Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Sziasztok!

    Egy kis tanácsra/fejtágításra lenne szükségem Apple Watch téren. Én utoljára iPhone 6s-t használtam, úgyhogy az esetleges egyértelmű dolgokért elnézést kérek.

    A szüleim 50+-os átlagmagyar egészségi állapottal rendelkeznek. Not great, not terrible. Mivel apukám cigizik is, mellette sokat dolgozik a kertben, megnyugodnék, hogyha lenne valamilyen monitorozó eszköze.

    Ahogy körbenéztem a kínálatban, neki és anyának is az új SE lenne a megfelelő óra, viszont pár dolog nem egyértelmű, nem tudom hogy ténylegesen mire számítsak.

    A kérdéseim:
    - mennyi idő alatt tölt fel az óra? Szeretném, hogyha rajtuk lenne folyamatosan, de azt tudom, hogy nem igazán bírnak ki egy napot egy töltéssel. Örülnék, hogy éjszaka is rajtuk lenne, mivel apa legendásan rossz alvó (20 éves kora óta).
    - létezik olyan töltődokk, amire két órát is rá tudnak dobni? Szeretném, hogy minél maceramentesebb legyen a használat, hogy ne egy plusz szenvedés legyen számukra az eszközzel való foglalatoskodás. Atomic habits ugyebár.
    - mi a helyzet a por és vízállósággal? Most itt konkrétan arra gondolok, hogyha kimegy nyáron a nagy melegben dolgozni a kertbe (por és izzadás), az okozhat gondot az órának?
    - azt tudom, hogy az Apple-nek elég jó az egészségközpontja. Valahogy meg lehet oldani, hogy egy családként lássuk a többi családtag bizonyos adatait? Gondolok most olyanra, hogyha apának két héten keresztül azt mondja, hogy a 300-as pulzust nem meg kellene nézni, akkor ezt jelezze a többiek felé is.
    - lehet PC-n az adatokat exportálni valamilyen szabad szemmel emészthető formátumba? Elég jó fej a háziorvosuk, az a fajta, aki simán megnézi az ilyen cuccok által kapott adatokat is, viszont kelet magyarországi kisvárosi a rendelő. Ha az órában lehet csak kinyerni valami speckó eszközzel a méréseket, akkor nem tud vele mit kezdeni, de ha kinyomtatott papíron vannak rajta, akkor át tudja böngészni.

    Egyelőre ennyi jutott eszembe, köszi előre is!

    “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur

Új hozzászólás Aktív témák