-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz nokia párti #13953 üzenetére
Ne is mond a Most Wanted-et, nagyon sajnálom, hogy PS3-ra nem adták ki.
Nyomom online a Carbont, de sajnos tényleg nem játszanak vele sokan. De van egy pár ember aki, nagyon nyomja, pár pályán a top 5-be tudtam kerülni, persze heti bontásban
gyakorlok mint a hülye, erre meg megszűnik. -
nokia párti
őstag
-
olbaidhun
őstag
válasz DM-Fan #13911 üzenetére
Három napja feltettem a kérdéseimet. Kaptam is néhány választ, aminek örültem. De aztán ahogy beszélgetésbe bonyolódtam veled, kijelentettél valami érdekeset:
"Hogy a PS3 lenne a piac legerősebb hardvere? Ez már 3 éve sem volt igaz, mikor megjelent."
Mondj egy erősebbet kérlek, most hétvégén vásárlásra készülök, mint tudod.. és kímélj meg, szimpla fórumozót az önkényes moderátori viselkedésedtől. Találkoztam már néhány ilyen emberrel a ph-n és valahogy mindig a forgalommal szemben hajtó autó jut eszembe..
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
DM-Fan
nagyúr
válasz olbaidhun #13956 üzenetére
Szerintem ne menjünk bele, hogy ki tett le többet az asztalra itt a PH!-n (és most nemcsak erről a topicról beszélek). Előbb nézzél szét, aztán vakargasd az általad beszúrt képen látható módon a buksidat! Felőlem azt veszel, amit akarsz, én válaszoltam a kérdéseidre, nem volt elég, kifejtettem az álláspontomat, más nyilván azért nem teszi már, mert kevésbé türelmes, mint én. Ha ez sem volt elég, akkor ez nem a Te fórumod. Jóccakát!
Get Moded!
-
Paarthurnax
senior tag
Aliens vs. Predator Gamespot-on 5.5 pontot kapott, játékosoktól 7.8-at és a többi tesztoldal átlaga 6.8. Ez nem a legjobb ajánló, így nem fogok kiadni érte ennyi pénzt és a demo szerencsétlenkedése is elvette a kedvem az egésztől, ki sem tudom próbálni. Marketing osztály teljes csődje és fejfájása szerintem.
Gamespot review és van video review is.Diablo 3 - BoGyesz#1484
-
Edgeri
senior tag
válasz Paarthurnax #13958 üzenetére
Ez elég gyászos eredmény
Bennem is van egy olyan megérzés, hogy a játékot inkább maga az AVP világ utánérzés, a hangulat fogja inkább eladni, mint a grafika, vagy a kezelhetőség...
Tegnap próbáltam beszerezni a platinumshoptól (pont arra volt dolgom), de nem volt a boltban, miközben a weboldal státusza szerint már "raktáron" volt. Jó rendben...[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
nosferatue
tag
válasz Lancelot07 #13926 üzenetére
Ajánlom a playstationlive tesztet Final Fantasy XIII ügyben. Nem olyan mint az eddigi részek, kicsit más irányba viszik a franchise-t, ami szerintem egyáltalán nem baj, egy játékfejlesztő cég tudjon megújúlni, ne ragadjon meg egy adott sémánál. A Square most meglépte a dolgot, szerintem ők is tisztában voltak vele, hogy ez nem mindenkinek lesz a kedvére. Úgymond emészhetőbb lett a dolog, így több játékoshoz juthat el a játék, nem szigorú értelemben vett JRPG.
A teszt alapján úgy gondolom ennek ellenére okosan építették fel a játékot, az első felében még nagyon kézen fogva vezeti a játékost, ugyanakkor később már sokkal szabadabb mozgásteret kap. A karakterek így is nagyon ki vannak dolgozva, ami elég lényeges eleme egy rpg-nek, a harcrendszere állítólag eszméletlen jó, a harcok pedig epikusak. Próbáltak más utakat is keresni Square-ék, én mindenképp szeretném látni a gyűjteményemben. (előbb heavy rain )
[ Szerkesztve ]
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
Edgeri
senior tag
Leárazások a PSN-en:
* February 18, 2010 – Marvel vs. Capcom 2 for only $7.49!
* February 25, 2010 – Super Street Fighter II Turbo HD Remix for only $7.49!
* March 4, 2010 – Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix for only $4.99!
* March 11, 2010 – Age of Booty for only $4.99!
* March 18, 2010 – 1942: Joint Strike for only $4.99!Üdv, Edgeri
-
Paarthurnax
senior tag
-
szasanyi
félisten
Gondoltam beteszem a fórumba, talán érdekes lehet valaki(k) számára: ma kezdődött a MediaMarkt -ban egy (végkiárusítás szerű) akció. No, ezt azért - látva az árakat - komoly fenntartásokkal kell ám kezelni (láttam több olyan cikket, hogy az ÓRIÁSI akcióban is drágább mint amennyiért máshol is beszerezhető!), DE volt új PS3 40GB 50k-ért! Gondolom 1-1 darab van, és az is lehet, hogy az sem mindenhol... minden esetre aki PS3 vásárláson gondolkozik, annak sztem megéri megnézni!
-
olbaidhun
őstag
válasz szasanyi #13963 üzenetére
Utánna telefonáltam gyorsan a "környékemen", javaslom mindenkinek ilyen célre a freecall-t és Nyíregyházán van még 1db kiállított példány, ami teljesen karcmentes, fólia rajta, be nem kapcsolták, de 50.000 ft-os árához képest még nem talált gazdára.. Debrecenben sajnos már csak kiállított, karcos psp van eladó, annak az ára 30e huf.
Ezek az akciók az eladó szerint csak a kiállított modelleket érintik, és itt sok esetben a versenyre kirakott enyhén viseltes darabokról van szó..
Mindenképpen UP és köszönet Szasanyi kollégának!
-
Edgeri
senior tag
válasz Paarthurnax #13962 üzenetére
Dettó, valamiért rákattantam a BF2-re én is, egyelőre még a demót sem tudom megunni, pedig állandóan azzal játszom, "sajnos" kötelező vétel lesz ez is
[ Szerkesztve ]
Üdv, Edgeri
-
Mazsika
őstag
voltam én is az MM-ben néhány jó cuccot el lehet kapni akciósan... sajnos játékok csak régi sz@rok voltak.. fifa08 volt 2000 de abból már a 09-et is meg lehet kapni használtan 3 ért! szóval az sem olyan jó akció!
Dáccsika
-
szasanyi
félisten
válasz Mazsika #13968 üzenetére
Ja, és van köztük vagy 2-3db 5k-ért, ami a TESCO-ban jelenleg - akció - nélkül 3k. Mert hülye azért nem vagyok! Jó szlogen, csak túl sokszor tapasztaltam, hogy a vásárlót nézik rendszeresen annak. De van másik példa is: új kiadású BD filmek (StarTrek, Karib tenger kalózai, stb.) szinte mindenhol 7-7.5k (ami már eleve drága), MM-ban 8.5k!
-
englandfan
csendes tag
Szép az aktuális fűzöld téma, tetszik...
just stand your ground and fight. | TEREMCIPŐK ELADÓAK! http://tinyurl.com/teremcipokeladoak
-
tome.jr
addikt
Sziasztok!
PS3 vásárlás előtt állok és kellene egy kis segítség milyet érdemes venni? Teljesen láma vagyok a témában, eddig pc only volt, de van pár új játék ami miatt ki akarom próbálni ezt a műfajt is. Meg az is érdekelne milyen kiegészítőket célszerű hozzá venni? Nem ismerem az irányító eszközöket sem.
[ Szerkesztve ]
-
olbaidhun
őstag
válasz tome.jr #13973 üzenetére
Szerintem kezdésnek olvasd el az első hsz-t figyelmesen, ott rengeteg hasznos infóra bukkansz, aztán ha van egy kis időd, vissza is olvalshatsz a frissek közzül néhány oldalt, én is a héten fogok vásárolni és hasonló kérdéssel kezdtem nemrég.
Iránytó eszköz neked pl a gitár, vagy a ps-en működő billentyű-egér, esetleg a hamarosan érkező mozgásérzékelő "fénykard", mit szeretnél tudni ezekrőlGondolom te is néhány ps only játékra gondolsz, én is főleg ezek miatt ruházok be. (god of war 3)
Ha bármilyen további kérdésed felvetődne, még mindig kérdezhetsz konkrétabban.
-
mnmlst
tag
válasz tome.jr #13973 üzenetére
ugye a jelenlegi piaci kínálat a ps3-ból slim 120gb és slim 250gb ha újban gondolkodsz. amennyiben nem, akkor simán megéri a 80gb-osat is megvenni, de ez alá lemenni teljesen fölösleges szerintem. nekem 250-es van, mert csak ez volt készleten akciósak közül amikor vettem és nem tudtam eddig megtölteni a vinyót, bár nem töltöm tonna számra se a demókat, se a trailereket
részemről 2 sixais controller van a géphez, de gondolkodom az analog+egér kiegészítőn, hogy fps-ezni jobban lehessen. természetesen amikor megjelenik, az arc-ra (mozgásérzékelős kontroller) mindenképpen vevő leszek, jó ötletnek tartom az ilyen kontrollereket
ha van még kérdés szólj, szívesen osztok meg tapasztalatot!
-
kelzsoca
félisten
-
tome.jr
addikt
Köszi mindenkinek a hasznos tanácsot. Mindent elolvasok és ha marad még kérdésem akkor felteszem.
-
jookomak
őstag
válasz tome.jr #13977 üzenetére
azt eldöntötted már, hogy hol veszed? nagy műszaki áruház, sony márkabolt, konzolbolt?
sok választás már nincs, kevés helyen lehet több verziót kapni. 120 gb-os vinyóval van az alapgép, a 250-es főleg csomagokban megtalálható. érdemesebb csomagot (bundle) venni, mert amint hazaérsz már tolhatod is a játékot. és elvileg olcsóbb, mint külön-külön ugyanaz a tartalom. hdmi kábelt nem adnak hozzá, arról gondoskodni kell.
kontrollertől nem kell félni, én is utáltam régen, meg a konzolokat is, aztán most már inkább azt preferálom játékra. állítólag az fps-ekhez is jól használható, nekem még nem sikerült belejönni, igaz nem is erőltetem túl. amúgy sport, verseny, tps játékokhoz sztem királyság.
-
olbaidhun
őstag
Amig hasonló címekkel bombázzák a konzolt én is inkább ezzel fogok játszani..
Az előbb néztem meg ezt a videót és kicsit elámultam.. Uncharted 2 - warzone
-
csimpi1
tag
Valahogy nem találom a közös hangot az Uncharted2-vel. Már többször nekiálltam játszani vele, de valahogy nem fog meg. A legelején az őrös-kiiktatós rész kifejezetten idegesít!
Viszont ami nekem az abszolút favorit most, az a métánytalanul hanyagolt Assasin's Creed2! Mindenki az UC2-t sztárolja, holott az AC2 hangulatban, játékmenetben bármikor kenterbe veri. Szigorúan az én véleményem szerint persze." Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
kelzsoca
félisten
-
csimpi1
tag
válasz kelzsoca #13983 üzenetére
Értem én, nem is vitatom az erényeit. Csupán nem azt kaptam a játéktól, amire az előzetes beharangozók miatt számítottam. De szerintem csak rá kell hangolódnom.
A Harcosok klubja című filmet 10 perc után kikapcsoltam, mert annyira nem tetszett. Azóta több mint 10x néztem meg, mert egy fantasztikusan jó alkotás. Na valószínűleg ez a helyzet az Uncharteddel is." Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
DM-Fan
nagyúr
válasz MAXIMIZE #13984 üzenetére
Az egyik valaha készült legjobb játék az Uncharted 2. Minden forintot megér, háromszor is. Már háromszor toltam végig, egyszerűen megunhatatlan, már-már filmszerű az élmény. Ugyanígy voltam az első résszel is anno, az sem marad el sokban. Az biztos, hogy nálam a Naughty Dog egyértelműen az első számú szoftverfejlesztővé avanzsált, szerintem senki nem ér a nyomukba. Az a baj, hogy kb. ők az egyedüli csapat, aki hajlandó a fáradtságot venni, hogy 100%-osan optimalizáltan programozzon is a PS3-ra és ne csak portoljon.
csimpi1: egyszerűen az is lehet, hogy nem a Te világod az Uncharted. Nincs ezzel semmi baj, ahogy olvastam eddig, Téged inkább a sport- és autósport játékok vonzanak. Ettől függetlenül lehet, hogy megszereted. Kalandjáték és kalandjáték közt is iszonyatos különbségek vannak, de az Uncharted-széria egyértelműen a műfaj csúcsa.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
csimpi1
tag
válasz DM-Fan #13986 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy csak idő kell és ráérzek! Bár így voltam a MGS szériával is. Mindenki meg volt érte veszve, én meg több próbálkozás után sem értettem, miért van ekkora őrület körülötte. A ps3-as verziót meg sem merem venni, mert ha eddig nem tetszett...
" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
-
tome.jr
addikt
válasz jookomak #13978 üzenetére
Ott veszem ahol a legolcsóbb. Ha van esetleg valami spéci hely ahonnan olcsón lehet szerezni akkor azt örömmel fogadom.
Pár kérdésem maradt miután utánaolvatam a dolgoknak:
- 5.1 füles csatlakoztatható-e közvtelenül a PS3 gépre vagy csak erősítőn keresztül lehet rádugni? Ha direktbe lehet csatkaoztatni, akkor melyik fajta kompatibilis vele? Esetleg bármelyik ami USB csatlakozós?
- Pc billentyűzet/egér kompatibils a géppel?
- Fat/slim változat a jobb?
- Dualshock 3 és SIXAXIS között mi a különbség? Vagy talán egy és ugyanaz mindkettő?
Bocs ha esetleg baromságokat kérdeztem, de tényleg nem igazán vagyok képben.
Egyébként első körben a Killzone 2, Uncharted 2, Darksiders és GOW 3 érdekelne. Ha ezekben a stílusokban esetleg tudtok még valami figyelemreméltót akkor várom a javaslatokat.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz tome.jr #13988 üzenetére
5.1 fülest nem kezel. ha erősítőre kötöd, arra pedig hogy dugod rá az usb-s fejhallgatót?
usb-s bill, és egér kompatibilis, de csak a menüben, böngészőben, játékban nem!
fat-re lehet linuxot tenni, és máshogy néz ki, nagyjából ennyi a különbség. játék szempontból egy mukk különbség nincs köztük.
dualshock rezeg, sixaxis nem. jobb a ds3.
játékok közül én még tudom ajánlani a dante's inferno-t (gow koppintás, csak pokolban) gta4-et is, sok boldog órát játszottam vele
assasins creed 2-t is jónak mondják, little big planet is oltári, metal gear solid 4 (főleg ha játszottál az előző részekkel). és végül de nem utolsó sorban heavy rain. -
tome.jr
addikt
válasz jookomak #13989 üzenetére
Ma körbenéztem MM-ben mi a pálya meg hogy testközelből is megvizsgáljam a PS3-at. Volt egy olyan Dualshock 3 amire rá volt írva hogy SIXAXIS. Ez mindkettőt funkciót tudja, vagy valamit félrenéztem?
Dante's Inferno is elég sanszos. GTA 4 megvan pc-n, Asassins Creed 2-t szintén ott fogom tolni.
MSG4 szintén tetszik. Heavy Rain nem az én műfajom sajnos.
És még a Resistance 2 is bejön.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz tome.jr #13990 üzenetére
A Sixaxis nem funkció, hanem magának a kontrollernek a neve, jelentése: hat tengely.
Természetesen a DualShock 3 is Sixaxis, annak az utóbb megjelent variánsa:
Fölül az eredeti Sixaxis, alatta a DualShock 3 látható. Egyetlen különbség a DualShock 3-ban levő vibramotor, ami a sima Sixaxis-ben nincs meg.
Játéknak én ajánlom még FPS-ek közül a Bioshock 1-2-t, illetve a F.E.A.R. 2-t. Ugyan PC-n brutálisabban néznek ki és gördülékenyebbek ezek a címek, de nagyon hangulatosak és kiváló játékok PS3-ra is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
tome.jr
addikt
válasz DM-Fan #13991 üzenetére
Így már értem.
Fear 2 megvolt pc-n. Bioshock engem nem fogott meg sajna, de lehet ki kellene próbálni hogy rákapjak az ízére.
Ellenben a The Darkness elég brutálisnak tűnik, nem tudom kinek mi volt vele a tapasztalata.
Ha minden igaz holnap be is szerzek egy PS3-at Uncharted 2 bundle kiszerelésben. Majd megírom az első benyomásokat.
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
jópár hétig hanyagoltam a műfajd, de most elkezdtem a Killzone 2-t és rájöttem(megint), hogy a konzolos gameplay egy külön világ, nade a lényeg: azon kívül, hogy a játékban feltoltam a x-y érzékenységet, tudnám még valahol a konzol menüben érzékenyebbre állítani vagy nem?
egyedül ez fura az egérhez képest, kicsit lassú nekem a gomba. meg a kihagyás miatt elveszett a rutin.
Aurea mediocritas
-
DM-Fan
nagyúr
válasz AXisBOLD #13993 üzenetére
Sajnos a Killzone 2 irányítása csak annyira van elbaltázva, amennyire lehet. Iszonyatosan rossz és ha hozzászoktál egy kiváló FPS irányításhoz konzolon (mint pl. én a COD-szériához), akkor szinte lehetetlen makulátlanul irányítani. Nekem ezért lett felejtős a játék, mert ez már a demo-ból lejött, szinte élvezhetetlen. Nem baj, majd egyszer 3 eFt-ért hazajön, annyit talán megér.
Get Moded!
-
Mazsika
őstag
válasz AXisBOLD #13993 üzenetére
én is most nyúzom a killzone 2-t, régen én "pc"-s voltam, utánna nagy kihagyás és most konzol.. először nekem is fura volt a lassú mozgás de sz.tem meg lehet szokni! én nem is állottam az érzékenységen semmi, a gyári beállításokkal toltam!
na de ez nem is annyira válasz neked csak szerettem volna megosztani hogy nem tudom itt sokak miért akarnak egerezni meg lehet ezt is szokni!Dáccsika
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #13996 üzenetére
A Killzone 2 karaktermozgás/célzás rettenetesen lomha a COD-okhoz képest, azokkal lényegesen gyorsabban és sokkal pontosabban tudsz célozni. A Killzone 2-ben mindig sokat szenvedtem, hogy pont ott álljon meg a crosshair, ahol én akartam, a COD-ban meg simán osztom a head-shot-okat. A COD4: MW, a COD5: WaW, illetve a MW2 erősen el van találva ilyen szempontból (is), ez főképp a multinál szűrhető le. Nem véletlenül fogyott a MW2-ből két hónap alatt 5 millió példány. A COD4: MW alapozta meg ezt a sikert, amivel én is több száz órákat toltam multiban PS3-on.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Mazsika #13998 üzenetére
Ezért rossz a Killzone 2. Amúgy tetszetős volna, de emiatt nálam kiesett a kegykosárból.
Mindegyikkel jól jársz, a MW2 is nagyon jó, csak a három játék közül az kíméli legkevésbé a PS3-at, mert állandóan olvas a meghajtó, még multi közben is, ahol a COD4 és COD5 sosem tette. A COD4 ugye modern haditechnika, a COD5 II. világháború. A MW2 megint modern haditechnika. Etalon háborús FPS mindhárom, multiban szerintem egyértelműen a legjobb, folyamatosan a kapott pontok alapján unlock-olsz fegyvereket, felszerelést, fegyverkiegészítőket, stb. Letehetetlen.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
csimpi1
tag
válasz Mazsika #13998 üzenetére
Én most a COD4 multiját tolom(MW) és bár megvan a 2. része is, DM-Fan javaslatára nem kínzom vele a gépet egyelőre. Várunk. De tényleg letehetetlen, pláne ha tudsz multizni. A COD5 is jó, csak az maradt a COD-MOH szériában megszokott II. vh-nál. Szerintem (ha bírod a modern hadviselést) A Call Of Duty: Modern Warfare lehet a legjobb választás.
Csak ismételni tudom az előttem elhangzottakat: LETEHETETLEN!!!
Szerintedb most minek a szünetében írok?" Az élet full színpompa, de semmit sem ér kb., az EKG-m szinkópa, amikor beverek 4 kávét 2 rummal szinkronba' "
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest