- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryndza
tag
válasz #86973952 #1649 üzenetére
LG L9 2.
Nincs SD-re írás, ez biztos, csak ha root-olod.
Egyébként a napfényben a hagyományos HD sem old meg semmit. Amoled vagy hasonló újabb technológiák már sokkal jobbak, de zsebbe nyúlósak. Kompromisszumot mindig kell kötni.
És nagyon hiányzik az állapotjelző led is, ami itt meg volt. -
törölt tag
válasz bryndza #1651 üzenetére
Nálam kivétel nélkül mindegyik beégett. Szóval lehet felőlem 1 cent / 1cm2 is az ára.
Jó minőségű IPS LCD amúgy tökéletesen látszik napfényben, és nem ég be.
Elhiszem (elhittem eddig is), hogy nem lehet SD -re pakolni, csak kíváncsi voltam melyik típus. Egyébként ha SD -t úgy partícionálod, hogy azt a telefon a belső memóriának érzékelje, akkor annyival növelni fogja a méretét. Nem lesz probléma. Bár ha létezik már rá custom ROM, akkor azok alatt is meg lehet oldani.
Add el, aztán vegyél újra egy POP c7 -et.
-
draco31
veterán
-
-
ubul23
senior tag
Nem volt hosszú életü eddig a rom a telcsimen este felraktam ota frissités nem érkezett ,délelött telfonálás után nem tudtam lerakni lefagyott ki kellet venni az aksit csináltam antutus tesztet 17714 körül volt, magyaritás egyik modszerel sem volt tökéletes az appok lettek magyarok a menü maradt angol , az aksit nagyon zabálta antutuban nézve nagyon pörögtek a magok nem mentek alvó állapotba ha lessz frissités talán javul a helyzet , az sd-re pakolásos apk nem segitett csak részben az appok átkerültek sd-re de például a galéria alkalmazás állandoan hibát irt ki belépésnél pedig azt nem pakoltam át ezek a félnapos tapasztalataim .
[ Szerkesztve ]
-
factis
tag
Felraktam èn is a MIUI-t . Nem volt hosszú èletű dolog. Nem tetszett a felhasználói felülete ès mèg a kamerán kívül más dologban nincs is pozitív változás számomra ! De legalább eggyel több dolog elèrhető !
-
ubul23
senior tag
Xda-n találtam olyan letöltö linket hogy 030FSG2 tud valaki rola valamit mit takar ez?
-
ubul23
senior tag
https://mega.co.nz/#!mJogyCzK!CscEij...My83sEddtnFW8U
-
törölt tag
Lehetnek egyedi FW -k is, akár régió függők is, amik egyes betűben vagy számban eltérnek. Nem tudom ennél a típusnál hogy néz ki a szétbontás. DE lehet az is, hogy az egyik szolgáltatónak készített egyedi FW. Ami nem feltétlenül eu -s, de nem is feltétlenül kompatibilis minden eszközzel.
-
ubul23
senior tag
A forum miért nem elérhető tapatalk alkalmazással?
-
mercurytopaz
aktív tag
Szia!
És végül is ezt a Jbart tool-st próbáltad, és azzal se lett a magyarítás jó?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #1691 üzenetére
Azt írta korábban, hogy csak részben magyarította le.
Szerk.: Itt [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #1693 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebben az állapotban fog maradni. Aki meg a custom ROM -ot készítette, az MIUI fronton elég nagy koponya. Persze nem a C7 a fő profilja, csak besegített néhány barátjával a projektbe. Így tehát már ez is nagy lépés, hogy egyáltalán létezik ilyen.
-
törölt tag
válasz mercurytopaz #1695 üzenetére
Bár sok embernek ez nem fontos, nálam egy nagyon nagy + a MIUI, akár custom ROM -ként is. Szóval én is remélem. A szoftver néha fontosabb, mint a hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest