- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Accessories = kiegészítők. For = valamihez. Az a mondat azt jelenti, hogy az Apple Watch és az iPhone kiegészítők nem a csomag részei, abban már nem vagyok biztos, hogy a töltőfej is kiegészítőnek számít. Ez alapján tartalmaz töltőfejet a termék, az MFI mivoltát mondjuk kétségekkel fogadnám ilyen áron. Szerintem egy sima Qi szabványos töltő van benne, de elvileg működhet.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1711 üzenetére
Várjuk meg a végét jó,ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket fél nap után.
-
buvartacsko
addikt
válasz Ed Parker #1712 üzenetére
hát nézd, minden fórumon leírták hogy jó a 3.1 már a béták óta, nem tudom ezen mit lehet elhamarkodni, arról nem tehetek hogy nem olvassátok el amiket linkelek.
nekem 5,5 órája nincs töltőn és 92%on vagyok. azt hiszem ez sok mindent elárul. 3.0-val ilyenkor 60-70% között voltam már teljesen ugyanilyen használat mellett.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1713 üzenetére
Én is kb 6órája vettem le, most 85%.
De nekem 1éves már az akksi. -
buvartacsko
addikt
válasz Ed Parker #1714 üzenetére
nyilván ez használat függő is, de nekem nem sok értesítés érkezik rá, meg app sincs rá telepítve csak 4. dockban sincs semmi. (azt majd holnap rakok, elsőnek kíváncsi vagyok, hogy az előző felhasználásommal mit tudok kihozni a dologból)
nekem néma üzemmódban van egész nap, background refresh is kikapcsolva egyelőre.
a probléma azzal volt hogy ebben az állapotban is lemerült lazán fél nap alatt... pedig szerintem igazán nem terhelem szarrá.
[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1715 üzenetére
Ja hát nekem meg minden engedélyezve van, jön rá minden mail,push stb
Minden app fent van. -
buvartacsko
addikt
-
ittakary
nagyúr
válasz buvartacsko #1715 üzenetére
backround refresh telón is mindig kikapcsolva tartottam, itt is egyből kinyomtam
veszítek ezzel bármit is? mert értesítéseket ugyanúgy megkapom mindenhez
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1717 üzenetére
Végülis van benne valami.
-
brumi1024
veterán
válasz buvartacsko #1713 üzenetére
Óra és userfüggő, nekem a 3-assal sem volt gondom, pedig beta1 óta használtam.
-
brumi1024
veterán
válasz buvartacsko #1722 üzenetére
A series 1 lehet, a 2-höz képest az eredeti óra viszont nem, legalábbis saját bőrömön tapasztaltam az ellenkezőjét. De nem vagyok egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz buvartacsko #1722 üzenetére
beta alapján ne következtetéseket, okkal volt beta
a véglegeset kell alapul venni, ami tegnap jött ki
-
buvartacsko
addikt
válasz ittakary #1724 üzenetére
mondhatsz akármit, bétákra is írták hogy durván duplázódik az aksi idő. én ilyenkor már bőven 64%on voltam watchos 3.0-val. 3.1-el most 89%. úgy hogy előbbinél reggel fél 8kor vettem le a töltőről munkába indulás előtt, most meg reggel 6kor. talán hallucinálok?
nyilván a bétában kijavították azt amit elkúrtak a főverzióban, ennyiről van szó.
eddig merült a semmitől, most nem. nem kell belemagyarázni semmit, kiadták a 3.0-át egy buggal, amit most javítottak.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz buvartacsko #1726 üzenetére
Szerintem nem nagyon értetted hogy mit írtam.
Ugyanezt tapasztalom én is a végleges 3.1-gyel, jóval jobb az üzemidő.
Viszont állítom, hogy a 3.1 végleges és a 3.1 beta között van különbség, kivéve persze a LEGESLEGUTOLSÓt, mert az tényleg a véglegessel azonos szokott lenni, ha nincs nagyon nagy probléma vele.
-
buvartacsko
addikt
válasz ittakary #1727 üzenetére
bocsi!
egy kis status update: én 10 óra készenlét és 1,5 óra használat után most 81%-on vagyok, Watch S1 42mm.
ez így már teljesen tűrhető.
este így is úgyis töltőre fogom rakni, mert szükségem van az éjjeli óra funkcióra és így is úgyis leveszem este, így legalább nagyon nagyon kényelmesen kibírja a napot.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz buvartacsko #1728 üzenetére
Nekem is hasonló, S1 38mm. Ehhez képest egy sz.r volt az előző verzióval, majdnem vissza is vittem a boltba.
(#1730) tl-x ez is tök jó
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Nekem 2 óra használat, 17 óra 34 perc készenlét 68%
-
Pálin(t)ka
tag
Nekem pl valamiért nem jelzi, hogy lenne 3.1..... Mindig azt írja, hogy WatchOS 3.0 Az ön szoftvere napra kész. A telefonon 10.1 van.
-
Rage47
veterán
válasz Pálin(t)ka #1732 üzenetére
Indítsd újra esetleg.
-
atees
őstag
Valaki tapasztalt olyat, hogy töltőn van a watch kb 5percig tölt majd abba ahgyja, kis idő múlva újra tölt? Mi lehet a gond?😱
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Csabee.
nagyúr
válasz Pálin(t)ka #1732 üzenetére
Nekem tegnap jött ki hogy van frissítés. Már kész is az update
Üdv: Csabee.
-
Ed Parker
nagyúr
Na, kerek 50% idáig.
Sztem kb ennyi volt az előző is vagy talán jobb, ha most nem rakom töltőre akkor tutira nem bírja ki holnap estéig. -
tl-x
őstag
Most volt először, hogy nem tettem fel este tölteni. Lehet napközben szívom majd a fogam mert lemerül (H: 3 óra 2 perc K: 1 nap 7 óra 49%).
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz ittakary #1746 üzenetére
Transzparens PNG akart lenni szerintem, csak a fórummotor nem ette meg.
Egyébként valóban felesleges képekkel berakni egy pár számadatot (ebben a konkrét esetben legalábbis tuti az).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
ittakary
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #1747 üzenetére
RIOSnál a PNG konvertálás közben szállhatott el a háttér, igazad van
-
blokad
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #1747 üzenetére
Sí, png volt, csak a RI/OS nem epp okoska ehhez. Btw sorry. megszokas.
Pedig valid a 97%, mert most all 92-on, pedig most hasznaltam rendesen az elmult idoszakban a hozzaszolas ota. (Meetingekre kivalo kis kutyu)
-
Imy
veterán
Ez a halovini akció tényleg jó. Több a pokémon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest