- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honeker
őstag
Kérdés az akku mikor kezd hanyatlani jelentösen….80% körül vagy lentebb
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
JociMilan
tag
Sziasztok!
Beta-zik valaki közületek? Nagyon mozgatja a fantáziámat az iOS 18 beta, ahogy olvastam, majd kb. szeptemberben jelenik meg hivatalosan, de még sosem használtam ilyen verziót. Sok szokott lenni a hiba? Pláne ilyenkor, hogy főverzió váltás van? Amennyiben nem tetszik, vissza tudok állni a stabil, éppen aktuális verzióra?
-
törölt tag
válasz sherlock82 #1 üzenetére
Mini nem olyan jó. Sima 13 azért kezelhető. Ez sem nagy.
-
soniq
tag
Sziasztok.
Pár napja váltottam S22U-ról,még ismerkedek az ios-sel.
Egyelőre nem találtam megoldást arra,hogy dual sim esetén,hogyan tudnám kiválasztani hívaskor,hogy melyik sim-mel akarok hívni.
Illetve elég fura,hogy a simen lévő névjegyek nem jelennek meg a kontaktoknál.
Tudna ezekre valaki megoldást?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
aktív tag
Szia!
Az iOS csak egyetlen módon nyúl a SIM névjegyekhez: a Beállítások/Kontaktok menüőpont allatt található "Import" gombbal [kép] a telefonra lehet másolni a névjegyeket. Azonban azokat szerkeszteni, megtekinteni, törölni, másra használni nem lehet.
A leginkább praktikus megoldás, ha továbbra is a Google fiókodban levő névjegyzéket használod, már ha eddig is ott tároltad őket.[ Szerkesztve ]
-
Katonasrác
újonc
sziasztok,
csatlakoztam egy új zöld 128 gigással
őrületesen szép ez a szín, kb 2 évre vettem.. szerintem addig bőven jó lesz nekem (nem játszok) -
aktív tag
válasz Katonasrác #2464 üzenetére
Szia,
jól gondolod, 2 évet vidáman ki fog szolgálni (több is lenne benne). -
Doki42
őstag
válasz Katonasrác #2464 üzenetére
Grat!
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
soniq
tag
Esetleg az appok egyszerre történő bezárására van lehetőség?
A gesztus vezérlés sem működik jobbról húzva,illetve néhány appnál egyaltalan nem.
Én csinálok rosszul valamit,vagy ez ilyen?„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
aktív tag
az appok egyszerre történő bezárására van lehetőség?
Menüből, gomb nincs rá. Ez elvégzi az összes app bezárását: [link] , de normál használat során, tehát ha az iPhone működése rendben van, akkor az iOS alatt szükségtelen ez a lépés. Hozzáteszem: valószínűleg már Android alatt sem kell, az utolsó robotos telefonomat (Galaxy S7) már úgy használtam, hogy sose zárogattam be az appokat.
gesztus vezérlés sem működik jobbról húzva
Az iOS alatt csak balról jobbra húzva érhető el a gesztusvezérlés.
-
soniq
tag
válasz Zsolt,72 #2469 üzenetére
Köszi mindnkinek a választ!
Nem is azert szoktam bezárogatni az appokat,mert kell,hanem csak megszokás,hogy én irányítok.
Ugyanígy fura nekem hogy az NFC-t nem tudom ki-be kapcsolgatni.„Biztos vagyok benne, hogy az internet rövid időn belül összeomlik, és 1996-ban katasztrofális véget ér”
-
petrson
senior tag
-
honeker
őstag
Üdv tudomásom szerint a tmobilos apple telokra 10 ota nincs hálozati korlátozás
-
aktív tag
válasz honeker #2476 üzenetére
Üdv,
Telekomtól vásárolt iPhone
11-em volt az első, amin nem volt hálózati zár (azóta pedig egyiken sem). A beállítások között te is meg tudod nézni (ha pl személyesen vennél használt iPhone-t). Beállítások/Általános/InfoSzerk. korrigálom, mert a 2018-ban vásárolt 6s is független volt.
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok,
Csatlakozom a klubhoz egy 128 GB-os Product Red példánnyal. Rövid android kitérővel iPhone 11-ről érkezem. Örülök, hogy annak ellenére pörög még a topik, hogy a telefon közel 3 éve piacon van.
No Cat No Life
-
tag
válasz honeker #2487 üzenetére
"Pár napja került elő a Motorola Edge 50 Neo specifikációja és renderei, amelyek szerint a prémium kategória belépő modellje Dimensity 7300-as szettel, 6,4 hüvelykes, 120 Hz-es panellel, IP68-as minősítéssel, 68 wattos gyorstöltéssel és a hátlapon immár három kamerával (50 + 13 +10 MP telés szenzor) várható. A képek alapján mindez sík kijelzővel szerelve."
[link]No Cat No Life
-
Hoes
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretmék kérni! Feleségem szeretném meglepni egy Apple Watch-al de nem tudom ár/érték arányban melyik lenne jó választás az alábbi feltételekkel :
- NFC fizetés az órával
- GPS útvonalrögzítés
- fitnessz funkciókKöszönöm!
-
aktív tag
-
-
aktív tag
Nem generál számottevő fogyasztást, ezért sincs hozzá dedikált kapcsoló.
Sáomim sosem volt, azt nem tudom megítélni, szükséges-e rajta a BE/Ki kapcsolgatás, ellenben volt két tucat Androidos eszközöm, 2010-2018 közt és sosem volt miatta gond, hogy már azokon sem kapcsolgattam a WI-FI/BT/GPS cuccokat. Talán a Symbian OS idején ennek még volt létjogosultsága, tapasztalataim szerint Android és iOS esetén nem szükséges ezeket kapcsolgatni.
Persze, azt nem vitatom, ha szerinted úgy jobb, akkor inkább kapcsold ki. -
honeker
őstag
Valaki ép hiányolta
-
Bunda555
tag
Sziasztok! XS-ről váltottam tegnap 13-ra. A kamera funkcióin kívül milyen más pluszt tud a 13 az XS-hez képest. A specifikációs különbségeket elolvastam, a funkciókra lennék kíváncsi, amit az XS már nem kapott meg az évek alatt. Csak speedtest összehasonlító videókat találtam.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Safarihoz milyen ingyenes reklám blokkolót javasoltok?
-
aktív tag
válasz timelord1987 #2499 üzenetére
Nekem ez vált be: [link]
AdBlock Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik