Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nkmedve

    őstag

    válasz Parallaxis #5082 üzenetére

    Mostanában nagyon elterjedt ez a szöveg ("neked a butafon is elég"), ebben a topikban kicsit többre számitanék ennél. :)

    És de, használom a telefon rengeteg funkcióját: Net (nem lógok rajta egész nap, de néha hasznos, és 4"-on is bőven használható), Facebook, Mail (ritkán irok, többnyire csak olvasom, ez igaz tabletre is), egyszerűbb játékok, GPS/térképek, lépésszámláló, fényképezés/videózás (nagy ritkán egy kis képszerkesztés is belefér Photoshop Expressel) + egy halom más applikáció + iOS-re fejlesztek. Szóval ezzel a konklúzióval melléfogtál, nem is kicsit.

    Egy 5-6"-os telefonnal semmivel nem tudnám jobban elvégezni a fentieket, de cserébe elveszteném az egykezes használat lehetőségét és a hordozhatóság is csorbulna (nekem sokkal több negativumot hozna, mint pozitivumot). Ettől eltekintve neked megfelel és én örvendek is neki, csak ami bökte a csőrömet az az hogy pont az irodai alkalmazásokat hoztad fel, ami szerintem teljesen abszurd bármilyen telefonon (és még kissebb tableten is), ugyan ez a véleményem a filmnézésről is ilyen méretben (ha már egérmoziról volt szó).

Új hozzászólás Aktív témák