Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ringloszilva

    tag

    válasz Macccy #11499 üzenetére

    Gondolod, nem mentem utána? A vásárlást követő héten mindn nap ezzel foglalkoztam. Ide-oda rohangáltam, mint a mérgezett egér. Az eredeti számla alapján elmentem abba a boltba, ahol vásárolták a készüléket, kezét széttárta az ember. Akkor elmentem a városunkban lévő Apple supporthoz, az is széttette a kezét, homlokát ráncolta. Akkor hívtam fel az Apple support Magyarországot, ahol tanácsolták ezt a remekbeszabott ötletet, hogy lépjek be bármilyen Apple termékbe, mondtam is nekik, hogy van vagy nyóc apple cuccom, nem gond :D. Amúgy órákig gugliztam, ezeket én is megtaláltam (hülye azért nem vagyok -bármennyire is ezt hiszitek). Az eladó amúgy nem az első tulaj volt, szerintem ő is iCloud nélkül használta, mert mintha említette volna ezt, csak akkor még nem tudtam mi ez.
    Egyébként tényleg kösz a sok utánajárást, meg a linket, képet, de tényleg nem lételemem ez a felhő dolog, nem vicceltem vele. Elvagyok nélküle is. Engem maga az eljárás bosszant. Miért kell nekm poklot járnom és ez miatt majd nem fogom tudni eladni ezt a telefont, hiszen így senki nem veszi meg, mert szerintem mindenki majd zombiként előre tartott kézzel mondja hörögve, hogy "agyaaat, agyaaat"... ööö bocs nem agyat, hanem "ájklódooooot ájklóóódoooot"

    Hm, szerintetek éhes vagyok? Nem tudom eldönteni. És milyen gatyát vegyek fel? Ti milyet vennétek fel? Az ádidász jobb, vagy a nájki? Golyóálló mellényhez hol tudok brando fóliát venníííí? Help plíz!

Új hozzászólás Aktív témák