Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Visszatérve órákhoz, leírnám rövid történetem óra tisztításáról hátha valakinek hasznos lehet jövőben. Kettő hete tűnt fel, hogy a korona nyomása megváltozott. Érzésre is más lett, és erőteljesebben kellett benyomnom ahhoz, hogy reagáljon. Hivatalos oldalon leírtaknak megfelelően kikapcsoltam, szíjat is levettem róla, és langyos, folyó csavíz alatt egy percen át tekergettem, nyomkodtam a gombot, majd picit megtöröltem és hagytam száradni egy darabig. Ezután visszakapcsoltam, és újra prímán működik a gomb, kattan ahogy kell, érzékeli mint újkorában. Lassan két éves AW7-esről van szó, és lehet azért gyűlt össze a kosz mivel vízbe nem igazán vittem, zuhanyzás alkalmával töltöm mindig.
    Tudom, nem nagy kaland, de ha valaki hasonlót tapasztalna, nem kell félni a házi karbantartástól, elég egyszerű és szépen megoldotta a problémát.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák