- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kis méretű csúcsmobillal készül a OnePlus
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Felminősítettek több Pixel telefont
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez-de-ronda!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
félisten
Kamera és feature phone.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
sting2
addikt
" Nem Huaweinek való vidék" a magyar piac..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
joey04
titán
Kamera jó, de azért vannak már legalább ilyen jók, a többi meg szóra sem érdemes az ismert okok miatt...
-
félisten
Végignézve a képeket azért bennem felmerült, hogy ezt egy S20 Ultra is elveri. Minden ami sötétedés után készült, vagy telével az vállalhatatlan.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
kalmani
tag
Töb gyártó is próbálkozott ehhez hasonló kameratelefonnal. Mind bukta volt.
-
törölt tag
2023-ban ott tartunk hogy piacképes egy telefon amit szoftveresen utólag a képekre rajzolt "Hold"fotókkal promotálnak?
WTF???
Legközelebb majd rendelek egy homárt a Michelin csillagos étteremben, mire feltálalnak egy sült varjút, homárízű öntettel?
480k? Aha.. -
janeszgol
félisten
Jó telefon. Most végre videózásban is jó. őt szerintem a videós részleg erősebb, mint a fotós. az állóképek nappal 12 mpx-en igen jók. A 3,5x-es zoom elmegy.
-
this is life
Ármester
A 100-150k k-t kissé kevésnek érzem, az kb az alsó liga teteje vagy a közép alja, és ennek a telefonnak a nyomába se érnek. Reálisnak 275-300k-t tartom, hisz ennek a telefonnak "csak" gms/gps hiány az egyedüli hátránya (tisztában vagyok azzal, hogy ez nyomós érv).
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
doooo
veterán
Igazán csalódáskeltő kamerák lettek. Nagyon mű, mesterséges érzete van a képek döntő többségének. A HDR különösen rossz sok esetben, néhol borzalmas, amit az árnyékokban művel.
A "holdfotós" rész felfújása meg szinte nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
hdavid1
tag
Nem értem miért kell erőltetni ezt a 3,5x optikai zoom + szenzorzoom dolgot.
Nappali fotóknál még esetleg elérhetünk vele jó képminőséget 6-7x-es nagyításig, de ha már sötétebb van, úgysem a 48 MP-es képből vágja ki, hanem a sima 12-est nagyítja fel digitálisan.
Videóknál meg nappal is csak sima digitális zoom van 3,5x felett...Nekem jobban tetszik az S23 Ultra hagyományos 10x zoomja, úgy is, hogy a 3x és 10x közötti tartomány nincs lefedve.
-
Armandus
tag
Nincs 5G. Nincs GMS. 480.000.-
Ez így Európában nem lesz piacképes.
"A világ olyanná alakul, amilyenné a fiatalságot nevelik." Jókai Mór
-
dilajoska1
őstag
Ilyen hold fotót lövök én is, ráadásul nappal is
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
félisten
-
Solten
őstag
Másodlagos megoldásként alternatív alkalmazásbolt telepítését találtam ki, az Amazon App Store-on keresztül például elérhetők olyan népszerű programok, mint a WhatsApp, Messenger, Netflix, Instagram és akkor nem kell APK telepítésével sem foglalkozni (az Amazon App Store telepítésén kívül) és az automatikus frissítés is megoldott lehet így.
Az Amazon is feladta a kacerkodast a sajat teloval, tudtak hogy Google keretrendszer nelkul halott ugy.
Saor Alba
-
Aryon87
félisten
Hozza a megszokott minőséget a Huawei. GMS ide vagy oda, adja így is. 5G még felesleges, kicsi a kiépítettsége, és 2 év múlva se lesz különb.
A teszt nem győzőtt meg a vételéről, így ha engem nem, akkor más bőven sarkon fordul és az alapból majmolt márkát fogja venni. Kinek mi tetszik.
Nekem Mate50Pro van, így újdonságot nem mutat a P60Pro, de tudom, hogy ezúttal is fejlődött szoftveresen inkább.
Kameráknál simán mehetett volna bele legalább a P40Pro 40mpx ultraszélese, tény, a szupermakró akkor úszik, bár ha a Honor képes volt rá 50mpx szenzorral, akkor itt is megvalósulhatott volna...
A blende állítás baromi jó cucc, pro módban zajmentes RAW képeket ad, és a szerkesztése is könnyebb így, legalábbis az M50Pro esetén, gondolom a P60pro-nál is így lesz. F1.4-nél durva mennyi mindent lát a teló.Dani, ha netán olvasnád: a kameraszoftvert mennyire írták át? Videónál mikor zoomoltál, akkor a csiptetős zoomolást használtad, vagy a szoftver csinálja az átmenetet mikor pl 1x-ről mész 3.5x-re?
Valamint, mikor lesz Honor Magic 5Pro teszt?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
janos666
nagyúr
Ez a Hold fotózás jó vicc. Eredetileg valamiféle minőség-tesznek indult, mielőtt csalni kezdtek vele a szoftverek?
Mert amúgy mi értelme van lefényképezni a Hold-at otthon?[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Eniko89
tag
Ha ugyanolyan gagyi kínai akku van benne mint a többiben, akkor pont
nem ér annyit amennyiért árulják. Agyament sokba kerül ez a kínai cucc.
Van Huawei Pro a családban, az akku szétfeszítette a készülékházat. -
addikt
Nekem tetszik, de a Honor szerintem jobb választás ugyan ennyibe gms-el.
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
addikt
Fáj a Huawei miatt még mindig a szívem.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
paatrick
őstag
Dehogy van. Csak valamelyik gyártó kitalálta és onnantól egymást majmolják a hülyeséggel.
Pl. kocsiknál is jönnek a hírek hogy visszavezetik a fizikai gombos kapcsolókat, az érintőgombos meg érintőképernyős gombok helyett. Azt is csak kitalálták az autógyártók hogy milyen jó/menő lesz gombok nélkül élni "erre van igény felkiáltással", aztán aki már vezetett életében már az elején megmondta hogy baromság az egész.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Egy-két napon belül lesz Magic5 Pro teszt, Bone egy hete kapta meg a telefont és a héten kell vissza adnunk.
Csiptetős zoom helyett van egy új, jobb, virtuálisan tekerhető gyűrű a kamera UI-ban, azt használtam a videókban.
(Viszont van benne furcsaság is, mert ha 1x-ről felfelé váltasz, de nem éred el még a 3,5x-et, hogy a telére váltson, az 1x gombján írja, hol tartasz. A gombra nyomva viszont nem ugrik vissza 1x-re, manuálisan kell vissza tekerni, vagy egy másik kamerára váltani és utána vissza ugratni az igényelt látószögre. Fotónál és videónál is. Jeleztem; hogy ez így nem oké.)[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Füleske
addikt
válasz Elit3Zotya #24 üzenetére
Huawei+GMS+5G jobb választás, mint a Huawei? Nem mondod?
Jeanne d'Arc: A Honor nagyon más ám.
[ Szerkesztve ]
-
kubista85
csendes tag
Szoval akkor, amikor az Android 14 betai lassan megkerkeznek, egy felmillios telot Android 12-vel adnak ki. Csokoltatom oket.
-
Hallosz
senior tag
válasz kubista85 #30 üzenetére
Szépen végig olvastam a tesztet, szerintem nagyon jó lett a cikk.
Próbálom megfejteni, vajon miért venne valaki ilyen telefont? Ilyen képeket egy 50-70 ezer forintos kompact készülék is tud. A mobilhasználat szokásos dolgait nem, vagy csak körülményesen hozza. Ha egy nullával kevesebb lenne az ára, akkor sem kellene.
-
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz viragdani01 #28 üzenetére
Wow. Esetleg meg tudod mutatni ezt hogy is néz ki ha nem nagy kérés?
Nem bánnám, ha valami csodafolytán visszahoznák rendesen az optikaváltást a videóban, mert anno P30Pro-nál jól elcseszték megjelenése után úgy fél évre (mert előtte lehetett, szerettem is), és azóta is tartják ezt a csúszkás baromságot.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
Jon Mathias
senior tag
Nekem nagyobb a kamera igaz csak 20mp de 10x optikai + ois mindezt 4.5 col-on
ja és full hd 60fpsAMD&Hardstyle 4 ever! A dízel turbó nélkül halott! by bélabá.
-
hardver1985
tag
Nincs 5G és gugli ilyen drága teloba
Megbízhatóságom: 278 pozitív...
-
joey04
titán
Dxomark első hely, szóval ez a legjobb, nincs vita!
-
ceia
őstag
Szerintem ennyiért már jobb valódi kamerát is lehet kapni. Mellé egy 150 ezres teló, és végülis jobban járt, fotós szempontból biztos.
it's more fun to compute
-
Tidzsej01
friss újonc
Telefonnal fotózni? Összeférhetetlen kifejezés. Látni az összes képen, mennyire szerencsétlen...
A fizikát nem lehet eltussolni, becsapni. Fotózáshoz fényképezőgép kell, megfelelő fényerős objektívekkel és kész.
Telefonnal lehet Tik-Tok, meg Insta marhaságokat lőni, de fotót?.... -
Aryon87
félisten
válasz Tidzsej01 #40 üzenetére
Lehet telefonnal remek képeket készíteni, csak érteni is kell hozzá.
Lehet milliós géppel is szerencsétlen marhaságokat lőni..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
user12
őstag
Első blikkre azt hittem vmi durability teszt és átlőtték egy revolverrel
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
törölt tag
Csak érdemes különbséget tenni két dolog között.
Az első esetben kialakult egy igényszinted ami alapján megkeresed és kiválasztod azt az opciót ami ezt kielégíti és számodra megfelelő. Ezt hívták régebben szabad akaratnak.
A második esetben eszed azt amit eléd löknek. Ez a haszonállat kategória.
-
judas13
addikt
A körülmények ismeretében bukásra ítéltetett.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
PirosHello
senior tag
Végül is jó telefon.....kínai piacon. Itthon értelmezhetetlen ennyiért.
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Elektrosokk
addikt
5 évig nyúztam két huawei telefont is (mate7, p20pro), már minden irányba hajlottak annyit estek-keltek, de az akku nem púposodott. Igazából ha nem tapasztalom meg saját magam mit kibírnak akkor el sem hiszem. Abszolút problémamentes készülékek voltak.
[ Szerkesztve ]
Az èlet sport vagy szórakozás! :)
-
moleculez
veterán
Ebben a videóban ízekre szedte a srác ezt a holdfotós BS-t. Gyak bármibe belelátja a hódat az algó.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest