-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz csokoralex #14600 üzenetére
Hát, nekem a legtöbb esetben már a 30 FPS is botrányosan kevésnek érződik, de Te tudod. Szerintem gyalázat az ilyen eset, amikor 15 FPS-ről beszélgetünk egy konzolon, ami ráadásul a játék megjelenésekor még nem is volt annyira koros.
Get Moded!
-
jookomak
őstag
válasz papsZa #14593 üzenetére
épp ez az, hogy nem tudom kipróbálni, nincs külső vinyóm, most szándékozom vagy azt, vagy egy 16 gigás pendrive-ot venni filmnézéshez. csak ha már veszek egy több száz gigás vinyót, akkor nem akarom, hogy az egész fat32-es legyen, hogy tudjak nagy fájlokat is hordozni.
-
jookomak
őstag
Böngészgettem a zavvi-t, és láttam pár jó ajánlatot, névszerint Dead Space (9£), Assasin's Creed 1 (10£ - platinum). Megérnek ennyit? Azon is vacilálok, hogy ps-re, vagy pc-re kéne inkább. Stílusát tekintve a tps-t sokkal jobban szeretem konzolon. 82cm lcd vs. 17" monitor.
Esetleg aki mindkettővel játszott, több platformon, mit javasol?[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz jookomak #14604 üzenetére
Ha profi vagy kontrollerrel akkor a Dead Space PS3 jó, ha nem akkor inkább PC-re vedd. Nekem halál volt, olyan gyorsan forgolódni és pontosan célozni nem tudok kontrollerrel, és több helyen nagyon sokan jönnek a kretén szörnyek. A demóban többször is elhaláloztam, így nem is erőltettem tovább, viszont PC-n végigtoltam. AC-t én csak PC-n próbáltam, de nekem az nem jött be.
-
papsZa
tag
Jol gondolom, ha PSN storebol vasarolni szeretnek, akkor elobb az account informacional fel kell vinnem a hitelkartyam adatait a billing information-hez?
HP 8710p
-
BaliJack
aktív tag
válasz csokoralex #14602 üzenetére
Annyit hozzáfűznék, hogy ugyan nem játszottam végig a GTA IV-et, de a szaggatás nálam akkor volt durva, amikor este mentem kocsival és a város világítása bekapcsolt. Ezt még tetézte az, amikor esett az eső, mert akkor az aszfalton a fények tükröződtek - ilyenkor szaggatott eléggé.
A játék nagy részén elég jól lehet menni, de ha egy autós üldözésnél jön elő egy ilyen, akkor könnyen elronthatja az élményt, és a menekülést is meghiúsíthatja (fáradtan fennköltebb vagyok ). Utóbbiba nem szaladtam bele, akik végigjátszották, vagy többet nyomultak vele, részletesebben le tudják írni a tapasztalataikat.
Sajnos, patch-ekkel sem kényeztetett el a Rockstar minket, amik a teljesítményen javítottak volna; ezt találtam így gyorsan. -
Edgeri
senior tag
Hali!
Tegnap átálltam UPC fibernetre, aztán szépen összedugdostam minden kábelt úgy, ahogy a T-kábelnél is volt (kábelmodem->router->pc+ps3), a beállításokat nem piszkáltam sehol sem. Megy a net a PS3-on, meg minden. Viszont a PMS media server nem akar működni, nem látja egymást a ps3 és a pc.
Kikapcsoltam a router tűzfalát, a pc tűzfalát, de akkor sem. A router DHCP kiosztásban látni a PS3-at, hogy kapott IP címet. A PS3 network beállításokban is minden ok, viszont nem értem, hogy az UPnP miért nem enabled, mikor azt a routernél engedélyeztem. Lehet, hogy ez a gond? Van valakinek tippje mi lehet a gond? A router típusa TP-link WR543G.[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
AXisBOLD
addikt
bocs hogy megint, de akkor EZT senki se ismeri?
Aurea mediocritas
-
xbox360gamer
csendes tag
Üdv ha valakit érdekel március 26 tól need for speed shift ps3ra és xbox360ra 4000 huf lesz a tescoban
Az általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
Edgeri
senior tag
-
Piotrus
tag
válasz xbox360gamer #14616 üzenetére
Szia!
Ha jól látom rosszul nézted,mert PC-re lesz 3.990.- . A PS3 , XBOX360 verzió : 6.990.-ft.
-
AXisBOLD
addikt
válasz kelzsoca #14615 üzenetére
ahogy látom ez nem pont ugyan olyan.
amit én linkeltem az wireless és a görgő is más. de gondolom ha a gyártó megegyezik, akkor ez az újabb típus is van olyan jó mint a vezetékes.
közben találtam videót is róla: [link]; [link]
hát nem tudom, kicsit úgy tűnik mintha lag-olna. másnak is?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
AXisBOLD
addikt
válasz kelzsoca #14621 üzenetére
erősen gondolkozok rajta, de nem akarom elkapkodni.
lehet hogy csak én érzem és nincs semmi lag. meg nem is beszélnek ilyenről(legalábbis én nem vettem észre), szal akkor nem hiszem hogy lenne.
csak kellene valami jó FPS mellé, mert csak a Killzone 2-ért nem venném meg, de rohadt jól néz ki, és kényelmes is lenne, meg giroszkóp is van benne de tényleg nagyon tetszik, hogy nincs semmi vezeték .
meg az ár se olyan vészes. máshol 21k körül van.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
szasanyi
félisten
GoW3 nagyon jó lett! Tolja már vki?
-
kelzsoca
félisten
válasz AXisBOLD #14622 üzenetére
Mondjuk nem csak az FPS játékoknál lehetne felhasználni, máshol is jól jönne a pontos és gyors célzás
De PS3 címek között is van pár FPS, persze ha valami nincs azt be kell szerezni, ez mind plusz költség, csak azt nem értem miért nem lehet normális egér+billentyűzetet csinálni miért kell ilyen wii-re vezérlőre hajazó kontrollert csinálni
-
DM-Fan
nagyúr
válasz AXisBOLD #14622 üzenetére
Tényleg lag-ol, a srác is mondja a videóban, hogy gyorsabb, mint a korábbi hasonló készülékek, de szemmel láthatóan azért nem az igazi. Ennek nincs köze ahhoz, hogy rádiós, én a PC-hez is rádiós billentyűt és egeret használok már 8 éve és semmi bajom vele, ugyanolyan gyors, mintha vezetékes lenne. Meg ugye a PS3 kontroller is rádiós és mégsem lassú. Itt szerintem inkább szoftveres lehet a lassúság oka. Ettől függetlenül biztos megszokható, de én ezért tuti nem adnék pénzt, 17 eFt-ot meg pláne nem, abból kijön akár 3 játék is. Szerintem nem éri meg, ezért max. 10 eFt-ot lehetne elkérni, bár szerintem még az is sok.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
AXisBOLD
addikt
válasz DM-Fan #14625 üzenetére
köszönöm
reméltem hogy valaki meghallgatja a videókat, mert én csak átpörgettem, meg az angolom se túl jó.
na akkor jó szemem van. így 5k-t se adnék érte, belehülyülnék ebbe a késleltetésbe. nekem is rádiós egerem van, nem is géjmer, de tökéletesen használható mindenre. itt tényleg valami szoftver probléma lehet. így viszont kuka.
kelzsoca: én azt nem értem hogy a Sony miért nem ad ki egy ilyen kontrollert. vinnék mint a cukrot és még a gépek eladását is fellendíthetné, mert sok helyen olvasni azt, hogy a controller a visszatartó erő.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
->Raizen<-
veterán
Na egy 120 gb SLIM PS3 boldog tulajdonosa lettem nagyon jó a kontrollerek minősége a gép kicsi halk nem fűt be. Gyűjtenem kell egyelőre fullhd-s monitorra mert kénytelen vagyok scart csatis tv-n játszani. A 19" wide tft asus monitorral nem lehet összehozni sajna a ps3at.
-
kelzsoca
félisten
válasz ->Raizen<- #14629 üzenetére
Használd egészséggel a gépet
Monitorral csak akkor tudod összekötni ha az rendelkezik valamilyen digitális bemenettel: DVI vagy HDMI
Monitor helyett érdemes viszont tv-ben gondolkozni.
-
R1per2
tag
Sziasztok! Remélem jó topikba írok: a házimozi részlegnél írtam, hogy vettem egy 50" LG plazmát.
Most már csak egy hardver kéne, amibe bedughatom a HDMI kábelem másik végét, illetve hogy lejátsszam a HD és fullHD mkv-s filmeket a gépemről, vagy DVD-t és blu ray lemezeket.
Valaki írta, hogy neki gyakorlatilag ezeket a ps3 megteszi, nincs szüksége bd lejátszóra vagy htpc-re, gyakorlatilag ugyanazt tudja.
Ráadásul a ps3-al még játszani is fogok tudni.
Az árakat nézve így ez baromira megéri, főleg ha egy régebbi kövér ps3-at veszek meg egy ismerőstől használtan.Hol a buktatója az elképzelésnek? Mit nem tud egy ilyen 60-80 gigás ps3, amit egy bd lejátszó, vagy egy htpc igen?
Köszönöm a segítségeteket!
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz R1per2 #14631 üzenetére
Én írtam neked a plazma topicban, hogy érdemes PS3-ra beruháznod. 60 GB-os FAT gépet már biztosan nem kapsz, rég kifutott, max. használtan találsz, úgy meg nem szabad megvenni. 80 GB-osra is kevés az esély újonnan, szóval inkább 120 GB Slim, teljesen jó, semmi gond vele, kapod rá az 1 év garanciát.
A HD-lejátszás buktatója az, amit bő egy hete már leírtam neked a plazma topicban is: a PC-nek mennie kell, mert onnan osztod meg a HD-tartalmat, aminek átjátszásához szükséged van a PS3 Media Server nevű progira, e nélkül csak konvertálással mennek az mkv-k. A PS3 vinyójára a konvertált anyagok már hálózaton átnyomhatók, akkor nem kell mennie a PC-nek. A PS3 USB-n keresztül látja a külső vinyót, de csak a FAT32 fájlrendszerűt, amire meg 4 GB-nál nagyobb fájlokat nem tudsz pakolni, tehát ha így akarod átvinni a filmeket, akkor darabolnod kell. Ezen felül a PS3 önmagától nem kezel feliratfájlokat, erre csak a PS3 Media Server-rel megosztott filmeknél képes, ahol a program teszi rá real-time a feliratot, ellenkező esetben neked kell a filmbe égetni, ami hosszú idő.
A gyári Blu-Ray lemezekkel és DVD-kkel nincs gondja, de az írt lemezekről is vígan játszik DivX-et/Xvid-et, írt DL-lemezeket is lazán kezel, ha ezekre írod a konvertált mkv-kat, azokat is lejátssza. Ezen túlmenően a PS3 igen fejlett BD-lejátszó, mivel a folyamatos firmware-frissítésekkel a BD-lejátszási képessége is folyamatosan javul, így az egyik leginkább naprakész lejátszó. Ár/érték arányban tényleg verhetetlen, pláne ha azt nézzük, hogy egy konzolt is kapsz a személyében.
Dióhéjban ennyi, de jó lenne, ha kérdezés előtt elolvasnád az #1. HSZ-t, abban mindent leírtunk.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
kelzsoca
félisten
válasz R1per2 #14631 üzenetére
Szia!
Az mkv-s filmeket vagy átalakítod egy kis programmal, percek alatt, vagy real-time kell kódolnia azt egy pc-nek hogy a ps3 le tudja játszani.
Internetezni csak korlátozottan alkalmas egy ps3, tehát egy pc-t nem, vagy csak kompromisszumokkal képes kiváltani, viszont média centernek jó választás.
-
R1per2
tag
Nem fogom megérteni, hogy tudnak ekkora árkülönbségeket produkálni a boltok.
http://electro-store.hu/index.php?open_product_name=Sony%20PlayStation%203%20Slim%20250GB%20/PS3%20Slim/&gclid=CLjbltPm1KACFQtgZwodIWiptQ#properties
250gigásat már lehet kapni 74k-ért, közben meg 125gigás 80k máshol."PC-nek mennie kell, mert onnan osztod meg a HD-tartalmat, aminek átjátszásához szükséged van a PS3 Media Server nevű progira"
Ez számomra nem hátrány, a program pedig freeware.
Wifin keresztül elég gyors az adatáramlás, hogy full hd anyagot gond nélkül lejátssza pc->ps3->TV keresztül? (akkor már miért nem wifivel működnek a tévék is, minek szarakodni kábelekkel? )
Amit az usb-ről meg feliratokról írtál, azokra nincs szükség, ha PS3 Media server progit használok, és miért ne tenném akkor?
Kelzsoca: pc-m van, nem kell semmit kiváltania
[ Szerkesztve ]
-
-
v2izzy
tag
válasz R1per2 #14634 üzenetére
Én is ezt kérdeztem nemrég, akkor azt mondták hogy a 720p-t gond nélkül viszi wifi-n. Akkor most igen vagy nem?
De ha nem akkor hogyhogy nem, mi a különbség abban hogy pl egy laptopra streamelsz egy filmet vagy egy ps-re, mert nekem gépre tökéletesen megy az 1080p streamelése?http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger
-
gabesy
tag
Akkor az én készülékemben van a hiba. Voltam a Tescoban és valóban 6990 ft. a Need for Speed - Shift game.
Gabesy
-
kelzsoca
félisten
Megjelent a: Batman Arkham Asylum Game of The Year Edition
Most eléggé kiköltekeztem, de elképzelhető hogy jövő hónapban beszerzem a játékot
[ Szerkesztve ]
-
gabesy
tag
válasz Edgeri #14642 üzenetére
Most már késő bánat. Az éjjel (hajnalban) megvettem. Azért köszönöm Edgeri.
Hála az égnek a kocsik nem pattognak, mint a demoban. Aki játszott vele az tudja miről beszélek. (ez a hiba a PC-s veziónál is érezhető volt) Eddig jó a game. De nem veszi föl a versenyt a GT5P-al. És a grafika: Igen. PC-n szebb. Viszont nem szaggat be egyes helyeken, pályákon, ami elég fontos szempont egy autóversenyes játéknál.
Gabesy
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs