Új hozzászólás Aktív témák

• (ex)Cat

senior tag

válasz orbit76 #24427 üzenetére

Azért nem egészen ugyanaz a két dolog. Felhúzni az órát mondjuk 20 sec volt anno. És nem viselted egész nap, nem azzal sportoltál, aludtál, nem az ébresztett, nem azon kaptad/nézted az értesítéseket, stb... Ne hasonlítsunk már egy abszolút analóg órát egy AW-hoz, mert nem uazt a célt szolgálja, még ha valóban mindkettő mutatja is az időt.

El kell fogadni, hogy van akinek a napi töltögetés igenis probléma. pl. nekem az volt. Nem akkor ha itthon voltam, de egy egész napos túrázásnál, többször előfordult, hogy imádkoztam, hogy kibírja a nap végéig, mire töltésig jutok. Ha meg esetleg ez csak vmiért másnap volt, akkor hatványozottan érvényes a dolog.

Vitathatatlan, hogy jellemzően a telefonokat is naponta tölteni kell, ám azt azért egyszerűbb az asztallap helyett egy töltőre tenni/dugni, mint az órát levenni a kezedről és tölteni. Oké, csak pár sec a különbség, de akkor is kényelmetlen.

Nem egyforma a felhasználási mód, nem egyformák az igények és nem egyforma a határ, amit meghúz az ember, hogy ez eddig és így elfogadható, de onnantól már nem. Ezt el kell fogadni. Neked jó így, másnak meg pont nem. Ettől még nincs túllihegve, mert neki/nekem pl. igenis gond a rendkívül szűkre szabott üzemidő, de elfogadom - mint ahogy van több hasonló ismerősöm - hogy neked nem, mert épp zuhany közben pont elegendőt töltöd, hogy másnapig kibírja, vagy ilyesmi.

Részemről annak örülnék, ha ebben a kérdésben történne lényeges előrelépés - erre ugye elvileg van is egy pici esély, ha lehet hinni a pletykáknak - ill. még attól is boldog lennék - de ilyen vélhetően nem lesz soha - ha lehetne teljes értékű "saját" WF-t gyártani, az apple által támogatott módon.

Új hozzászólás Aktív témák