- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz TazLeacher #66900 üzenetére
Ott csak most a kamera van és kész vagy esetleg a Ps3-as Move kontikat lehet használni?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
válasz Synthwave #66894 üzenetére
Mindig ez volt a trend, különben nem készült volna Doom 3 sem (ha már Carmack). Sőt, a Quake is így született, bár valóban készülhetett volna Build engine alatt, hiszen a játékélmény a legfontosabb, amibe nem tartozik bele a grafika. A DN3D baromi jó játék, de képzeld el, ha minden FPS ugyanarra a motorra épült volna, mert olcsó, és mert elfutott egy 486DX-en.
Ráadásul kevered a konzolt a PC-vel, mert utóbbin van ez a "de még picit lehet facsarni a motorból, még ezt is rá lehet terhelni a GPU-ra, picit emelünk a gépigényen" dolog. A PS3-ban lassan 10 éves technológia van, te meg a mai (PC-s) igényeknek megfelelő játékot vársz rá. Egyébként ilyen látvány mellett a stabil 30FPS-t én elég jól optimalizáltnak tartom.Ha már készítettél PS3 játékot, akkor visszavonom az állításom. Készítettél?
Persze, szerintem sem tökéletes játék, de te kb. az összes játékelembe belekötöttél, nekem egy ilyen játék nem szokott nagyon tetszeni
Végezetül a fejlesztési idő kitolása további hatalmas pénzösszegekbe került volna, az optimalizálást lehetett volna elölről kezdeni, a Sony-t rossz színben tüntette volna fel, hiszen nem a jelenlegi generációval foglalkozna, hanem az előzővel (sugallva, hogy még az is teljesen jó, felesleges a PS4), a Naughty Dog-ot meg a PS4 és PC tulajok küldenék el melegebb éghajlatra. Ilyesmibe is bele kéne gondolni.
Bogyi007: Én nem láttam nagyon spoilert, meg most arról szólna a dolog főként, hogy mik a PS3 képességeinek határai (mert az überbrutál TLoU többek között emiatt nem lett olyan, mint amiről szó van).
-
LordVenom
tag
Srácok, egy új Quick Act típusú elemes joy-t hogy kell "ráhangolni" a gépre? mert ugye itt a kábel nem játszik. Azt már megkaptam, hogy dobjam ki, ennél jobb megoldás érdekelne.
-
A`rpi
addikt
válasz LordVenom #66903 üzenetére
How to set up your quick act ps3 controller
Ha végigcsináltad és nem működik, akkor vagy hibás a joy, vagy a sony kigyomlálta, nem hivatalos kontrollereket nem támogatja. (Pont azért hogy vegyél gyárit jó drágán a sony-tól abból lesz pénzük.)
-
LordVenom
tag
Nekem is gyári van. Hozzám került beszámítás címszó alatt kettő ilyen "nemgyári", és az egyiket eladtam egy srácnak ma 3000ft-ért. Viszont hívott, hogy segítsek, mert nem tudja összehangolni a géppel, de mivel én nem értek hozzá, és gyárin kívül nekem sem volt még soha ilyen, ezért gondoltam hátha valaki ért hozzá.
-
ProYeti96
csendes tag
válasz #58000384 #66881 üzenetére
karak_22 melegedéssel nincsen semmi problémám, több óra intenzív játék után is közepesen meleg levegőt fúj ki magából... Esetleg valami más tipp? a YLod-ot nem igazán szeretném megvárni, most került hozzám a gép, nem igazán szeretnék még több tízezret beleőlni egy superslimbe vagy ennek a javíttatásába.
Ami nem öl meg, az erősebbé tesz... Kivéve a Medve! A Medve az megöl!
-
A`rpi
addikt
válasz ProYeti96 #66910 üzenetére
Meleg levegő fogalma relatív, de ha nem fúj ki forró levegőt akkor pont hogy nem működik hatékonyan a hűtése.
Aki kikéri a véleményünket, annak slim, vagy superslim gépet javasolunk, hosszú élettartam érdekében.
Lehet neked szerencséd lesz a géppel, és sokáig tudod használni, de az esetek döntő többségében időzített bomba legyen szó bármilyen FAT modellről sajnos.
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #66871 üzenetére
"Semmi megvalósíthatatlanra nem fejtettem ki igényt."
Erre én most azt írom,hogy lehet. :-)
"...megérte a 6 ezer..."
Ha neked igen akkor igen,egyébként nem. :-(
Nem talàlal olcsòbban?Esetleg alku??Fausto: "Kicsit úgy érzem, hogy azt a 21,5 órát azzal töltötted, hogy hibát keress, legalábbis olyan dolgokat felhozol, amik már kötözködésbe mennek át."
Esküszöm,hogy Egy Az Egyben erre godoltam!! :-)
Komolyan.De nem akarok vitàt own fate-tel,neki köszönhetem a mafia 2-t+szimpatikus is ennek ellenére. :-)Wlac: "...de tény és való, hogy lehet benne hibákat találni."
Így van.Mint minden jàtékban.Főleg ha keresel vagy generàlsz és megpròbàlod jòl tàlalni.
SirAndrish: "Add el és lépj túl rajta, mert ezek szerint ez nem a te játékod. Ennyi!"
Bazzeg,te olyanokat írsz,hogy...kéész. :-DDDD
-
Sirandrish
legenda
-
-
ProYeti96
csendes tag
Nem igazán vagyok szervíz hívő, de tegnap beszéltem szervizes emberkékkel, akik azt mondták eme remek problémára, hogy túlvezérlés van, amit újrapasztázással tudnak megoldani, de 10% esély van arra, hogy javítás közben átmegy sárga ledbe. Ez mennyire valós adat, ez az opció megoldhatja a problémámat?
Ami nem öl meg, az erősebbé tesz... Kivéve a Medve! A Medve az megöl!
-
válasz #58000384 #66902 üzenetére
Beletartozik a grafika is a játékélménybe, csak nem a 80 %-át teszi ki, hanem mondjuk jóindulattal 30-at.
Nem keverek semmit. A PS3-nak elég jó erőtartalékai vannak a kora ellenére, bár nehezebb rá programozni, mint PC-re.
Kicsit visszábbvett csilli-villi, kicsit jobban kihegyezett mit rendereljen-mit ne, némi texture fine-tuning, picit több loading time és máris van erőforrás más, fontosabb dolgokra, mint pl. nagyobb területek kezelése, fejlettebb AI, kicsit komplexebb skill-rendszer, valamivel kevesebb boundary, pár új enemy skin. A hasalás / hasonkúszás, party-management szerintem ilyen szempontból már gyak. elhanyagolható.Mellesleg a "szép" grafika nem csak poligonszámot meg szuperadvanced effekteket jelent, hanem szép színeket, kontrasztot, meg en bloc art direction-t is.
"Persze, szerintem sem tökéletes játék, de te kb. az összes játékelembe belekötöttél, nekem egy ilyen játék nem szokott nagyon tetszeni"
Mert kritikus szemmel nézem a dolgokat, főleg, ha pénzbe kerülnek. Meg azért valljuk be, leginkább az idiótaságokba kötöttem bele. Szerintem vicces, hogy netszerte az emberek MENNYIRE el vannak szállva a TLoU-tól, ilyen hibátlan, olyan hibátlan, évtízezred játéka, a mások által felhozott, teljesen nyilvánvaló hiányosságokat (amiknek a megvalósításához nem kellene NASA hardware) pedig egy legyintéssel és valami nonszensz "magyarázattal" elintézik. Fejükbe huzzák a sapkát és meg akarnak győzni róla, hogy ha egy minigun rózsaszín pónilovakat lő, az realisztikus. Olvass utána, ha nem hiszed. Már csak az általam linkelt gamecritics.com review hozzászólásaiban is van egy-két "gyöngyszem".
"It's a video game, dude." - What an argument. : D
Részemről a game erős 7,5/10. Az elég jó tőlem 2015 derekán.
"Ha már készítettél PS3 játékot, akkor visszavonom az állításom. Készítettél?"
Hogyne, egészen pontosan 4-et. Ennyi erővel én is nekedszegezhetem a kérdést; te készítettél?
"Végezetül a fejlesztési idő kitolása..."
Ja igen, a határidők ugye. Szánalmas dolog ez. Hogy minél hamarabb menjen a cucc a pleb arcába, pár dolgot meg majd később patchelünk meg DLC-zünk (párat meg nem). Ha eső helyett törött hintalovak esnek az égből? Majd Karácsonyra javítjuk. Talán.
A PC tulajoknak ehhez mi köze? Ha meg kész a PS3 verzió, onnan már nem egy akkora nagy kaland a PS4 port; elég ha megnézed, hány "Remastered" cucc jön rá.
A régi (mert mára már az a cég sem az, ami egykoron volt) Blizzard North-féle szlogen híven vagyok: "When it's done."
Azokból sem 3 milliót adtak el..-----------------------------------------------------
ManUnited: "Ahhoz képest, hogy amikor megjelenik egy játékuk, szinte mindig az is lesz az adott évben a legszebb játék, elég merész kijelentés ez."
Már megint a GFX-whore-ságnál tartunk...
Egy játék nem attól optimalizált, hogy szép.
-----------------------------------------------------
Bogy007: Milyen spoilerek? Történetről kb. nem is volt szó, csak játéktechnikai dolgokról.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sirandrish
legenda
válasz fausto #66923 üzenetére
Ha Ellie 11 éves japán diák lány lenne akkor lenne az 9 is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Synthwave #66922 üzenetére
"A PS3-nak elég jó erőtartalékai vannak a kora ellenére"
Most ezen megint felesleges vitázni, mert úgy állítasz dolgokat, hogy fogalmad sincs róla. Te otthon a fotelből ezt így elképzelted, amire a fejlesztők nyilván nem is gondoltak, pedig aztán milyen jó játék lehetett volna!
"hanem szép színeket, kontrasztot, meg en bloc art direction-t is"
Persze. Készülhetett volna a játék olyan grafikával, mint a de Blob 2, mert az is nagyon hangulatos és szép játék (tényleg), ettől biztos jobban is ment volna, az apokaliptikus hangulata meg ugyanilyen maradt volna."Mert kritikus szemmel nézem a dolgokat, főleg, ha pénzbe kerülnek."
Egy dolog ésszerű kritikát megfogalmazni (pl. ha tele van buggal a játék, ronda a grafika más játékokhoz mérten, nem jól működik az irányítás, unalmas a zene, logikátlan, macerás a menürendszer, stb) és más dolog hozzá nem értő módon kritizálni valami olyant, amiről nincs fogalmunk.
Én meg mondhatnám, hogy szerintem ha Joel úgy mászna a házak falán, mint Connor az AC3-ban, akkor lett volna jó játék. Sőt, ha gránátot dobok, szeretném, ha falak omlanának le.Okkal szenved a Skyrim alatt is a PS3, nemhogy még legyen egy open-world TLoU, amiben mindent belepakoltak földig butított grafikával, mert szerinted az úgy jobb.
Egyébként az N64 grafikát először viccnek szántam, de már lassan ott tartunk, hogy a textúrák legyenek kicsik, a képi effektek háromnegyede legyen kikapcsolva, meg a modellek alacsony poligonszámúak legyenek. Jöjjön vissza az Oblivion grafikája 2015-ben. Esetleg 720p helyett menjen 576i-ben. Legyen akkor PS2.
" Ennyi erővel én is nekedszegezhetem a kérdést; te készítettél?"
Én nem készítettem PS3-ra játékot, de nem is állítok dolgokat, amikről fogalmam sincs. Ellenben egyrészt ott vannak a játékok, amik szépen mutatják, hogy milyen kompromisszumokkal tart stabil FPS-t a gép, másrészt ott van a Grounded film, ahol egy fejlesztő például a memóriára panaszkodott végig, hogy egyszerűen nem fér el az, aminek kéne.
Egyébként annyi tapasztalatom nekem is van, hogy tudom, mikor a gép nem képes renderelni valamit, mert nem fér el a memóriában, és lehet butítani.A határidőkön pedig olvass tovább, írtam még. Semmi köze a "plebsnek" ehhez, de úgy tűnik, hogy egy pipeline-t sem láttál játékfejlesztésnél, illetve a pénzügyekhez sincs sok közöd, mert sem a Sony, sem a Naughty Dog nem szeretetszolgálat. A DLC-t meg ennél a játéknál felesleges felhoznod, mert teljes értékű volt anélkül, hogy bármit megvettem volna hozzá.
A PC-tulajoknak csak annyi köze lenne ehhez a kitolt megjelenéshez, hogy (okkal) szidhatnák a Sony-t és a Naughty Dog-ot. Mintha a Microsoft kiadna egy minden téren feltuningolt és modernizált Halo-t, ami csak XP-n megy, mikor dübörög a Win10.
Még mindig nem érted, hogy mikor már két éve kint van a PS4, framerate gondokkal küzdve, akkor a konzoltulajok nem egy PS3-ról átportolt játékot várnak, amit értelemszerűen elsődlegesen arra fejlesztettek, annak minden korlátját figyelembe véve. Lesz majd port, esetleg nagyobb felbontás, de a játékelemek nem változnak, a PS4-es verzió is pont annyit fog tudni, mint a PS3-mas. Érted?Álomvilágban élsz.
-
james001
veterán
Borderlands-ben ha rámegyek a Playthrough 2-re akkor minden egyes fegyver/skill nálam lesz,illetve ugyanúgy 38-as szintű leszek?
https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
A "single részből" már csak az 50-es szint van hátra,meg a másik 3 karakter speckó skill-jével kéne megölnöm 15 ellenséget. Utána meg ugye coop részből kéne még pár,és a platina megvan,viszont ugye az 50-es szint nem hiszem hogy az 1-es playthrough-ban meglesz.
Ennyire nehezít a 2. playthrough?https://psnprofiles.com/kazama001
-
Elims
veterán
válasz Synthwave #66922 üzenetére
"Beletartozik a grafika is a játékélménybe, csak nem a 80 %-át teszi ki, hanem mondjuk jóindulattal 30-at."
Azért az ilyesmi elé írd oda,hogy "Szerintem" vagy "Nekem".Ma màr màs a helyzet..
"...vicces, hogy netszerte az emberek MENNYIRE el vannak szállva a TLoU-tól, ilyen hibátlan, olyan hibátlan, évtízezred játéka..."
Na te Pont ezért hùzod le.
Én nem vagyok tőle elszàllva,mert amiòta megvan annyit volt a gépben,amíg egyszer végigvittem.
Viszont ami tényleg jò és x ezer embernek Is nagyon jò nem fogom lefikàzni csak azért. :-)SirAndrish: "Ha Ellie 11 éves japán diák lány lenne akkor lenne az 9 is."
:-DDDDDDDDDDDDDD
Karak: Hallod te kiírod amire gondolok. :-)
De,hogy ne csak off legyek..
Pròbàlta màr vki a vissza a jövőbe jàtékot?
Màr megírtàk,hogy az első rész ingyenes,érdemes letölteni? -
Sirandrish
legenda
A Telltale féle Vissza a jövőbe?
Én végigvittem...sőt kimaxoltam ami a trófeákat illeti, de szerintem nagyon gyenge lett.Ha esetleg a Walking Dead-et még nem vitted végig, az kb 258szor jobb játék.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
Tudom, gondoltam esetleg egy PC-n sikerült kipróbálnod. Ha amúgy videón tetszik a játék, akkor szerintem nyugodtan megveheted. A Legendary Edition ára újonnan 6-7 ezer körül van, de ha azt nézzük, hogy ha a lényegesebb küldetéseket megakarod csinálni (vagyis platinázni), és még korábban nem játszottál vele, akkor 90 óra alatt nem nagyon fejezed be. Így azért megéri.
Nekem is sokkal tovább tartott, mint gondoltam, pedig ismerem a küldetéseket és a kihasználható bugokat (pl. át tudok menni a zárt ajtókon vagy falakon, kihagyva egész pályarészeket, vagy bármit el tudok lopni a kereskedőktől úgy, hogy a közelükbe nem megyek).
Használtan is megéri, a dobozban kód nincs, a játékot és a DLC-ket telepíteni kell (csak indításnál olvassa a lemezt). -
válasz Sirandrish #66925 üzenetére
Csak ha elcsábítható.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
válasz #58000384 #66926 üzenetére
"Most ezen megint felesleges vitázni, mert úgy állítasz dolgokat, hogy fogalmad sincs róla."
Nem én találtam ki, hanem Carmack bácsi. Egész hosszasan beszélt a témáról. Nyilván ő is fogalmatlan.
"Persze. Készülhetett volna a játék olyan grafikával, mint a de Blob 2, mert az is nagyon hangulatos és szép játék (tényleg), ettől biztos jobban is ment volna, az apokaliptikus hangulata meg ugyanilyen maradt volna."
"Egyébként az N64 grafikát először viccnek szántam, de már lassan ott tartunk, hogy a textúrák legyenek kicsik, a képi effektek háromnegyede legyen kikapcsolva, meg a modellek alacsony poligonszámúak legyenek. Jöjjön vissza az Oblivion grafikája 2015-ben. Esetleg 720p helyett menjen 576i-ben. Legyen akkor PS2."
Imádom a szarkazmust. Kár, hogy itt most éppen nem volt semmi helye. Számodra a vizuális élmény egyenlő a poligonok számával, számomra ennél többet jelent.
"és más dolog hozzá nem értő módon kritizálni valami olyant, amiről nincs fogalmunk."
Jajj, hagyjuk már. Egyszerűen teljesen szíved csücske a játék és nem tudod elviselni, ha valaki rámutat néhány hiányosságára. A gamecritics idézetekre miért nem írtál semmit?
Az open world dolgot felejtsük már el, mert csak ezen lovagolsz - volt ott bőven MÁS is, aminek a megvalósításához nem kellett volna egy mainframe számítási kapacitása, mégis sokat dobott volna a végeredményen; hasalás / hasonkúszás, rendes inventory, néhány plusz felvehető tárgy, pár új enemy skin, javítható felszerelés, Ellie hátizsák és legalább egy hangyányival okosabb enemy AI.
"A DLC-t meg ennél a játéknál felesleges felhoznod, mert teljes értékű volt anélkül, hogy bármit megvettem volna hozzá."
Kivéve a Grounded nehézségi fokozat, ami már némileg több kihívást / realitást (no HUD-dal az élen) rejt magában. Ezen amúgy jót derültem; nehézségi fokozatért fizetni. Mondjuk a PS4-es Remastered tulajok örülhetnek, mert nekik alapból jár - ha már csak egy portot kaptak.
"A PC-tulajoknak csak annyi köze lenne ehhez a kitolt megjelenéshez, hogy (okkal) szidhatnák a Sony-t és a Naughty Dog-ot."
Wut? PC-tulajoknak az égvilágon semmi köze a TLoU-hoz. Semmi. Hacsak nincs PS3 / PS4-ük is.
"Még mindig nem érted, hogy mikor már két éve kint van a PS4, framerate gondokkal küzdve, akkor a konzoltulajok nem egy PS3-ról átportolt játékot várnak, amit értelemszerűen elsődlegesen arra fejlesztettek, annak minden korlátját figyelembe véve"
Oszt mégis mennyi ilyet kapnak.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok.
Kinyitottam az ossze foglalot de semmi infot nem talalok arrol hogy ps3 a multi (codozni szeretnek) ingyenes vagy plus elofizetes kell hozza. Egyaltalan jatszanak meg cod4 multit vagy felejtos? Valaszokat elore is koszi.
Ja meg anyit a ps3 wifis mint a ps4?
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Phone 6
-
Sirandrish
legenda
válasz Csillag01 #66942 üzenetére
PS3 multi totál ingyenes..a PS4 multihoz kell a plus előfizetés..
-
Csillag01
aktív tag
válasz Sirandrish #66943 üzenetére
Koszi a valaszt.
Az online szervereken vannak vagy kihaltak?
Asus Rog Phone 6
-
Sirandrish
legenda
válasz Csillag01 #66945 üzenetére
A COD4 elég régi (bár szerintem a legjobb COD) de hogy a szervereken vannak-e azt nem tudom sajnos.
-
válasz fausto #66923 üzenetére
Legyen 7,75/10. Meglátjuk, hogy a Survival fokozat feltornássza-e 8-ra, de előtte még befejezem a NG+ -t is. Az már nem olyan sok idő, mert az egyetemi campusnál tartok.
Amúgy gondoltam rá, hogy talán speedrunolni kéne majd a gémet, szóval körülnéztem YT-on, hogy nagyjából mi a mérvadó ilyen téren.
Grounded mode raped. Hoppá. Emberkének van némi gyakorlata már. Szívesen látnám a formát a következő AGDQ / SGDQ eventen."Ezek után viszont kíváncsi lennék, hogy melyik játék ugorja meg a 7,5/10-es mércét a PS3-as felhozatalból?"
Azért azt tegyük hozzá, hogy túlélő horror műfajban talán a TLoU a legjobb eddig. Ezért is érintett negatívan, hogy pár apróság kimaradt. Mindenesetre a Left Behind DLC-t be kéne szerezni, de internetes fizetési mód nélkül kissé körülményes lesz.
1-2, más műfajban. Pl. ToX az egy jó 8-as, ToX2 8,5.
Arc System Works játékok általában minimum 8. BB-széria 9-9,5, annak minden porcikájából süt az igényesség, stílus, komplexitás és content is van bőven. HC fighting game genre csúcsa.
PS3-ra 10/10? Még nem találkoztam ilyennel.
-
A`rpi
addikt
válasz Csillag01 #66946 üzenetére
Sony lehetőségeihez mértem szűri az illetéktelen játékosokat. Régi játékoknál sokkal inkább "kemény mag" végett kell aggódni, aki ottragadt, az évek során töviről hegyire megismert minden részletét a játék online részében, egy két tapasztalatlan játékost leszámítva nem lesz könnyű dolgod ellenfeleiddel.
Téma összefoglalóban bővítettem leírást: Bárkinek bármi észrevétele van szívesen fogadom, és köszönöm előre is!
A Playstation Plus (PS+) havidíjas, negyedéves, vagy éves díj ellenében, hozzájutunk minden lentebb taglat szolgáltatáshoz, melynek árai régiónként változnak az aktuális díjszabásokat megtalálhatjuk Playstation Sore-ban.
PS3 esetén online játék (Multi) ingyenes konkurenciával szemben, interneten való játékhoz nem kell előfizetés.
Miért érdemes mégis elgondolkozni? Szolgáltatás keretein belül kapunk: mindhárom platformra ingyenesen letölthető játékokat (PS3,PS4,VITA), melyek minden hónapban újabb címekkel bővülnek (pontosabban változnak, új játékokért cserébe kikerülnek régebbiek a listából minden hónap első hetében). Ezekkel a játékokkal egészen addig korlátlanul játszhatunk, amíg az előfizetésünk tart. A játék ingyenes „megvásárlásával” bekerül az accountunk Download listájába, ahonnan bármikor újra letölthetjük. (Azokat a játékokat, amelyeket nem „vásároltunk meg”, de már kikerültek az ingyenes kínálatból, utólag nem tudjuk letölteni, tehát érdemes minden "ingyenes" játékot letölteni az aktuális hónapban.)
Az ingyenes játékokon túl kapunk, avatárokat, témákat, 60 perc időtartamra kipróbálható játékokat (Full Game Trials), bizonyos tartalmakra extra kedvezményt biztosítanak (Plus discounts). (Az így megvásárolt dolgokra semmilyen korlátozás nincs, teljesen megegyeznek a teljes áron megvásároltakkal.) Mindezeken felül kapunk 1 GB online tárhelyet, játékmentéseink tárolására.
Plus előfizetés kizárólag arra az account-unkra érvényes, melyre megvásároltuk.
Letöltött játékokkal másik account-tal is játszhatunk, feltétele: Plus előfizetéssel rendelkező fiókunk aktív legyen gépen, ha ezt a fiókot töröltük, az előfizetés által kapott ingyenesen letöltött tartalmak nem lesznek elérhetőek, mindaddig, míg a törölt fiókot újra nem aktiváljuk játékkonzolunkon.[ Szerkesztve ]
-
Óóóóóóóóó, FF XV mellett megvan a 2. ok, amiért majd kell egy PS4; Fallout 4.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest