Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomk
őstag
Sziasztok!
A következő problémám akadt:
Be állítottam a telefonom a Ne zavarjanak funkciót időzítés szerint. Így 22:00 - 7:30 között nem kéne az sms-t hanggal jeleznie. Azoban most már sokadik alkalommal arra ébredek hétfőn reggel 7:01-kor, hogy a bankomtól smst kapok. A Ne zavarjanak funkció még ekkor is bekapcsolva van. A bank nincs bent a kedvenceim között. Mástól még nem kaptam ilyen korán smst, így nem tudom, hogy másét jelezné-e.
Ez vajon mitől lehet?Köszi!
-
Raketkilla
tag
válasz zozyno4 #5348 üzenetére
Arra a $649-es árra még jönne adó, hiszen Amerikában általában nettó árakat írják ki. Állama válogatja mennyi az adó, én NY-ban vettem, ott 8,875%. Azaz egyből ugrik az ár $706,59-re.
Ha lehetne is rendelni, ki kellene fizetned rá a magyar 27%-os áfát, plussz vámot, együttesen kb 30%.
Azaz $706,59*1,3=$918,57. Mostani árfolyamon ez 205 000 Ft. Tehát így semmiképp nem éri meg. Ha Amerikában jársz - ahogy én is - akkor megéri. Minden ugyanúgy működik rajta mint egy itthon vásároltnál, kivéve az LTE, ami ugyanis NEM. Amerikában és itthon eltérő frekvenciát használnak az LTE-re, ez a probléme forrása. Nekem speciel nincs szükségem az LTE-re, szóval nekem teljesen jó a 3G is.Szóval összegezve, ez a buli, csak akkor éri meg, ha Te vagy valami ismerősöd vesz kint egyet, és a sajátjaként hazahozza.
[ Szerkesztve ]
-
zbotond
csendes tag
válasz Raketkilla #5353 üzenetére
Üdv.!
Az a kérdésem lenne, hogy van valaki a Note II telefonról váltott? Az akku viszi két napot alap alap használat mellett? Mikor dolgozom nincs időm vele babrálni... bejövő hívásokat fogadok csak s netet is csak addig szoktam olyankor használni amíg megnézem az e-maileket Stabil, kifagy csak úgy?BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
erdoke
titán
válasz zbotond #5354 üzenetére
Az általad vázolt használattal, illetve a beállítások okos megválasztásával szerintem simán elmegy másfél napot, de ez a hálózati lefedettségtől is függ. Tehát egyik reggeltől másnap estig úgy bírja.
Én csak szoftverfrissítéskor hagyom újraindulni, egyébként nincs rá szükség.A legjobb aláírás a héten
-
zbotond
csendes tag
A hálózati lefedettség tökéletes... mindig van (H+) Kijelzővel kapcsolatos hibát tapasztalt valaki? Beégés pixelhiba stb? Többek közt az utóbbiért cserélném le a Samsungot. Garancia ide vagy oda nekem nincs türelmem küldözgetni a telefont, heteket nélküle lenni
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
zozyno4
tag
válasz Raketkilla #5353 üzenetére
Köszönöm szépen a választ Gondolkodom amúgy is hogy kimegyek és leszvalami. Vagy vagy alapon. Hülyéké a szerencse nem?
Alcatel OT 556-> Samsung D900-> Nokia 5200-> Lg Optimus Kp 502 -> Samsung S5230-> Sony Ericcson W595 -> ZTE Skate-> iPhone 3g-> Sony Ericcson Xperia X8-> Lg Optimus 4X HD- > iPhone 4-> HTC One follow
-
zbotond
csendes tag
Erdélyben nem működik a Samu prémium szerviz, amióta megvettem röpke 1,5 hónap alatt már a második telefon(az elsőt cserélték a másodikat visszaveszik s választhatok más telefont...), tiszta pötty meg csík a kijelző újon dobozból kivéve
Ezek után nem fog kelleni a Samsung...[ Szerkesztve ]
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Criton
veterán
Tegnapi restore ota par alkalmazas mint ha nem erzekelne ,hogy hozzaerek a kijelzohoz
Egy ujabb restore gondolom nem sokat erne...[ Szerkesztve ]
-
zozyno4
tag
válasz Raketkilla #5362 üzenetére
Hát igen Jó lenne de majd meglátjuk
Alcatel OT 556-> Samsung D900-> Nokia 5200-> Lg Optimus Kp 502 -> Samsung S5230-> Sony Ericcson W595 -> ZTE Skate-> iPhone 3g-> Sony Ericcson Xperia X8-> Lg Optimus 4X HD- > iPhone 4-> HTC One follow
-
Criton
veterán
válasz Tibee86 #5363 üzenetére
Pontosan, nem érzékeli. Ha újraindítom az appot akkor viszont megint minden OK.
De az alap alkalmazásokban is van ez. Pl Email írásnál stb...Ezen felül itt bent a Petőfi hídnál is ahol dolgozom, többször fogad a "nincs szolgáltatás" felirat, és mivel a munkám miatt elég sokat telefonálok, ez egy kicsit idegesítő
Valamint még is megmaradt az akvárium effektus... LTE-t is kikapcsoltam, nehogy az zavarjon be.... de nem..[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz buvartacsko #5366 üzenetére
Igen, azóta a szerviznek is említettem, mondták vigyem be, mert valószínű hogy cserés lesz
-
buvartacsko
addikt
Najó, akiknek 8 óra használat van wifivel meg 3g-vel azoknál gondolom nincsen automatikus fényerő, UGYE? Mást nem tudok elképzelni, hogy értek el ilyen üzemidőket. Most én is manualra állítottam. Kb 15-20%-on van a fényerő, így 2 óra használat 2 óra idle, és 89% az aksi. Ment róla online rádió, böngészés, hírolvasás, youtube, folyamatos whatsapp ez idő alatt... így nem rossz.
Persze ez is csak olyan helyen fog működni, ahol elég ennyi fényerő. Jelenleg pont elég.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Tudtok olyan jó bőrtokot ajánlani, ami nem fogja meg a fehér i5-t?
-
joey04
titán
válasz buvartacsko #5369 üzenetére
de nincs ám. viszont nem azért nincs, mert az túl magasra állítaná, hanem mert még nem volt olyan telefonom, ami az én szájízemnek megfelelően alakította volna a fényerőt. Hol túl alacsonyra lövi be, hol túl magasra. És lassan is reagál a változásokra. De ez nem egyedi eset, egyik telefon sem volt megfelelő számomra soha ebből a szempontból.
-
Ck.
addikt
válasz buvartacsko #5369 üzenetére
Nalam mindig auto-n van, hasznalattol függően 1-2 nap általában megvan, de sok mobilnettel estére kifekszik, GPS-szel akar par ora alatt is.
Mindig a legfrissebb iOS-használom, jb nincs. -
Criton
veterán
Nincs rajta a fólia. Viszont én is ugyan olyan "rosszul" hallom a másik félt. Kb én úgy hallom mint ha ki lenne hangosítva, de nincs...de ma viszem el a szervizbe azt meglátjuk.
De az jobban zavar, hogy a "nincs szolgáltatás" hiba random előjön, és persze pont akkor mikor egy fontos beszélgetésben vagyok egy ügyféllel.
Pl most is teljes térerőt mutat, de ha egy hosszabb telefonálást csinálnék, akkor lehet megint megszakadna. -
Criton
veterán
Nálad sem olyan "tökéletes" a térerő ahogy elnézem
(#5370) Criton : erre valaki? Most egy ilyen van, de a fehér telefonon eléggé meglátszik, hogy a tokban volt, értem itt, hogy apró picit fekete csíkok mindig vannak a telefon oldalán. Letörölhető persze mondjuk...
-
Criton
veterán
válasz Richard #5378 üzenetére
Neked cserélték? Nekem céges SIM van benne, amit nem egyszerű igényelni stb... de 3sim-el is próbáltuk, ugyan az a helyzet. Nekem ha full térerő van, akkor is torzít.
Korábban még i5 előtt nagyon szemeztem az S4-el, de nem jött be, a sok akadás stb... pedig ha nem lett volna, akkor lehet az viszi a pálmát nálam. - nekem meg a telefon része az, amit napi szinten 8 órában használok, és egy ügyfélnél elég kellemetlen, hogy valamit 10x kell visszamondani vagy hogy elmegy a szolgáltatás és utána meg magyarázkodnom kell....
-
pomk
őstag
válasz buvartacsko #5377 üzenetére
Ami nem annyira fontos, és nagyobb terjedelmű, azt otthon oldom meg wifiről. Egyébként a fontos dolgokat 3G-n intézem. De abban igazad van, hogy ez elhanyagolható jelen esetben.
-
claire78
senior tag
Sziasztok!
Egy pár napja vagy eme készülék tulaja és lesznek kérdéseim. Remélhetőleg nem túl láma kérdések. iPadem van már pár hónapja, szóval annyira nem ismeretlen a rendszer már.
Használ vki olyan app-ot amivel lehet időzíteni, h mondjuk a wifi naponta kapcsoljon be ekkor és ennyi ideig? Tehát ilyen scheduler-féle.
Androidról jövök és ez hasznos volt nekem.
Köszi a választ. -
buvartacsko
addikt
válasz claire78 #5384 üzenetére
Jó hírem van, nem kell ilyet használnod, a Wi-Fi-t állandóan bekapcsolva tarthatod, ugyanis, ha lezárod a képernyőt akkor a Wi-Fi kikapcsol -> nem fogyaszt. Ha nem használod akkor is energiatakarékos -> nem fogyaszt. Ha nincsen semmilyen hálózathoz kapcsolódva akkor -> nem fogyaszt. Annyit tegyél meg, hogy bemész a Wi-Fi beállításaiba és kapcsold be a Kézi csatlakozást, hogy ne menjen fel mindenféle random hálózatra csak ha te akarod, így nem lesz vele semmi gond. Ugyanez vonatkozik kb a 3G-re is.
Viszont ezeket érdemes megcsinálni. Annyit vettem még észre mostanában, hogy érdemesebb talán kikapcsolni az auto fényerőt, nekem így hogy magamnak állítgatom be olyan szintekre ahol még simán látom a kijelzőt és nem magának tartja sokszor feleslegesen maxon simán jó.
[ Szerkesztve ]
-
claire78
senior tag
válasz buvartacsko #5385 üzenetére
Köszönöm az infót!
Egyenlőre nekem az üzemidővel semmi gondom, sőt! Mivel újdonság a telefon, van nyomogatva rendesen és már a második napja megy nálam. Ugyanilyen használat mellett az előző HTC-m nálam 3 napig ment. Nem vagyok egy heavy user, ezt tény.
Még egy dolog ami eszembe jut most, elküldött sms-nél lehet olvasási értesítést kérni valahogy? -
i7design
csendes tag
3,5 órát használtam és lemerült lehet vmit csinálni? 3g netezek vele
-
Tomate
veterán
Ha nem hűségidőre lett véve az i5 hanem meglévő előfizu mellé egy összegben, mikor lehet kérni a szolgáltató, hogy függetlenítse a készüléket? 1 évet kell várni a vásárlástól számítva? Mennyit kérnek el (T-mobile) egy i5 függetlenítésért?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
C4mp3r
addikt
A T-mobile esetén a függetlenítés kérésekor célszerű, hogy ne legyen a készüléken élő hűségszerződés, mert ilyenkor a függetlenítés díja mellett a hűségidőből még hátralévő időre arányos díjakat is mind meg kell fizetnünk. Amennyiben ezek rendben vannak, úgy csak a függetlenítés egyszeri díját kell megfizetnünk. Domino csomagban vásárolt iPhone esetén 25.000Ft, míg havidíjas előfizetők számára 15.000Ft a hálózati korlátozás feloldásának a díja.
-
Kapanyél
őstag
Pár napja, ha kihangosítom a beszélgetést, panaszkodnak, hogy szinte nem is hallanak. Régebben ezzel semmi probléma nem volt, ha 3 méterről beszéltem, vagy kocsiban ültem, akkor is jól hallottak.
Tapasztalt már valaki ilyet?Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
Kapanyél
őstag
Fasza. De ugyanazt a mikrofont használja, tehát hardveresen nem lehet szar. Vagy két mikrofon volna a kisebbik alsó rácsozat mögött?
Kéne egy restore-t nyomni... de JB-zve van, így csak ipsw menne, de akkor meg már nem lesz JB-m. Marad így.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest