Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AliasB

    senior tag

    Üdv. Eddig egész használható ez a telefon. Viszont akadt ismét egy kis problémám és nem találtam a megoldását. Leírom hátha valaki tud segíteni.

    Először egy kis háttérinfó: amikor megvettem a telefont néztem ezt a Game Center részt és csináltam is egy profilt. Gondoltam jó lesz az.

    Aztán nekem nem korlátlan a mobilnetem ezért a Beállítások - Mobilhálózat részen szépen kikapcsoltam azokat az alkalmazásokat amik nem akarom, hogy adatforgalmat generáljanak.
    Igen ám de valami mégis ette. A rendszerszolgáltatásoknál láttam adatforgalmat amit nem lehet állítani csak ha teljesen kikapcsolom de azt meg nem akarom. Használt az iTunes-fiók aztán a Push értesítések valamint a Game Center a legtöbbet! A játéknak nem engedtem az adatforgalmat de amikor játszottam ez a game center mégis adatforgalmat generált :/
    Gondoltam ezt a profilt törlöm a game centernél hátha nem fog úgy adatforgalmat generálni de nem találtam hol tudom törölni.

    A kérdésem az lenne, hogy hol tudom törölni azt a profilt vagy mit tudok tenni, hogy ne generáljon adatforgalmat?
    Igazából a második helyen a push értesítések vannak de nem tudom azt sem, hogy miért és mire használt adatforgalmat ahogy a harmadik iTunes-fiók sem. Ezeket is ki tudnám kapcsolni valahol vagy beállítani, hogy wi-fin generáljanak csak adatforgalmat?

    Köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

    Járj nyitott szemmel.

Új hozzászólás Aktív témák