- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Ti milyen és hány appot tartotok a Dockban?
-
nzolo76
tag
válasz buvartacsko #1552 üzenetére
Én gyakorlatilag egy appot sem tartok Dockban, igazából nem is tudom mit kellene, miért lenne jó nekem. Nem éreztem még hiányát eddig.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
Közel 2 hete nyúzok egy Series 2 sport-ot!
Aksi témához hozzászólva nálam egész napos értesítések e-mail,facebook,egyéb appok,hazafele pár perc beszélgetés a kocsiba, mindezt reggel 7-től délután 5-ig, plusz még kb. 2 órát otthon is rajtam van és az aksi így is átlagba 45-55% körül mozog.
edzeni még nem voltam benne,mert várok egy tokra és egy üvegfóliára.Ezzel kapcsolatban lenne is egy kérdésem,létezik olyan app amin belül az edzést hozzáadja a tevékenységhez?Kérdezem ezt azért mert az "egyéb" edzésforma ugye nem számít bele az achivmentekbe...
Kalória mennyiséget hol tudom állítani a napi cél eléréséhez,mert valószínű az elején kérte,de nem emlékszem rá sajnos?
Létezik külön pulzusmérő app amin esetleg lehet állítani folyamatos pulzusmonitorozást?
(csak érdekesség kép kérdezem)[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz defloektor88 #1554 üzenetére
Akkor két nap alatt 45-55%-ot merül? Azaz napi kb 20-25%-ot?
-
hitman77
senior tag
Nekem egy hetes Series 1, 7:00 - 23:00 azaz 16 óra készenlét és ezen belül olyan 3 óra használattal estére 12%-on van az akksi. Nagyjából hozza a hivatalos adatot. Mondjuk észre sem veszem, hogy ennyit használom, de az igaz, hogy nagyon szeretem. komplikációkat (elég fura kifejezés erre) honnan lehet letölteni? Ez egyébként pontosan mi?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1552 üzenetére
8db
Beállítások
Üzenetek
Lejátszás alatt
Tevékenység
Naptár
Térképek
Edzés
Ébresztések
Kb ezek, ami kell. -
206 cc
senior tag
Sziasztok! Használ valaki a watch-hoz tartó-töltő állványt?...[ilyesmire gondolok]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
tl-x
őstag
Biztos csak nekem jutott igy par nap utan eszembe de azért leírom. Este feltöltöttem levettem töltőről reggelre 20%-ot csökkent az aksi szóval gyors töltés megint. Tegnap este viszont töltés utan repülőgép üzemmódba tettem 99%-on van 10 óra készenlét utan.
-
tl-x
őstag
válasz buvartacsko #1566 üzenetére
Gondolom a telón keresztül ilyenkor frissít a háttérben.
-
tl-x
őstag
Folyamatos pulzusmérést hol lehet kikapcsolni? Szerintem ez is merítheti.
-
Ed Parker
nagyúr
Gondolom csak azért tetted fel ezt a kérdést mert vicces srác vagy és nem gondoltad komolyan hogy a két eszközt egy lapon is lehetne említeni?
Egy olyan kijelzőhöz nyilván nem kell annyi energia, eleve csak a méret és egy hurka monochrom ami simán elmegy 3 hetet.
Komolyan mint amikor feltennéd azt, dog miért zabál 3kg tápot naponta amivel egy csivava elvan 1 hónapig -
Csabee.
nagyúr
Ez a timelapses tájkép óra számlap nagyon menő! Jól néz ki nagyon.
Üdv: Csabee.
-
nzolo76
tag
Nem kell itt semmire figyelni, csak használni kell és kész. Én ma futottam is vele kb 45 percet, folyamatos pulzusmérés, gps. Szóval vígan két nap, azaz másfél (1 nap 12 óra) és még biztos kibirná reggelig, ha ebben aludnék, mert most vagyok 23%-nál. Én ma este töltőre teszem, aztán holnap reggeltől vígan használom hétfő estig. Ez szerintem nagyon király egy okosórától, ami ennyi mindent tud.
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
Imy
veterán
Valami védelmet használtok a kijelzőre?
Ez barátságosnak tűnik, de nem találok sehol sem, csak amazonon..
A temperde glassal meg az a gond, hogy csúnya, s nem védi az egész kijelzőt. -
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam és minőségibb de olcsó szíjakból a "Hoco"-t említík a külföldi fórumokon. Van tapasztalata itt valakinek ezzel a márkával? Elég sok kiegészítőt árulnak pl.GB-n![ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Én is rendeltem Aliról,de nem igazán vagyok elegedett a minőséggel...tudom-tudom olcsó is volt,8-10.-dodó csupán így most ugaranék egy szintet kb.20-30 környékére...pl.ilyesmire gondolnék
[ Szerkesztve ]
-
206 cc
senior tag
Szia!
Vettem egy ilyet ezt nem ajánlom ...igaz csak az eredetivel tudtam összehasonlítani,de ahhoz képest gyenge.Aztán rendeltem ezekből is ...ez tűrhető a gyári szíjam ilyen ,ugye feketében azzal hasonlítottam.
Rendeltem még ezekből is egy érkezett eddig a lake blue ....hát a színe nem jött be az anyag jó ,tűrhető! Most inkább fémet akarok,de már a jobb minőségből. Sajna ezek a tizen pár dollárosok elég gyengécskèk a gyáriak mellett. Tény hogy nem 40 ezer az ár de annyit nem is tudok adni egy szíjért ezért próbálok valami arany közép utat találni...meg 6-8-10 ezer mèg bele is fér!
Egy pár modell...ez is jónak tűnik vagy ez esetleg...206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Bocs a dupláèrt kifutottam az időből!...szóval a fém szíjakból is van olcsóbb amiket ugye linkeltem,de már ezekben nem annyira bízom...a Hoco a képeken -amiket a felhasználók mutatnak- jobban fest!!
Pl [ez a szíj a Hoco]-tól elég jónak tűnik és közel sem 50k!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
buvartacsko
addikt
egyébként valaki vizeskedett már a series 1-el?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz buvartacsko #1593 üzenetére
Èn csak a Classic-kal úsztam rendszeresen.
-
zola96
senior tag
válasz buvartacsko #1599 üzenetére
Bocs elírtam. Reggel val. Tehát acél tokos..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest