- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Tyler Durden #28394 üzenetére
Amit te írsz, arra az ultra való inkább, de én a saját tapasztalatomból úgy látom, hogy a sima aw is elég jól bírja a használatot. Garminról váltva féltem egy kicsit, hogy ilyen kis incomfincom óra lesz, de nincs rajta sérülés, jól bírja.
-
moordavid
aktív tag
Hu, 40mm-ről 46-ra ugrottam Nagy de nem kényelmetlen, brutál a kijelző, újabb 4 évre letudva a watch kérdés
"Like tears in rain."
-
veterán
válasz bilon73 #28393 üzenetére
Eladtam az Ultrát, hogy le váltom az S10-re. Most voltam bent megnézni és a kijelző valóban akkorának tűnik, mint az Ultra esetén, de annyival másabb a két óra nagyon elbizonytalanodtam. Lehet inkább egy Ultra 2-t veszek vissza, mert jóval "strapásabbnak" tűnik, mivel nem igazán szoktam figyelni rá az Ultra sokat kibírt a csuklómon pedig kapott rendesen.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
senior tag
-
mr.tamasbiro
őstag
Na megjött.Reggel 7.49-kor.
Ezt már látom,méret pont jó.[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
Mi van ezzel a csoporttal,ennyire nincs semmi hozzászólás semmihez?
-
(ex)Cat
senior tag
válasz mr.tamasbiro #28412 üzenetére
Mármint ahhoz, hogy megvetted az S10-et? Mit kellene hozzászólni?
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz (ex)Cat #28413 üzenetére
Nem ahhoz hanem általánosságban.
Mindneki nyomogatja az új órát?
Na mindegy egy tapasztalat egy nap után.
Akksi tuti tovább bírja ,nem töltöttem még de éjszaka csak 4%-ot merült. A 7-es és 8-as 8 10- et zabált.
69%-al vettem át és most mutat 52-t.
Ha meg be áll az aksi rendesen akkor már ezért is megérte a váltást.[ Szerkesztve ]
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz mr.tamasbiro #28414 üzenetére
Megint elírtam ezt a szart. Aksi 89 volt csak szét nyomogattam azóta. Így aztán pláne nem rossz
-
(ex)Cat
senior tag
Ez amúgy egészen jó érték. Nekem is S7 van, innen akarok váltani, csak még nem döntöttem el, hogy használt Ultra2, vagy új W10 legyen.
-
veterán
Hamarabb sikerült, mint gondoltam.
250-be tudtam is még két év hivatalos garanciával apróról.
50 pótlást megért, de többet nem ért volna 1-ről a 2-re váltás.
#28418 Azért nem csak a sport a különbség, teljesen más a két óra. Én is arra akartam cserélni az 1-et, de élőben megtapizva úgy döntöttem marad az Ultra variáns.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Ma beugrottam az MM-be volt kint 10-es 46-os méretben. Az S6 44mm-nél nem sokkal nagyobb bevállalok majd egyet.
-
esbii22
őstag
Utobbi 2-3 biciklizesnel nem mer tavot, meg átlagsebességet az SE (1gen). Van valami ötlet? Valami beallitas amit elallithattam?
csak telon tudtam kepernyokepet csinalni.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
jilian
addikt
"Ha meg be áll az aksi rendesen "
Hova? Mondjuk 82-re? És ott marad vagy mi?
....mi az , hogy egy "aksi" beáll?
Ilyen nincs.
-
Rage47
veterán
lehet kellene meg egy fel ev a watchos-nek is
video:
[link] -
chatran
őstag
Mostanában azzal szórakozik a watch7-esem, hogy nem viszi fel a hosszabb biciklis edzést a Fitnesz app-ba. Az elért kitűzők látszanak (mozgás cél 400% stb), de azt mutatja, hogy nem volt rögzített edzés. A rövidebbeket felviszi, de a két legutóbbi 120 illetve 130 km-est nem.
Egy óra és iphone 13 ki\bekapcs megoldott a problémát, de ne kelljen már minden hosszabb edzés után újraindítgatni.
Van esetleg valami megoldás erre?
Az iOs 18 watchOS frissítés megoldhatja? Érdemes már ezeket feltenni? Általában meg szoktam várni a X.1-es verziókat mielőtt frissítenék. -
kchris78
veterán
Ti hogy használjátok az órát? Én újabban leszoktam a komplikációk rengetegéről és csak egy-kettőt teszek ki: töltöttség / naptár. Többi mind alulról felhúzásba vannak kártyaként.. Ne legyen minden ott a szemem előtt amikor ránézek az órára csak azért hogy megnézzem mennyi az idő, csak ha ténylegesen meg akarom nézni akkor egy pici mozdulat... (mellesleg feltettem a Snoopysat, hihetetlen mennyi animációt raktak bele , gyerekkori nagy kedvencem volt a madár )
[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz chatran #28432 üzenetére
Mert talán nem mindenkinek volt ilyen jellegű problémája...
Nekem semmilyen edzés távot nem rögzített, mire rájöttem hogy a mozgás kalibráció volt kikapcsolva az iphone-on (bicikliztem, mindig nálam volt a teló is, gondolom annak a gps-ét használta) az adatvédelem-helymeghatározás-rendszerszolgáltatások alatt.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Rage47
veterán
válasz chatran #28432 üzenetére
Én elolvastam, de legyintettem rá, sorry. Bugos minden OS, ez van sajnos. Én már sokszor rá sem keresek, ha találok vmit, biztos kiégtem Random belefutok én is mindenbe. Ha újratelepítés (iCloudból is mehet a restore) sem oldja meg a problémád, akkor semmi nem fogja.
A mostani X.1 frissítést hiába várod, az nem bugfix lesz, hanem AI bevezetés. Most inkább a 0.1-et érdemes várni, a lesz a bugfix.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
válasz Rage47 #28434 üzenetére
Köszi a válaszokat. Akkor ez ilyen , szerencsére van egy külön biciklis km órám, az viszonylag pontosan rögzíti a tekeréseket.
A watch képes arra, ha hosszabb ideig nem érzékel mozgást szünetelteti az edzést, viszont ezt egy idegesítő edzés szüneteltetve\folytatva szöveggel jelzi. Van arra lehetőség, hogy ezt a szöveget kikapcsoljam? A némítás nem opció, mert jól jön mikor 5km-ként bemondja, hogy milyen gyorsan tettem meg.
Jelenleg kézire van állítva a két gomb lenyomásával állítom indítom az edzést, de gyakran elfelejtem és akkor fals értékeket mér. -
nagyúr
válasz chatran #28427 üzenetére
Időben hasonló hosszúságú (5-6 órás) gyalogos túrákat szoktam tenni, azokat rendben felveszi Stravaból.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz kchris78 #28428 üzenetére
Nálam ilyen.
MyFitnessPal, Naptáresemények, AutoSleep sleepbank, Idő, Akksi, Mai nap és Hőmérséklet.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Alvási apnoé funkciót hol lehet bekapcsolni (Ultra2 )? Sehol nem találom..
Üdv, Dell XPS
-
nagyúr
válasz Dell XPS #28445 üzenetére
Jahh, hát mert ez is kb. olyan, mint a Apple Intelligence, "majd jön", az meg,hogy EU-ban mikor lesz.... Itt is mondja, várják az FDA approve-ot, (amit mondjuk azóta megkaptak), szóval majd valamikor jön a feature maga: [link]
Egyébként ebből a szempontból tényleg nagyon gáz az Apple idén, rengeteg dolgoz bemutattak, ami "majd lesz valamikor".
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz Dell XPS #28445 üzenetére
Ez furcsa, nekem ott van a menüben is, aktiválva is van, és a légzési zavarokat is méri az órám - szinten Ultra 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest