- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Lenovo P70-A téma összefoglaló
Fontos információ, hogy a Flashtools használata során SOHA ne nyomjatok a FORMAT-ALL opcióra!
Flashtools használata előtt MINDIG legyen mentés. Bővebben az összefoglalóban található leírás hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
CM 12.1 (0226) van fent, nincs recoverym, hogyan tudnék felflashelni rá? Flashify-el nem sikerült. Próbáltam SP Flash Tools-al egy 5.1-es 64 bites ASOP-ot, hogy utána menjen vissza egy újabb CM de ez se sikerült. Ötletek?
-
lacko0123
tag
Akinek van kedve romolni és nem mobilnete van, mint nekem, az ezt kipróbálhatná.
-
-
borzosmorzi
tag
Miután jól elbeszélgettünk egymással a Lenovo angol fórumán (nem vettem észre, hogy ide is írtál), talán folytathatnánk itt.
Ha jól értem, recovery-n keresztül próbálod felrakni az S141-et, nem flashtool-lal. Ez valószínűleg nem fog menni, pont az S138-nál valami úgy el van szúródva, hogy nem lehetett onnan OTA-n keresztül továbblépni S139-re sem (ha jól tudom, az OTA recovery-n keresztül frissít). Szóval marad a FlashTool, mint megoldás, de ahhoz fel kell rakni megfelelően a drivereket. -
Ellia
addikt
Laptopról elsőre sikerült, meg kellett ez is amit Diabo6 írt (köszi)! Jelenleg eljut a lenovo feliratig, recovery van, jöhet a rom telepítés
[ Szerkesztve ]
-
Diabo6
senior tag
válasz Graphics #12264 üzenetére
Még javaslom az aosp-t. Most a 32 bitest nyúzom. Eddig megelégedéssel. Ami esetleges hiba az teljesen elenyésző számomra. Ha lesz időm, akkor még a 64 bitest próbálom ki, de azt is csak poénból. Gyárira csak azért nem szeretnék visszamenni, mert megszoktam, hogy xposed-al tudok alakítgatni.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Diabo6 #12267 üzenetére
Az , hogy elfogyott a memoria, es hasznalhatatlan volt
Hasznaltam minden romot,n nekem az barmilyen szep es jo beszart. Masnak ment rendesen.
Romot tudok telepiteni, tehat nem ez volt a baja.
Nem lehetett appot lockolni, igy a taskert bezarta...Ritka gyenge amugy minden rom. Gyari 4.4 minden funkcioja jo, meg a MIUI is jo volt. Kiveve a halozati hibakat, meg a tobbi szarsagot
Ha lenne EMUI port , akkor meg azt tennem fel.
Kifordultam amugy a telefonbol, meg lassan a Lenovobol is, hogy a gyari szoft hianyos hitvany szar...b
Masik telefon utan nezek, valoszinu Honor lesz, mert ott megvannak a feltetelek, habar kicsi az aksi.
Vagy passz, kinszaras, hogy a stock rom ennyire hianyos a Googlenal...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Diabo6
senior tag
válasz Graphics #12268 üzenetére
Az tény, hogy a "gyári" 5.1 egy rakás sz.r. De visszaemlékezve a 4.4-re semmi baj nem volt vele. Csak nem bírtam ki, hogy ne romoljak, azért kezdtem el kipróbálni ezeket. Amúgy nekem tényleg nem volt semmi bajom a 4.4-el. Max annyi, hogy nagyon ritkán a zsebemben feloldott a duplakopp.
-
Dave Crank
senior tag
Recovery flash-hez csak a recovery-nél kell, hogy pipa legyen.
Előtte betallózod a recoveryhez tartozó scattert, majd a recovery file-t, és kiszeded a többitől a pipát, kikapcsolt állapotban rádugod a telóra, de előtte downloadra katt, és kész. Ha valami hibát ír pl.: prompt change, vagy valami hasonló, akkor rossz a scatter.Megelőztek már, bocsi nem olvastam a végéig a topicot...
Duliee: CM13 nekem oké (leszámítva, hogy nem megy az előlapi kamera), CM12.1 akkukezelést leszámítva is oké.
Bár ettől függetlenül biztos, hogy mások az igényeink, ezért lehet, hogy neked nem felelnek meg ezek, bár én is szeretem, ha rendesen megy minden, hasít, és nem crashel a rendszer, bár ezek közül egyiket sem tapasztaltam CM rommal, de mással eddig még nem is használtam a telót...., gyári, aosp, genesis, miui, stb..., de nem is tervezem egyenlőre. Bár a kíváncsiság mindig hajt, hogy lehet-e még ennél jobb valamelyik rom.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #12270 üzenetére
Hmm, most vettem észre, hogy CM13-nál mobilevoip-ból telefonálva nem megy a közelségérzékelő...
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Ellia
addikt
válasz Dave Crank #12270 üzenetére
Köszi, de közben már megoldódott. fent van a legújabb CM12, gapps-al, be is laktam nagyjából, még pár apróság van
-
-
TheRealBear
tag
Cm 13 ha nincs memoria kartya nincs belso memoria?asszonye legalabbis megbolondult. Irja h van szabad hely a tarhelynel viszont file manager se latja es minden eltunt a belso memoriabol.
-
Graphics
Jómunkásember
CM 13-as hogy üzemel, eszembe jutott, hogy az temazhato, es van emui theme ra.
-
o_tom
aktív tag
CM13-ra kijott most nekem egy 0705 OTA frissites. Valaki nezte mar? Nem mertem meg feldobni
ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/
-
borbas666
aktív tag
válasz Graphics #12277 üzenetére
Én pár napja használom, de most megy vissza a 12.1. Gyengébb a térerő, illetve nem akar össze kapcsolódni a miband a telefonnal. Egyéb komolyabb hibát nem tapasztaltam , de ez nekem pont elég hogy lecsereljem.
Szerk: én már a friss update alól írok viszont a térerő nem javult, más meg nem is érdekel különösen
[ Szerkesztve ]
-
Dave Crank
senior tag
-
Graphics
Jómunkásember
Találtam EMUI Romot, most azt töltöm
-
Diabo6
senior tag
Én tegnap este ezt tettem fel. Eddig meg vagyok vele elégedve. Rootolt. Xposed-t nem tudtam feltenni rá. Duplakopp működik feloldásra és lezárásra is. Fm rádió van, működik. Gps arra a kevés próbálkozásra jól működött, egyből fellépett és pontos volt. Van olyan alkalmazás amit töröltem vagy jegeltem. A dolby athmos-t még ki kell tapasztalnom, hogy egyáltalán szükség van-e rá. Egyelőre a lezárt képernyő hátterét nem tudtam megváltoztatni, de még keresgélek. Wifi abban a pár órában otthon tökéletes volt. Reggel óta okosórán BT jól működik.
Google nem húzta be az alkalmazásokat, ezért egyesével kellett leszednem őket, de legalább addig teszteltem is a romot.
Szerk.: Led értesítés eddig csak töltésnél. Másra eddig nem sikerült villogtatnom.MÁS: ha úgy döntenék, hogy nem válik be a 64 bites romom, akkor a 32 bites aosp mentést simán twrpből Restorral vissza tudom tenni? vissza megy a 32 bites twrp is? Vagy mindenképp PC-n flashtools-al fel kell tennem az aosp 32-t és utána mehet a visszaállítás?
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
A cm12.1 fejlesztése most akkor leállt?
-
Koszta
tag
Sziasztok!
Egy kis ideig nem követtem a fórumot, aztán most csak kapkodom a fejem, hogy mik történtek. Én még leragadtam a CM 12.1 0619 verziónál, azonban itt az OTA nem talál semmilyen új frissítést ("letöltési probléma"). Visszaolvasva láttam másnál is vannak problémák ennél a rom-nál a bekapcsológombbal (nálam is hol érzékeli, hol nem).
Ennél van újabb CM 12.1, amiben ez esetleg javítva lett és simán (mint egy frissítés) felrakható? Mert látom azóta már CM 13 is van, ami a vélemények alapján nem túl jó, így azt kerülném.
Megköszönném, ha esetleg valaki röviden összefoglalná mi is történt pontosan a napokban. Köszi!
-
darkmann
őstag
válasz Dave Crank #12281 üzenetére
Frissítés után működik az előlapi kamera?
Nekem Skype miatt fontos lenne...Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
ecchphoto
csendes tag
Jelenleg fel van készítve új ROM fogadására a készülék, de egyelőre még nem olvastam utána melyik mit tud. Maga a telefon elég jó, tényleg megszünt az a fura akadás, ami a P780-nál még megvolt. Indokolatlan helyeken vártam akkor is, ha a ram tiszta volt. Vártam a listára pl. ami bedobta hova oszthatok meg képet, ilyenek. Mostanában tisztitani el szoktam felejteni, mert gyors marad. Tetszik, hogy 2A a töltője, és ebből 1,5-öt fel is vesz, gyorsan töltődik. Viszont a P780-am akkor is tudott lassan merülni, ha nem kapcsolgattam ki mindenféle fogyasztó dolgot. Abban mondjuk sokkal profibb energiagazdálkodási rész volt.
-=ecchphoto=-
-
ncc1701
veterán
válasz Packersbay #12296 üzenetére
Restart.
-
ncc1701
veterán
válasz Packersbay #12298 üzenetére
Akkor factory reset. Egyátalán, milyen rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest