Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
Elég korrekt a one ui. Pontosan ezért is tértem vissza egy rövid kitérő után a Samsunghoz. Kellemes csalódás, hogy a jó üzemidő nem csorbult. Mellette talán még gyorsabb is a rendszer, talán az animációk miatt. Másrészt semmi hibát nem tapasztaltam eddig. Remélem a jövőben is hozza ezt a szoftveres színvonalat a Samsung vagy még jobbat.
-
csubííí
senior tag
"Hasznos trükk: egy ujjal az előbbi, kettővel az utóbbi gördíthető le..."
Ez már régóta így van, nem új dolog, note10+ nekem ilyen.
-
bollokcs80
Korrektor
Nem vagyok tőle hasraesve, főleg a lehúzható menü kapcsán. Én speciel a wifit és a mobilnetet kapcsolom sűrűbben.
Vártam volna ellenben egy akkumulátor állapot menüpontot, egy egyszerűbb ujjlenyomatos alkalmazás-zárolást, vagy egy egységes notch-kitakarás beállítást.
A fotós beállítások viszont jók.
B.Cs.
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet
Az akkumlátor állapot jó lenne.
A jövő most van
-
janeszgol
félisten
Az új gyors beállítások egy kalap sz-r lett. Gyakorlatilag a Samsungé volt a legjobb, sőt az egyetlen olyan, amire azt mondtam, hogy kényelmes, logikus, kiválóan használható (akár egy kézzel is). Persze hozzá kellett nyúlni.
Várok is a telepítéssel, bár vissza nem teszik a régit, szóval el kell viselnem ezt a trágyát.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
thomas92
aktív tag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Csatlakozom, én is a wifit és a mobilnetet kapcsolom a legtöbbet. Remélem, a jövőben valami GoodLock modullal változtatható lesz a Bluetooth.
Egyébként kicsit én is többet vártam volna, nekem pl. a mappáhazóság tetszik a kínai felületeken.
Cikkhez: nehogy az ultra szögletességéhez igazítsák a kerek sarkú elemeket a szoftverben, nekem a kerekített sarkok jobban tetszenek sokkal.
-
Hallosz
senior tag
Én sokkal szívesebben használnám a 23-as Samum natúr Droiddal. Talán, nem vagyok egyedül ezzel.
Mert lakni, muszáj.
-
GreatL
őstag
Azért a Goodlockkal remélem felül lehet majd bírálni ezt a gyorskapcsolósdit. Nem tetszik amit csináltak belőle ezzel a Wifi-BT-dologgal. Csomó helyet elfoglal. S22+ Exynosra létezik működő GCAM?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
mg1992mg
senior tag
Tab S6 Lite 2022 kimaradt a listából, szerintem az is megkapja, legalábbis remélem..
-
-
batai15
félisten
Azért külön vicces hogy az új betűtípus egy hű de nagy feature .bezzeg a Google féle adaptiv téma színek nincsenek meg.
-
Köszönöm a kimerítő tesztet , magától az újdonságtól nem vagyok elájulva , mostanit sokkal jobban szeretem .
De a puding próbája az éves .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Hallosz
senior tag
válasz
blueMerle #12 üzenetére
Jogos a kérdés. Igen, van jónéhány praktikus funkciója az OneUinak, ami zavar az a duplikált, névjegy, naptár, sms app, na meg a Bixby. Azért Samu mert a vas teljesen OK. Ideális a Pixel lenne, azonban ottvannak az ismert korlátozások.
Kb ennyi, meg egy jó adag kíváncsiság.(Sony vékony és hosszú, a Motorola még talán-talán)
#13 dnelb
Lehet.[ Szerkesztve ]
Mert lakni, muszáj.
-
robi4040
tag
Kipróbáltuk, remek lett
Samusng es remek ez paradoxon
Vettem fel jelzáloghitelt a pecóra,így megtudtam venni a legújabb procit a CinebenchR20-ban kaptam is + 15 pontot így már cseréltem is a Facebook profilképemet.
-
Hallosz
senior tag
-
Engem is meglepett ez a duplikált névjegyes rész, én sem tapasztaltam, amíg Samsung Galaxy S sorozatú telefonjaim voltak.
Talán valamilyen megjelenítési beállítás miatt látható kétszer egy-egy névjegy, amikor pl több helyen is tárolja őket az illető (SIM, Google, Samsung account, telefon belső tárhelye). Apple iPhone 15 • Mercedes Benz W124 200D (1987) #oldschool :)
-
tDr1v3r
veterán
Azért a One UI egykezes mivoltát szépen pofán csapta ez az új quick settings panel...
Ezt kivéve nincs vele baj, de emiatt lehet nem fogok frissíteni rá az A54-emen ha kijön.
Disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus
-
janeszgol
félisten
Én is hányok tőle, és teljesen logikátlanná vált. De muszáj lesz frissíteni, mert vissza nem csinálják. A Samsungé volt az egyetlen számomra elfogadható, erre ők is ugyan olyan szart csináltak, mint a többiek.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
-
Bozodi János
aktív tag
"A One UI-ban 6 újdonságai"
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
jónak néz ki, meg jókat írnak róla, de nekem fura, hogy az előd kezdeményezéseivel teljesen szembe megy.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
ffrdgc
tag
" WiFi és Bluetooth kártyával felül, elvégre ezeket fogjuk nyomogatni a legtöbbe"
Én nem ezeket nyomogatom a legtöbbször😄Samsung Galaxy Note22
-
V.Milán
tag
Vegyes érzéseim vannak... De az, hogy kb mindenre is kijön, kárpótol.
K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̆˜”*°•.˜”*°• E-L-I-T-E •°*”˜.•°*”˜K̵̡̮̬̱̜͙͓̪̄̓͝N̷̪̄̾̈́Ų̵̢̦͕̟̰͇͉͂̓͜X̸͖̀͛͝Ǩ̸̻̲̯͂͌̓̎̂̔͛͘͝Ṋ̷̛̺̍U̵̢̦͔̼̺͉̦̲̖̙̽̈̌̋͒X̶͕͔̗́̓̉̈́̑̾̾͝͝K̴̨̹̯̞̂̏̎Ņ̷̰̻̙́́͐̂̏̄͛U̷̬̺̘̩̺͙̮̙͌̌̈X̴͇̠͓͉̭͉̆
-
M1995
tag
Mindegy milyen platform, sírok ezektől az erőltetett magyarításoktól, hogy néz már ki:
Teljesítmén
yprofilWindows-
kapcs.Mobil
int.kap.K.ernyő-
rögzítőWTF ez az igénytelenség...
-
SyMbioTe
Ármester
Vagy törli/tiltja az egyiket. A bal oldali az a Google, szeritnem azt tudja törölni is.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Hallosz
senior tag
A telefonhasználatom túlnyomó részt - bármilyen furcsa - maga a telefonálás. A híváslista nekem lényeges, másként mutatja a Samu, másként a Goggle, úgy 3304 név van a telefonkönyvben ezt kell menedzselni, mikor mennyit kivel beszéltünk Stb. A Goggle féle jobban bejön, de a Samun nem ugyan az mint a pure droidon. Így a Samun mindkettőre szükségem van, ezért nem megoldás a "nyomjál rá az egyikre" Míg Pl. a Motorola, Sony, Nokia natúr droidja ebből a szempontból tökéletes, ott más egyéb problémák akadnak.Nagyon tetszik a szifon, de a híváselőzményekben pl. nincs kereső, ezért ugyan fájó de nekem ebben a tekintettben nem vállalható hátrányban van.
Na de mind egy egy is nekem ez a vesszőparipám, másnak más, mondjuk a fotózás, vagy üzemidő, PWM, USB 2.0 és egyéb kardinális dolgok.
Mert lakni, muszáj.
-
rep3at
őstag
Én kicsit sajnálom hogy Note 20 Ultrára nem lesz.
Forward thinking. كرر
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Galaxy S23 Ultrán járattuk meg a szélsebesen befutott Android 14 frissítést.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Könyvajánló
- Macska topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB fekete kártyafüggetlen! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 12 64GB fehér kártyafüggetlen! Szép állapot! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 11 128GB kártyafüggetlen, nagyon szép állapot! VADONATÚJ AKKUMLÁTOR 100%! Fulldoboz!
- iPhone 15 Pro Max 512GB Natur titán, új, bontatlan, apple vásárlás
- Oneplus Nord2 eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB Dual SIM Phantom Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- Szép Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple 87% ! 1 Hó GARANCiA
- Samsung A52s Eladó!
- Iphone 14 Pro Max Black 128GB - eMag garanciával CSAK CSERE 13 Pro / 14 Pro!
- Független Apple iPhone 13 128GB MidNight 93% !! még 5 Hó APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest