- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz Csaki97 #21600 üzenetére
Ha van (CWM) Recovery, az tudja formázni megfelelően.
Partition SD Card menüpontot kell megkeresni.[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
monalala
aktív tag
válasz Csaki97 #21602 üzenetére
Valószínű, hogy ext2 particiót hoztál létre az sd-n. Van win-re egy progi, Partition Mini Tools, ez kezeli az ext2 is, ezzel le tudod törölni és formázni a particiokat.(USB-s kártyaolvasót javaslok) Fat32 elsődlegest hozz létre teljes terjedelembe a törlés után.
Üdv, Lala
-
imiadmin
őstag
válasz monalala #21603 üzenetére
Van egy MiniTool Partition Wizard Home Edition progi PC-re, ami free és amivel gyerekjáték létrehozni egy ilyen második partíciót az SD-n anélkül, hogy elvesztenéd az adatokat...
[ Szerkesztve ]
-
greenity
senior tag
sziasztok!
Tegnap meghalt a húgom ilyen típusú telefonja. Bekapcsoltuk, egyet rezgett és csak a gombok világítanak, mást nem csinál. Jól sejtem, hogy ennek a telefonnak annyi?"Egy mosolynál jobb a több"
-
-
Bence942
tag
Helló olyan problémám lenne hogy nem működik a bluetooth mit tudok vele kezdeni?
-
puki78
csendes tag
Sziasztok fórumtársak!
Régóta használok egy 990-et főzött rommal! Minimal Edition v2.0
Mióta fent van nem tudom csatlakoztatni a PC-hez!
Eddig nem is volt rá szükségem, mert kártyaolvasóval másoltam a kártyára!
Viszont eladó sorba került és az új tulaj sem tudja csatlakoztatni, sőt a függetlenítést sem tudja megoldani, mert nem látja a telót egy gép sem!
Nem tudom mi lehet a probléma!
Lehet, hogy egy gyári visszaállítás segítene neki, de nem készült mentés róla!(nem tudom, hol van!)
Ha volna valakinek egy gyári mentése, azt szívesen venném, ha megosztaná velem!
Előre is köszi mindenkinek!georg.k@citromail.hu VAGY georg.k@freemail.hu
Ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél,hogy mások tegyenek meg veled!
-
Csaki97
csendes tag
Meddig lehet húzni a teló prociját minden féle hiba nélkűl?
-
monalala
aktív tag
válasz puki78 #21624 üzenetére
Ha a driverek rendben vannak akkor akksi ki, rádugod pc-re és upgrade indít. Azután mehet a romolás.
http://logout.hu/bejegyzes/qltsar/telenor_one_touch_minimal_edition/friss.html
Az update úgy is mehet, hogy bekapcsolva home gomb nyomvatart és úgy dugod rá pc-re aztán update. Az eszközkezelő fusson közben a pc-n, akkor látod, hogy minden rendben megy-e. ha van felkiálltójel akkor nem jó. Próbálj másik usb-t, ne előlapit, hátha segít.Üdv, Lala
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz puki78 #21618 üzenetére
nekem is szintén ez van fent, nekem sem csatlakoztatni a PC-hez
én úgy akarom meg oldani a szofi frissítést,hogy az új telefonomra hozom rá a szofit (sd-re), utána bele rakom a alcába. hátha így sikerül de hétvégén érek rá próbálkoznimás:
ti mivel húzzátok a procinak az óra jelét? -
fcbarca
őstag
kézi hálózatválasztás még most se jó cm7-nél?
-
monalala
aktív tag
válasz BlackmMmDog #21626 üzenetére
Ha az OTU-val nem látja a telót akkor vagy nincs fenn a driver vagy sz@r a csatlakozó. Ha van fenn Cwm a telón akkor tudsz rá rakni romot, de a telót akkor is látnia kellene a gépnek. Ha nincs fenn CWM akkor Download módba kell indítani a telót és Flash-elni kell, de ehez szintén kell hogy lássa a gép a telót(másik driver kell hozzá). A legegyszerűbb előszőr az upgrade és utánna a CWM és a rom.
@A procihoz az Antutu progiját javaslom ami ingyenes.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Lala
-
PACSA75
őstag
válasz puki78 #21624 üzenetére
El kell hogy szomoritsalak . Nekem is hasonlo problemam volt, es sajnos csatlakozohiba volt. A toltes ment de nem latta a pc. Ha a monolala altal javasolt megoldasok nem mukodnek akkor ket lehetoseged van: szerviz vagy eladod igy es ennyit engedsz az arabol . Ez egy gyengepontja ennek a telonak.
-
PACSA75
őstag
válasz BlackmMmDog #21629 üzenetére
Miert vagy biztos benne hogy jo a csatlakozo? Mert megy a toltes? Az masik szalon fut. Probald bedugni masik pc be vagy masik usb portba, es ha egyikben sem latja akkor sajna szerviz.
-
monalala
aktív tag
válasz BlackmMmDog #21629 üzenetére
Igazából, ha azt látod az eszközkezelőben, hogy a driverek fenn vannak és jók is , akkor látnia kell a telót, mert a drivereket a rádugás pillanatában illeszti be a PC. Amíg nem dugod rá a telót nem látod az eszközkezelőben se. Ha pedig felismeri és nem felkiálltójeles akkor az OTU-nak mennie kell. További ötletem nincs sajna.
Üdv, Lala
-
puki78
csendes tag
válasz BlackmMmDog #21626 üzenetére
Köszi mindenkinek.Én is csak a hétvégén tudok vele foglalkozni.
Ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél,hogy mások tegyenek meg veled!
-
PACSA75
őstag
monolala legyszi mondd mit tudnek csinalni a lanyom telojaval? Eleg surun kifagy (naponta tobbszor is, ilyenkor aksi ki-be). A CM7 final verziot meg nem tettem fel, gondolod az segitene? Vagy mas megoldas?
-
monalala
aktív tag
válasz PACSA75 #21635 üzenetére
Nem ismerem a cm7- et, lehet a rom nem tökéletes. Én a srácaimnak a prefomix final verzioját tettem fel és teljesen jó. Nem fagy, nincs reboot, nincs fc. Szerintem te is ezzel próbálkozz. Rengeteg rom volt már a telomon, de szerintem ez a legmegbízhatóbb, a QME1.9+ NEWKER2 után.
fcbarca@ feléd nincs semmi ötletem.
Üdv, Lala
-
PACSA75
őstag
válasz monalala #21640 üzenetére
Akkor holnap kipróbálom. Köszi az infót. Amúgy rosszul mondtam nem CM 7 van rajta, hanem performix utolsó elötti verzió és azzal fagy ki. A finalt nem tettem még fel, azt hiszem kipróbálom inkább ezt a QME t ha azt mondod hogy ez a legstabilabb. Bízom benned . Esetleg van valami ami nem mükszik benne?
-
monalala
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs