Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alba-regia
aktív tag
Mindenki valami átütő innovációra vár mobilfronton. Pedig az lenne a nagy előrelépés, ha legalább duplájára tudnák hízlalni az akksik üzemidejét az okostelefonoknál.
-
narancsnn
senior tag
válasz alba-regia #4503 üzenetére
Igen. Az nagyon jó volna. De szerintem meg tudnák oldani, csak nem "éri" meg bedobni még....
-
narancsnn
senior tag
válasz alba-regia #4505 üzenetére
azért az ssd lényegesn jobb. És ha belegondolsz, hogy aksiról megnnek már autók, akkor miről beszélünk?
Szerkesztve: Ha lemegy az ssd ára, akkor a hdd-nak vége.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Én minden olyan dolgot, ami sok adatforgalmat generál, wifin keresztül intézek. Facebookra, ph-ra, időjárásra, indexre és game centerre elég az edge és nem is merül annyira a telefon, mint 3G-n. Az meg tényleg igaz, hogy ha lekorlátoznak, fölösleges a 3G.
Nagyobb netcsomagra meg nem tudok váltani, mert céges előfizu, ami főként hívásra van. -
Kapanyél
őstag
-
-
Onderon
senior tag
Érdekes olvasni ezeket a mágikus trükköket amikkel próbálkoztok. Nekem 6.1.2 van fent és semmi bajom a telefonommal. Rommá van tweakelve, nyomkodom is sokat, utoljára asszem tegnap töltöttem valamikor dél körül/után és 47%-on állok, de mindjárt bedugom megint, mert 1 óra múlva megyek el. Készenléti/használati időt nem tudok mondani, mert az respringelésnél nullázódik sajna. Notification (push) csak a fontos appoknál van beállítva, minden mást kikapcsoltam (időjárás, tőzsde is ki van, mert felesleges), a gps-szel nem foglalkoztam, azt úgyis magától intézi. mail-t, facebookot manual nézem, facebook messenger, viber, telefon, üzenetek, naptár és skype push van csak bekapcsolva. nagyjából ennyi asszem.
-
Onderon
senior tag
Mitől szörnyű? Mert nem csak ikonok és nem kell elindítanom/lehuzigálnom semmit az időjáráshoz, elfér több ikon és nem kell felirat az appjaim alá, mert nem vagyok hülye, tudom, mi micsoda? így legalább más, praktikusabb nem az az egyen semmi, ami alapból lenne
[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
válasz Onderon #4522 üzenetére
Ez szubjektív, nincs értelme ezen vitatkozni. Ha neki tetszik, akkor jó. Én mondjuk fel nem tennék egy ilyen rommá pimpelt ui-t, de ez én vagyok. Kicsit olyan ez a custom ui mint amikor egy jó kocsit szénné tuningolnak spéci karosszéria elemekkel a sarki autósboltbol
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Onderon
senior tag
Aranyos, ahogyan rejtve leparasztoztok, de ha valaki ki tudná fejteni bővebben mitől ronda, azt megköszönném, mert tényleg érdekel. Nem védekezni próbálok, nem vagyok megsértve, nincs harag, de azért megnézném például a hozzászólók közül kinek van mondjuk egy sportkocsi vagy egy meztelen nagycsöcsű csaj háttérképként beállítva, esetleg valami nagyon művészi virágos mező Mert az tényleg paraszt. Ez mitől sufnituning, azt nem tudom és pusztán kiváncsiságból tényleg érdekelne egy értelmes vélemény, nem csak a fikázás Egyet aláírok, zsúfolt, azt én is tudom, de utálom ha 8 oldalas a springboardom, app-ok meg kellenek, így ez a kompromisszumos megoldás maradt.
Soha nem volt androidos telefonom, de tény, hogy vannak rajta jó megoldások, lásd Notification Center amit az Apple tőlük lopott ugye
Értem, oké, a jobboldali ronda, rettentően ronda, ocsmány, paraszt stb. De a baloldali akkor mitől jobb?
[ Szerkesztve ]
-
HarryPotter
őstag
válasz Onderon #4528 üzenetére
Ne vedd annyira a szivedre, easy. Ami neked tetszik, az másnak talán nem, és fordítva. Nekem a te designod sötét, komor, és aránytalan. Az iOS stock designjan Johnny Ivy szintű figurák agyaltak hónapokat vagy éveket. Ez is egy szakma, amihez nem kis kreatívitas kell. De mégegyszer: ha neked tetszik, akkor nincs miről vitázni, úgy a jó. Nekem meg másképp
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
erdoke
titán
válasz Onderon #4528 üzenetére
Ezelőtt 4-5 évvel jókat játszottam a Windows Mobile-ra készített felület tweakek finomításával. Nem könnyű olyat összehozni, ami praktikus, mégis konzisztensen pofás. A tiéd tipikus régi HTC Sense kialakítás. Tegyünk ki jó nagy méretben egy csomó fölösleges információt (időjárást látom, ha kinézek az ablakon, pontos időt általában legalább 5 másik helyen, dátumot fejből, stb.), az így leszűkített helyre pedig zsúfoljunk össze egy valag gyorsindító ikont. Túl sűrű, nehezen átlátható, és az én ujjaimhoz kicsik is a ikonok.
Rövidebben: Ránézek, és nem tetszik.A legjobb aláírás a héten
-
Raketkilla
tag
válasz Onderon #4527 üzenetére
Teljesen jól összefoglalták az előttem írok a lényeget, túl sötét, és zsúfolt, viszont ahogy írtam is, ha neked jó, akkor no problem.
Mellesleg lehet én siklottam el mellette, de ki parasztozott le? Meg mi az, hogy rejtve? Személyesen is ugyanezt mondanám, nem trollkodtunk, hogy el kellene bújnunk, csak kifejtette mindenki a saját véleményét.
Peace! -
Xero
nagyúr
válasz Onderon #4527 üzenetére
"Soha nem volt androidos telefonom, de tény, hogy vannak rajta jó megoldások, lásd Notification Center amit az Apple tőlük lopott ugye "
Először BB-re volt, majd JB-en keresztül iPhone-ra, utána Androidra jelent meg és végül hivatalosan iPhone-ra. Szóval hagyjuk ezt a ki lopta dolgot pontos háttér infok nélkül.
Amúgy nekem sem tetszik a megoldásod, szerintem túl szűk és túl szürkés-matt, de ettől még nem csúnya. Egyszerűen nem nekem való, hanem Neked. Szóval ezen kár rugózni.
szerk: Nekem amúgy így tetszik perpill. Ez általában fél-egy évente változik:
Az időjárást és az időt meg látom a lock screen-en a fontos eseményekkel együtt. Annak nálam semmi keresnivalója a springboardon.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
Nade azért így már mindjárt más nem, mint az odavágott "fúj, szörnyű, rettentően ronda, sufnituning" stb. jelzők csak úgy magàban nem vettem magamra, easy van és dontvörri
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz Kapanyél #4535 üzenetére
Az a furcsa az egészben, hogy úgy csináltok, mintha állandóan a Home képernyőt nézegetnétek. Alapesetben a Lock képernyőn szeretnék minél több információt elérni, a Home-ot egyáltalán nem nézegetem. Elindítom az appot, amivel csinálni akarok valamit, esetleg váltok közöttük Home nélkül. Nem izgat, hogyan néz ki, mert naponta néhány másodpercre látom. Néhány havonta lecserélem a háttérképet a Pimp My Screen segítségével, ha olyanom van, és ennyi.
A legjobb aláírás a héten
-
narancsnn
senior tag
-
-
Onderon
senior tag
-
Xero
nagyúr
válasz buvartacsko #4547 üzenetére
Nekem is stock volt már jó ideje (talán '12 késő tavasz óta). Most iOS 6 JB-el néztem megint át a felhozatalt és nagyon megtetszett ez a téma. Megvettem és marad is szerintem jó ideig.
-
Teszla_
senior tag
Nekem sincs semmi mókolás az os-ben és nem is tervezem
-
gergobox
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok