- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Mister_X #67743 üzenetére
Nekem volt mind a 3 változat, most SS van. Mi a kérdés?
VitaTv szerintem még elég béna. Az egyébként sem túl acélos játékkínálatból is kivettek még...nem nagyon látom értelmét. A Vita legnagyobb hibája a játékkínálat, ami még egy kézikonzolon az "elmegy" kategória. De otthoni gépként, kevesebb játékkal...hát...
-
A`rpi
addikt
válasz manu75 #67750 üzenetére
Használati utasítás:
• Only insert or remove the memory card when the system is switched off. Always
power off your PS TV system.• Once a memory card is inserted, data will be saved to it, and not to the internal
memory card. Saved data will be located on the inserted memory card, and this
location cannot be changed until the inserted memory card is removed.• The internal memory card - including data you've chosen to store there - cannot
be used when a removable memory card is inserted• Csak kikapcsolt állapotban helyezhető be a memóriakártya.
• Ha memória kártyát helyeztünk PS TV-be, játékmentések átkerülnek behelyezett memóriakártyára, mindaddig amíg azt ki nem vesszük.
• A beépített (1GB) memória adatai nem elérhetőek, beleértve, a store-ból letöltött játékokat, amíg a memóriakártyát el nem távolítjuk.
Tehát a lényeg annyi, ha beteszel egy VITA memóriakártya, játékmentések átkerülnek, természetesen játékokat tudsz letölteni VITA memória kártyájára.
(Azt nem tudom, hogy a VITA- memóriakártyájára letöltött játékok PS TV-ben mennek e, józan ész azt diktálná, hogy ezek működnek.)
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap volt egy kis időm, elkezdtem játszani a Resident Evil Reveleations-t. Szerintem rohadt jó játék. Nem ez az agyatlan akció lövölde, és grafikával sincs szerintem baj. Nekem egyelőre nagyon bejön.
-
Elims
veterán
"...az automatikus mentés három dologra vonatkozik:..."
Ahha,jòl emlékeztem,hogy legelőször többször mentett.Tegnap meg egyàltalàn nem. :-/ Akkor ezért.
Köszi!
Karak: "...megállíthatod a játékot és megihatsz bármit harc közben..."
Igen,erre aztàn ràjöttem,de nem sok esélyem volt. (Még...)
"...majd mikor 10MB körülire hízik a fájl, akkor ha bemész valahova, nem lesz ritka a 40-50 másodperces töltés sem."
Jaa,hogy növekszik ez a mentett fàjl.? Észben tartom.
Nem gàz a több màsodperces töltés,vmikor több perceket vàrtunk egy c64+kazettàs jàték betöltésére. :-)Köszi mindent! :-)
Life is strange. 10òra és még nincs meg végig -az első rész-.Nem bàmészkodom :-))) szétnézek alaposan,nem szeretnék elhagyni vmit.De nem bànom,hogy ilyen "hosszù",mert tetszik.Nem egy non-stop géppuska ropogtatò vmi,egy nyugis kis jàték és érdekes.
A ventilàtort nem nézte meg véletlenül vki?
-
Elims
veterán
Skyrim kiskönyv. Újra. :-(((
Kívàncsi leszek a vàlaszra. -
-
törölt tag
A Bethesda javasolta amúgy a mentések kikapcsolását.
Egyszer 1-2 perc töltést ki lehet bírni, de képzeld el, hogy bemész egy városba, ott 30-40 másodperc a töltés. Aztán a csatornába, ott megint. Ott egy második részre, újra 30-40s, felveszed a küldetést, majd vissza ugyanez. Nekem ilyen volt, mikor rákerestem neten a dologra. Na mindegy Ha nem zavar, akkor nincs gond.perge666: Erősen történetalapú játék, így nincs min csodálkozni. Viszont ha érdekel, PC-re már lefordították az első 3 epizódot (ennyi van kint jelenleg).
-
Mister_X
nagyúr
Még van a háznál egy jó öreg sixaxis controller, bár igaz, DS4 illene egy Vita TV-hez. Sajnos árban valóban nem a legjobb alternatíva a Vita TV és a mobilitást is elveszteném. Amiért a Vita/PSTV képben van, az a japán játékkínálat, mert ugye errefelé gyakorlatilag halott platform.
@Sirandrish: már nincs One-om, anyagi okok miatt meg kellett válnom tőle. Mondanom se kell, szavam nem lenne, a minap kapott el az érzés, hogy nekem konzoloznom kell és hát van egy kisebb digitális könyvtáram PS3-on, amihez Plus se kell - utóbbival meg lenne játék vakulásig, pedig vagy másfél éve nem rámoltam új tartalmat.
@jer1cho: tudod, amikor még PS3-as voltam, akkoriban jött ki a superslim és divat is volt szidni, annyira más volt, mint a slim. De amúgy nem igazán rémlik, hogy utólag mennyire életképes a konzol: van-e hangja, lemezolvasó hogy bírja, stb.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Wlac
Ármester
válasz Mister_X #67762 üzenetére
Állítólag hangosabb a lemezolvasás, mint a Slimen. Mivel nekem csak SS volt, ezért nem tudom összehasonlítani, de sose tűnt még fel, hogy hangos lenne. Mivel amúgy digitális játékaid vannak, ezért neked ez még annyira sem számítana. Én a helyedben az SS-re repülnék rá, mivel szimplán újabb.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Sirandrish
legenda
Hja értem. Hát akkor hajrá. Nekem SS van, és szuper. Elvileg hangosabb a lemeznek az olvasása, de nekem még sose tűnt fel. Sőt...a Bayonettán kívül még azt sem hallottam hogy olvas egyáltalán a gép
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
EmThor
addikt
Csak a Yakuza sorozat miatt vennék újra ps3-at, hiányzik Kazuma. De drága a superslim, lenne egy 320as elfekvò vinyóm a 12 gigásba, de Mediaban 60, Sony Westend 60, Edigital 64, ipon 58, Platiban talan 55, sokallom... 60bol hasznaltan lehet meglenne egy superslim + vita is... #almodik
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
-
TazLeacher
nagyúr
Nálam a sima Slim a nyerő. A lemezfedél és a burkolat és gomb nagyon olcsó hatást kelt, bár egyiknek sincs gyakorlati hátránya, viszont az tény, hogy hangosabb. Egyszerre volt meg a Slim és a Super Slim, amikor elindítottam, szó szerint kőrbe néztem a lakásba, hogy minek van ilyen hangja. Lehet ez is egyedi, de hagos. Ez viszont megint az, hogy furcsa, de szerintem vásárlásnál nem szempont. Néha hallod, de azért túlnyomó többségben a játék hangját hallod.
Én simán megvenném, nem félnék tőle. Az, hogy a Slim jobban tetszett, minőségibb érzést keltett, az tény, de ez nem egy telefon, nem fogdosom napi X órát, így nagyjából le se tojom. Kb. 2 napig volt érdekes, de általában csak akkor jut eszembe, hogy ez már nem az a gép, amikor lemezes játékot teszek be...
-
Mister_X
nagyúr
válasz TazLeacher #67768 üzenetére
Titkon nekem még tetszett is a "bóvli" superslim, képekről teljesen más hatást keltett, mint élőben Nameg sima slimnek tényleg erőlködni kellene helyteremtéssel.
Szerintem be is ruházok egyre (látok nagyon jó áron), ha nem sikerül nőügyben előrébb lépni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Úgy néz ki sikerül jóárba venni PS4-et,úgyhogy jövőhéten PS4 tulaj is leszek,már nagyon várom.
Igaz csak jövőre terveztem,de bezsongtam. -
Elims
veterán
válasz perge666 #67760 üzenetére
Nem kell hozzà nagyon profi angol tudàs.Én sem beszélem annyira a nyelvet,sőt..,de ha màr nagyvonalakban megérted (pàr szò elég) akkor nincs gond. :-)
Karak: Na az ùgy màr gàzos... :-/ Úgy nem szivesen kínoznàm magam. Később mindenképp kikapcsolom.
Csak azt nem értem,hogy ha tudtak erről akkor miért nem adtak ki rà vmi javítàst..?Ahogy írtàtok is màr.
Na mindegy.EmThor: 60e-ből biztos megvan egy super slim ps3+egy vita. 100%.
-
-
-
conorr
tag
válasz Aakisan #67700 üzenetére
"PC-n sem jó,pedig azon megcsináltam ,hogy tudjak játszani.Hétvégén is eldobálta a joyt a pc,de már nem is érzékeli.4 kábelt is kipróbáltam ,sajnos nem jó.Írtam egy boltnak ahova járok és mondták,hogy nem tudják javítani a kétoldali forrasztás miatt.Ideje egy másikat szerezni.Köszönöm a javaslatokat Alkatrésznek jó lesz"
DS3 tool volt a program amivel használtad? Mert nekem most 2 db ps3 joy-om produkálja ugyan ezt a hibát és előtte azzal a programmal használtam őket. Nem tölti a gép se a ps3 se a seepdlink Charger most a joyokat, hiába reseteltem én is stb.
-
törölt tag
Az elejétől fogva tudtak róla, anno nem is ajánlották a PS3-as verziót megvételre, de javítottak rajta (folyamatosan úgy belassult, hogy játszhatatlan lett, szintén a meghízott mentésektől), a fagyások meg PC-n is megvannak, igaz, ott csak kilép, meg ritkább is. Sok fejlesztő panaszkodott arra, hogy a PS3-ra nagyon bonyolult programozni és bizonyos dolgokat megoldani.
A Legendary Edition hozta magával amúgy a hibás trófeát Csak abban számolja rosszul a tárgyakat. Hát ez ilyen. Ettől függetlenül a játék baromi jó.perge666: Más nyelv sem opció? Szerintem csak akkor vedd meg (akciósan is), ha néztél róla videót, és valamit értesz belőle. Végig lehet vinni simán, csak nem lesz túl érdekes, ha nem érted a történetet.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Este beszélgettük menyasszonyommal ezt a PS4 dolgot,és mondta hogy vegyem megfelé tudja hogy szeretném nagyon,DE!!mondja hogy a régi gépektől megszabadulhatnék.
Mondtam hogy szó sem lehet róla.
Ma viszont elgondolkoztam rajta jobban,és lehet megválok a PS1-2 gépektől és játékoktól.
A PS3-at tutira megtartom,meg hozzá néhány kedves PS1 játékot,na meg a PS3 játékokat. -
-
Wlac
Ármester
MGS kérdés. A Store-ban akciós most a HD Collection, elvileg csak PS3-ra. A leírásban azonban azt írja, hogy a mentéseket gond nélkül átvihetem a Vitás változatba. Gondolom ez csak a mentésekre vonatkozik, és nem jelenti azt, hogy cross buy a cím? Valamint a játékban található első rész az 1:1-ben a PS1-es változat?
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
-
Wlac
Ármester
Akkor viszont megy a kosárba a PS1 változat is. Most még nincs Vitám, de jövőre szükségem lesz rá, ezért gondolkodok cross buy címekben (és ezért mérgel, hogy gyakorlatilag semmi sem az, amit mostanában vettem, holott minden platformon van változata).
Perge: ez a pakk 10 font, és tartalmazza a 2-3-PW HD-t.
-
-
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #67787 üzenetére
Amúgy nálad ez hogy van hogy rengeteg játékot azért nem veszel meg, vagy viszed végig mert story nélkül nem ér semmit. De emellett meg hatalmas rajongója és vásárlója vagy a világ egyik talán legkomolyabb storyjával megáldott játékának, miközben saját bevallásod szerint egy szót sem értesz belőle
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #67790 üzenetére
Nagyon sokmindent nem értesz te!
MGS-ről nagyon sok dolgot lehet olvasni.......... -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #67791 üzenetére
Bárminek el lehet olvasni a sztoriját.
Ebben csak az a poén hogy egy egyszerű sztorival rendelkező játékot elkerülsz mert nem érted, de egy MGS szintű történettel megáldott játéknak meg elolvasod a történetét.Hát jól van...
-
válasz Sirandrish #67792 üzenetére
Köszi a véleményed,további szép napot.
Mást : TLOU-t már PS4-re is be lehet szerezni 4-5K-ért,még jó hogy nem vettem meg PS3-ra.
Szerintem a GTA V-t is eladom vagy elcserélem,és majd beszerzem a nagytesón. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #67793 üzenetére
Tipikus perges megsértődés....bocsánat hogy hozzád mertem szólni
-
válasz Sirandrish #67794 üzenetére
Ki sértődött meg?
De erre mit reagáljak?
Úgyis te tudod jobban nekem mi a jó/mi kell. -
Sirandrish
legenda
válasz perge666 #67795 üzenetére
Próbáld meg értelmezni amit írtam...
Szerintem egy szóval sem mondtam hogy neked mi a jó.
-
válasz Sirandrish #67796 üzenetére
Akkor sem sértődtem meg/nem haragszok.
Más : PS3-ra a tápkábelhez van az a kapcsoló,amit lehet venni hozzá,na az mennyibe kerül?
Nem külfldön hanem itt magyar honba. -
james001
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest