Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz Zsolty20 #3481 üzenetére

    Ha jól emlékszem, egy volt PR-Telecomos előfizető Szigethalmon volt és ott borzasztóan szar volt a szolgáltatás minősége, sőt korlátozásokat is vezettek be pl. torrentre, tehát speedtest-en le tudtad mérni mondjuk a 250 megát, de torrenten már csak mondjuk a negyedével jött, mindegy hogy mit töltöttél le, meg milyen géppel és nem hiszem hogy ez változott azóta valamit, főleg hogy csak 250 megás csomag a max. szóval ez elmond valamit a hálózat minőségéről és terhelhetőségéről.
    Meg itt Zemplénben sincs valami nagy elégedettség a szolgáltatóval kapcsolatban, a vírusidőszak előtt sem volt, közben meg a nagy homoffice-ozás meg az online oktatás alatt valami tragédia volt, mondjuk most is az még néha, 3-4 500-as előfizetésről is tudok, aminek a plafonja csúcsidőben általában olyan 270-330 Mbit/s körül maximalizálódik lefele, szóval ha olyan hálózaton ennyire gyér, ahol 500-ast be mertek vállalni, képzeld milyen ott ahol csak 250-est vállalnak be max.
    Persze nem az a szándékom, hogy elrettentselek a PR-től, de ha van optika a T-nél ott helyben, akkor inkább az és addig kell őket ütni, meg szükség esetén az illetékes hatóságot, amíg meg nem oldanak oda is egy osztást.

Új hozzászólás Aktív témák