-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
borzosmorzi
tag
Az Energiatakarékos mód / Statisztikai függvények - Akkumulátorhasználat-ra rábökve megjelenik egy fogyasztási grafikon, alatta az rendszerkomponensek és alkalmazások %-os fogyasztásával. A grafikonra bökve pedig részletesebb vizuális infó kapható a mobilhálózati, wlan, ébrenléti, képernyőhasználati, stb adatokról.
Az alsó funkciógombok működése szerintem nem testreszabható, és legalábbis a középső és bal oldali gomb eleve másként működik 5.1 alatt. Az a helyzet, hogy ezekhez még KitKat alatt sem nyúltam, de már olyan rég (decemberben) frissítettem 5.1-re, hogy már nem is emlékszem, hogy 4.4.4 alatt milyen testreszabási lehetőségek voltak.
Egy csomó beállítási lehetőség a VibeUI része volt, és mivel ezt eltávolították (csak egy Launcher/stílus szintjén maradt meg), gyakorlatilag a lecsupaszított 5.1 Lollipop működését kaptuk a frissítés után. Ha ez nem elég, lehet telepíteni egy alternatív Launchert (pl. én a Nova fizetős változatát használom).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest