.
Üdv:ZZ
-
Hubertuszfan
újonc
Sziasztok! Lehet, hogy megtaláltam a megoldást a GPS gondra 4.4.4 alatt. Nálam talál poziciót a Szülinapp-os IGO, Traffi Hunter - bár hosszabb időn át nem teszteltem. A Security-nél az Adatvédelmi őr - Hely menüben nincs pipa a G.Play-szolgáltatásoknál, G.Play Áruháznál stb... - kivéve IGO, Traffi Hunter, Időkép, Térkép. Ha bekapcsolom a GPS-t, a Security rögtön jelez, hogy letiltotta a GPS hozzáférést a Google Play irányában. Nézzétek meg ti is, hogy működik-e, vagy csak nálam van "anomália".
-
ncc1701
veterán
Cm 12.1 alatt hol lehet kikapcsolni azt, h ha megmozdítom a telót, akkor hagyja abba a csörgést? Ha bicajozok, és a zsebemben van, akkor gyakorlatilag nem is csörög.
-
Zsee75
tag
válasz Hubertuszfan #13312 üzenetére
nincs a securitybe a helynél gplay
-
zarew
senior tag
válasz Diabo6 #13321 üzenetére
Teljesen el vagyok keseredve: mivel a gps problémák miatt kényszerű voltam frissíteni majd 2 év után. Azóta az üzemidő pont a fele, a home gomb 2x re nem jön a vaku, nem írja ki az adatforgalom sebességét a felső sávban. Nekem a duplakopp hiányzik, ha hívásom jön sokszor alig bírom felvenni,mert csak a fölső sáv lehúzásával jutok felvevő pozícióba. Az egy dolog,hogy szokatlan a felület,ébresztő stb. Igy elb@szni egy ilyen jó kis telefont. ROM olni nem akarok,nem is tudok csak használnám a telefont. Úgyis el akartam adni, hát itt az ideje...
Ja boccs, nem válasznak akartam
[ Szerkesztve ]
-
miki675
csendes tag
5.1-re van frissítve, próbáltam hard resettet csinálni,de azt írta,hogy nincs adat. Most próbáltam rendszer mentést késziteni, de "Az engineering mode-ban a "log a debug" menüpontnál menj a User2Root menüpontra" nem találtam ilyet. Akkor itt már nem lehet rendszer mentést csinálni? A 146-os frissítést szeretném rá tenni . Itt is rootolni kell? Laikusként meg tudom csinálni?
-
userZ0L1
újonc
Sziasztok!
Régóta olvasom a fórumot,gratulálok hozzá!Kipróbáltam szinte minden romot,de nálam maradt a gyári 4.4.4
Gps problémám volt,de megoldottam,nem frissítettem 5.1-re.Google billentyűzet,google+ frissétések eltávolítása,majd fagyasztása,többet nem frissül.Azóta tökéletes a gps.Security-ben ezeket az alkalmazásokat lőttem ki: -
userZ0L1
újonc
-
Zsee75
tag
-
nimfas
addikt
feltettem a legújabb MIUI-t a telóra, 6.7.7-es volt rajta.
majd wipe, restart phone...
aztán a következőt játsza:10 print "Lenovo"
20 restart
30 goto 10WTF????
Kikapcs gomb hosszan kikapcsolja, recovery-be be tudok lépni TWRP szép csipkés orosz
-
zarew
senior tag
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Gyári jól belakott 4.4-emet utolérte a gps hiba, pont mire szükségem van rá... Az lenne a kérdésem, hogy milyen rendszert tegyek rá? A "gyári" 5.1-et nem fogom, azon kívül kéne valami gyorsan.
Már megcsináltam mindent, ami le volt írva gps hiba esetén, 2x újraraktam a rendszert, de nem jó... -
nagyúr
Szépen hazab*szta a kedves google ezt jó kis készüléket...
-
Árpicsek
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne itt némi problémám.
Ma frissítettem a GPS probléma miatt 5.1 s139-re. Gyári visszaállítás után minden frankón feltelepült wifiröl, de a mobilinternet nem akaródzik működni. Megnéztem a Telenor honlapján a beállítási javaslatokat, de passzol minden. Ráadásul a frissítés előtt ment a 4G, most csak 3G-t ír ki. Mit lehet itt tenni?
Amúgy tök amatőr vagyok, kérlek bánjatok velem türelmesen☺.
A segítséget előre is köszönöm! -
borzosmorzi
tag
válasz Árpicsek #13349 üzenetére
A Beállítások / Adathasználat / Szolgáltató neve (gondolom nálad Telenor) / Mobiladat-kapcsolat engedélyezve van (ha jól emlékszem, alapértelmezetten nincs engedélyezve)? Preferált hálózattípusra mit állítottál be (LTE/3G/gsm auto beállítással kellene mennie a 4G-nek, ha KitKat alatt ment)?
Csak akkor fog mobiladat-kapcsolatot használni, ha kikapcsolod a wifit vagy nincs elérhető router, amihez kapcsolódni tud.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest