- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz Bagira01 #4950 üzenetére
Ahogy írták előttem is: sajna ez van az akksival. Pontatlan. Még az enyém is, pedig túl vagyok a Battery Calibration-ön (ráadásul jópár töltési-merítési ciklussal). Ma például a v53B-0-som bekapcsolt wifi melletti programfrissítések és új progik telepítése közben adta tudtomra, hogy 27%-kal lassan enni kérne az akksija. Gondoltam még befejezem a K9 Mail beállítását, majd egy gyors szinkronizáció után bontottam a wifit, mert csak estére tervezem töltőre dugni. Most ránéztem és (azóta is töltés nélkül) 43%-on áll. Szerintem a wifi + link2sd-zés folyamatos memóriakártya-használat mellett betett az akksi pontosságának pillanatnyilag, majd nyugalomban más értékeket küld a számításokat végző egységnek a szenzor.
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
jopont
senior tag
Jó lenne tudni, hogy ez a Pavlo78 hogy csinálta azt a custom romot a telefonra?! Magyarul nem tud sajnos. A 320-as hozzászólásba van:
[link] -
jopont
senior tag
válasz mkRoland #4953 üzenetére
Ha ezt esetleg szabadban mínusz 2-3 fokban teszed, akkor még főleg nincs min csodálkozni, a hidegben egyből csökken az akku teljesítménye, majd visszakerül a zsebbe, felmelegszik és újra van delej. És aki esetleg hideg akkut elkezdene tölteni, az jól gondolja meg, mert hamar ki lehet nyírni. Ez főleg autóba kitéve történhet navi közbe. Annyit érdemes várni, hogy bemelegedjen a kocsi!
[ Szerkesztve ]
-
drzsoo1
aktív tag
Érdekelne, hogy másnál is ilyen gyenge a wifi mint az enyémen? A wifi router mellé rakva is 1-2 jelerősséget mutat, 4 méterre tőle már leszakad. A mobilnet is állandóan bont, látszólag forgalmaz adatot , csak mégse. Az adatforgalom újraindítása segít csak. Akksi szinte nulla használat mellett se bír ki két napot, használat mellett jó ha egyet.
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
Lordus
senior tag
most néztem a my phone explorerrel, hogy minden kontakt 3x van meg.
1. miért lehet ez?
2. hogya lehet gyorsan törölni a duplikátumokat?köszi
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Bagira01
veterán
-
loosht
senior tag
Ha frissítek a One Touch Upgrade-del, akkor a recovery-t újra fel kell tenni, vagy az megmarad?
-
BotaN
senior tag
válasz mkRoland #4953 üzenetére
Nem az akksi pontatlan, hanem az eljárás amit a töltöttség megállapítására használnak. Azt mérik ugyanis hogy hány voltot ad le az akku éppen, de ha mondjuk bekapcsolsz egy wifi-t ami energiaigényes, persze hogy visszaugrik a leadott volt, és máris kevesebb lesz a töltöttség a kijelzőn.
Szerintem túl sokat kattogtok ezen az akksi témán, alsó kategóriás a telefon, de ehhez képest tök átlagos, nálam 2 napot simán kibír, persze nem ezen netezek, de az email, sms, telefon napi szinten megy. Nem árt azonban letölteni egy olyan progit, ami kicsit visszaveszi a CPU sebességét, mert az csak javít a helyzeten.
http://www.flickr.com/photos/kristofkulcsar/
-
addikt
Jó kérdés. Mikor régen próbáltam frissíteni, akkor meghalt a telefon, de recovery-vel raktam vissza a stock romot. Vagyis addig megvolt a recovery. Miután felment a stock rom, akkor már nem volt, és újra kellett raknom.
Próbáld meg, ha lement az upgrade, akkor rootold, tedd fel recovery managert és onnan próbáld elindítani recoveryben. Ha nem megy, akkor upgrade után is újra kell rakni. -
Foose
addikt
Sziasztok! Magam sem tudom hogyan,sikerült a root. Mindent úgy csináltam,ahogy 1 hsz-ban írva,de sosem sikerült. Most "játszottam" a fejlesztés pipájával és sikerült. Mit csináljak ezután? Hogyan törölhetem pl a google maps-ot,és egyéb számomra szükségtelen szemetet?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Dyrg
aktív tag
Ha frissítesz MINDEN!!! törlődik! Ez van.
Foose: Szépen letöltöd a Root uninstallert aztán csak óvatosan! Azért jó ez a progi, mert az sd-re lementi a progit, amit törölsz, szóval újra tudod rakni! Rendszer appokat mellőzni!
[ Szerkesztve ]
Megvenni és megszerelni...
-
Foose
addikt
Hádde énmost honnan tudjam,hogy root explorer-ben hol találom amit törölnék?? A baj csak az,hogy sietnék a dologgal,mert nemsokára mennem kell melóba...
ööö,lehet hogy ezt a hsz-t törölhetné valaki
[ Szerkesztve ]
-
alexa013
csendes tag
Sziasztok!
A kamera hangot szeretném törölni, tudom, hogy itt találnám: custpack/JRD_cusrtres/audio
de pontosan hogy tudom megtalálni ezt a mappát? Mert próbálkoztam vele és sehol nem találom. Valaki segítsen legyen olyan kedves Köszönöm -
///Krisz\\\
senior tag
-
Foose
addikt
Na,töröltem a 4902. hsz-ban leírtakat,meg még a később hozzáírt office suite-ot,(asszem a gmailt hagytam meg egyenlőre) és a battery info widget 33MB-ot ír szabadnak. (root előtt 17 volt) Kicsit keveslem. Dalvic cache törölve. A root explorer a progi tetején ír valami memóriát,az micsoda? Mert ott meg 56Mb-ot ír szabadnak.
-
addikt
válasz ///Krisz\\\ #4975 üzenetére
SilentSnap.
@istvan47 mi veszi le a rendszerhangot is? A néma üzemmódnak semmi köze a kamerahangokhoz, azt nem tudod így kikapcsolni. imho.
@Foose írtam, hogy kb. 15 megát szabadít fel, ezek nem túl nagy appok. Root Explorer nekem nem ír semmi memóriát 2.16-os verzióban. Neked milyen ver.számú van?
[ Szerkesztve ]
-
mkRoland
senior tag
Indítsd újra a telefonodat! Meglepődsz, mennyi szabad helye lesz utána!
Ha a későbbiekben pedig link2sd-zésre adnád a fejed, akkor is miután átlinkeltél egy csomó progit, csinálj egy restart-ot. Nekem pl. tegnap 42 mega volt, bármit csináltam (újralinkelés, dalvik cache ürítés) a belső szabad, gondoltam, hogy ennél több lesz, ezért újraindítottam a telefont, és egyből 60 fölötti szabadom lett![ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz 0xmilan #4978 üzenetére
Tehát akkor csak külső progival lehet némítani?
Mondjuk nem egy nagy program lehet, hogy felteszem, ha nagyon idegesít már.Kezdek barátkozni azzal, hogy rootolni kéne a telót ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha rootolom a telót és ez után lefrissítem az upgrade-val akkor "eltűnik a root"? Magyarul ez is egy unrootolási módszer vagy ez nem működik így?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
mkRoland
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #4983 üzenetére
Mindjárt kipróbálom a rootolt telefonon hogy ráeresztem az Upgrade-ert!
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
válasz ///Krisz\\\ #4983 üzenetére
Teljesen némítani csak külső progival lehet.
SOC-ban az unroot-ra nyomni szerintem egyszerűbb, mint egy upgrade, de az is eltüntet mindent. Szóval újra kell rootolni upgrade után is, ha jól emlekszem. -
///Krisz\\\
senior tag
válasz 0xmilan #4986 üzenetére
Ezt csak a gariztatás szempontjából kérdeztem, tehát ha bármi gond lenne, akkor ez is egy járható út a "telefon gyárira állítása" szempontjából.
(#4984) mkRoland: Az jó lenne.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
mkRoland
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #4987 üzenetére
Ahogy írták előttem is: root jogok elvesznek upgrade után.
Csináltam képeket is az Upgrade-ről, hálózati forgalmat érdemes nézni a webalbumomba töltöttem fel.[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
Fólia nélkül mennyire karcolódik a kijelző?
-
Foose
addikt
Nah,Move2Sd-vel másoltam pár dolgot karira,de sajna a készüléken ugyanúgy fogják a helyet. Úgy tudom a memkarira telepített dolgok is foglalnak helyet a telón,de ha újra telepítek egy progit,amit most csak átmásoltam move2-val,akkor is ugyanígy fogják a helyet?
-
Dyrg
aktív tag
válasz adorjant #4995 üzenetére
Mivel ez a fólia puha anyagból van, ezért az nem tud karcolódni, viszont az üveg(vagy kemény műanyagú) kijelző már egyből karcosodik. Én a gyári fólia leszedését senkinek se ajánlom. Ez annyira jó rajta, hogy sokan még nem is találták meg rajta. Mindenképp véd! Ha elhasználódik, vagy valamiért lejött akkor mindenképp pótold. Elég olcsón lehet rá venni, Roland már linkelt párszor...
Megvenni és megszerelni...
-
addikt
Most életemben először sikerült a root elsőre. Recovery-ből particionáltam(lesöpört mindent SD-ről, szóval formatál is), aztán csináltam egy fr-t, hogy tiszta legyen a gép, de mikor újraindult, akkor folyton lefagyott a jrdsetupwizard (mostanában a jegyzet is csinálta, mikor hosszan-tapizam valamin ezért nem tudtam törölni semmit), szóval az alap beállításokat se tudtam megadni. A stock rom.zip meg eltűnt az SD-ről az előbbi miatt. ...de a szgép felismerte a telót így is és tudtam csatolni az SD-t aztán átraktam a rom .zip-jét és feltoltam recovery-ből. ....és a root meg kikapcsolt állapotból ment elsőre. ...kezdhetek mindent elölről.
Az a partíció, amit csináltam az megmaradt most? mi az a Swap size? most olvastam,hogy 0MB-nak kell megadni, de én asszem 32MB-ra raktam, ez baj?
(aki válaszol, azé lehet az 5000. hsz. )[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Hi ALL !
Hát ez az akkuprobléma nagyon gáz.
Ha az ember ki be dugogatja a töltőt 95%-ra esik vissza a töltés.
Már vagy 4 órája csinálom, és mindíg van mit tölteni.Valamiért ez a változatú android szarul érzékeli az akksit.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest