Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AliasB

    senior tag

    válasz Noxy #18504 üzenetére

    Szia.
    Nem erről van szó csupán arról, hogy kb 6-7éve vagyok androidon az 1.6os verzió óta és azt ismerem. Egy ilyen hirtelen váltás ennyi idő után nagyon furcsa mert megvannak a berögződések és sokszor nyomom a középső gombot a kezdőképernyőhöz de ennél ugye nincs úgy kezdőképernyő hanem tulajdonképp az ikonoknál vagyok. És szintén folyamat nyomkodom a középső gomb mellett visszalépéshez de ezen nincs olyan. Na ilyen androidos berögződésekkel nem igazán megy egyik napról a másikra a dolog. Az ios ugyan ilyen fura az android után mert valljuk be kicsit más. Folyamat a memóriakártyát keresem meg a fájlkezelőt és akarom a gépre dugni hogy másoljak rá de majd leszokok róla idővel.

    VISZONT aki almás tőlük mindig azt hallom, hogy ez mennyire gördülékenyen használható és sokkal megbízhatóbb, gyorsabb és jobb, mint az android. Ezért én úgy vágtam bele, hogy voltak ilyen elvárásaim. De lehet rosszul kezdtem hozzá mert látom ugyan úgy vannak problémák ennél is és inkább a problémák megoldását kell keresgetnem ahogy androidál. De aki már kiismerte ezt használta évek óta annak olyan egyszerűek ezek, mint nekem az android.

    És nem csak azért vettem egy ilyen telefont, hogy fikázzam! Majd ha tényleg annyira nem jön be akkor még itt a másik telefonom is és ennyi. Az sem az ördögtől származik és ettől még a föld forgása sem fog megváltozni sem a mosásban elveszett zoknik sem fognak előkerülni. Nem kell halálosan komolyan venni ezt az android vs. ios dolgot. Attól még kérek segítséget és aki akar segít aki pedig nem szeretne az legalább ne szóljon be!

    Járj nyitott szemmel.

Új hozzászólás Aktív témák