Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz Macccy #11499 üzenetére

    Na írtam az eladónak, ezt írta ki neki a rendszer a support oldalon.

    According to our records, this serial number is registered to another Apple ID. If you have more than one Apple ID, log in to My Support Profile with that Apple ID to see your other registered products. Not sure if you have another Apple ID?

    Halkan jegyzem meg, hogy az a másik ID amihez az eszköz hozzá van rendelve, az én ID-m. Ezt onnan is tudom, hogy az Apple Magyarország világosan megmondta, hogy az én nevemen van a telefon, megmondta, hogy már nem garanciális, megmondta, hogy hol van, hogy honnan származik, szóval sokan itt nem értik a problémát. Egyáltalán nincsen más tulajdonoshoz társítva a cucc, hiszen akkor az ő neve lenne az iTunes vagy az iCloudban és én maximum ablakkitámasztóként tudnám használni. Akkor leírom mégegyszer a kétkedőknek: egy Apple termékkel 3 iCloud regisztrációt lehet létrehozni, ennyit enged a rendszer. Ezt az Apple hivatalos magyarországi képviselete mondta. Ha ők hazudtak, akkor természetesen én is hazudok most. De hogy ezen mit nem lehet érteni, azt nem tudom. Valószínűleg a legtöbb embert azért zavarja ez meg és jönnek a hatalmas bölcseleteikkel, meg legendáikkal "hát én eladtam egy 3GS-t és arra nyócan léptek be" - belépni be lehet -amennyiben ki van jelentkezve az előző tulaj- kétszáz vagy ötezer embernek is, de REGISZTRÁLNI CSAK ÉS KIZÁRÓLAG HÁROM azaz 3 ACCOUNTTAL LEHET. Vagyis akik beléptek nagy boldogan a felhőbe a használt telefonról, azok már eleve rendelkeztek iCloud accounttal, ami nem ugyanaz mint az APPLE ID. :D mindjárt sírok, vagy tökön szúrom magam :DD

    [ Szerkesztve ]

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák