- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziasztok, a PS5 3D Pulse, gond nélkül működik PRO-val is?
-
munky
őstag
Azoktól kérdezném, akiknek törölték az Alzás rendelésüket, hogy előre kifizették a vételárat, vagy csak "sima foglalás" történt?
Novemberi végi rendelésemet előre kifizettem, pont amiatt, mert tartottam egy esetleges áremelkedéstől. Egyelőre akkor kaptam e-mailt utoljára, amikor a februári várható érkezést leszedték a termék adatlapjáról.
-
ggbuffon1897
őstag
Én is így jártam az alzánál. Előrendeltem november közepén, aztán dec 18.a körül jött a mail, hogy erősítsem meg az emailben lévő linken, ami egy űrlapra irányított volna, mert természetesen nem, sőt nem is találtam semmilyen űrlapot. Ezt követően karácsony előtt küldtek egy mailt h rendelésem törölve lett.
Alapvetően nem érdekelt volna ha egy nappal korábban nem jön hírlevélben, hogy továbbra is elő lehet rendelni.
Na itt b*sztam fel az agyam, ment nekik az email, h az előrendelést árulják már el miért törlik, hisz pontosan tisztában vagyok vele h nem lesz termék egy ideig, igy az erre hivatkozás okafogyott. Visszairtak gyorsan, hogy él a rendelésem ne aggódjak. Visszairtam h rendelésem között a már kiszállítottak között látom, azon belül is "törölve" státuszban. Ekkor újra irtak h nyugodjak meg élő az elojegyzesem.
Na asszem itt adtam fel, lemondtam én is mindenhonnan az elojegyzest (pedig az AC Vallhallat nagyon ezen akartam már elkezdeni) elleszek jövő karácsonyig a prommal, igazából nem sürget semmi, amennyit én játszok arra még ez is megteszi bőven. Persze ha addig lesz valahol majd készleten értelmes áron, akkor majd bezsákolom. Elgondolkodtam az XSX en is , ott a gamepass, AC-k jönnek ott is, hálistennek nincs sok játékom ps4re (egyedül az rdr2 áll úgy ahogy megvettem), cserébe nem kell a sony meg a kereskedők "kegyére" bíznom magam.
-
hombre[EU]
veterán
-
madkiller
őstag
válasz ggbuffon1897 #42805 üzenetére
Nekem is jött, nem űrlapot kellett kitölteni, hanem az ügyfélszolgálatnak írni egy emailt a rendelési számra hivatkozva, hogy tartod a rendelést. Jött is utána 1 napra rá az email, h tartják.
-
veterán
válasz hombre[EU] #42807 üzenetére
Ezt már elég sok helyen megírták nem egy új keletű hír! De ez mit sem változtat azon a tényen, hogy egyáltalán nem lehet kapni gyakorlatilag sehol, ezt a nyavajás gépet még elég sokáig...
-
-
F-ECT$
titán
válasz Aciduzzu #42810 üzenetére
Így van. Olyan ez, mint amikor valaki azért nem megy el szavazni, mert sosem egy emberen múlik a szavazás végeredménye. Lehet hogy a te előrendelés törlésed csak 0.001% bevétel kiesést jelent, de ha több ember is hasonlóan gondolkodik, akkor előbb utóbb azt már meg fogja érezni a menedzsment is.
Dive ever, work never.
-
Szilágyi84
senior tag
Immortals Fenyx Rising Season Passt megvette valaki ? A külön tartalom érdekelne az alap játékon kívül. Remélem nem csak új kozmetikai ruhák +1 isten és kínai pályarész , de valójában mekkora és milyen? Köszönöm
-
Adam_Shepard
addikt
-
Adam_Shepard
addikt
ce113227-6 ez mi? wd legion kifagy random és ezzel nem szinkeli a felhobe a mentéseket.
.
-
Wesder
félisten
válasz Szilágyi84 #42813 üzenetére
Majd ha jön SeasonPass DLC, akkor megmondjuk.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Szilágyi84
senior tag
70+ óránál járok és mennék még tovább persze ez a tartalomtól függen. Szóval aki megvette a nagy pakkot az még nem tart ott , hogy láthassa amúgy meg passz , mert mindenki sajnálta a + pénzt mint én a több tartalomért.
-
F-ECT$
titán
válasz Adam_Shepard #42816 üzenetére
Hmm, kereséstem, de a neten hirtelen nem találtam nyomát. Felfedeztél egy új hibát
Dive ever, work never.
-
zola09
aktív tag
válasz Szilágyi84 #42818 üzenetére
Ez igy van.
-
Wesder
félisten
válasz Szilágyi84 #42818 üzenetére
Nem jött még ki semmi, ami a SeasonPass-ban van, így nem is tarthatunk ott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
válasz ggbuffon1897 #42805 üzenetére
Nekem azt válaszolták a kérdésre, hogy miért törölték, hogy megújították a rendelésemet.
De a régi rendelésszám alatt ugyanúgy törölve, újat meg nem küldtek. Ha most megint visszakerültem a sor végére, akkor én is törlöm a rendelésemet náluk. -
madkiller
őstag
válasz allein #42823 üzenetére
Más gamerhez sajnos nem tudom viszonyítani, de épp ezért nekem nagyon tetszik, a kezdeti csalódás után. Jobban bent vagyok a játékban, mint tv hangszórón. A virtual 7.1 meg majd kiderül, ha lesz 5. Ami miatt viszont majdnem kivágtam, hogy nagyon fájt a fülem tőle nyomta a fejem kényelmetlen volt. Nem lehet állítani. Egy jó pár alkalom kellett, mire hozzám tágult és azóta kényelmes, de először csalódás volt.
-
Wesder
félisten
válasz Szilágyi84 #42827 üzenetére
Az mind SeasonPass DLC.
-
VTom
veterán
válasz Aciduzzu #42810 üzenetére
Dehogy veszi. Magával b@szott ki, itt a nagy hisztik idején, mikor nincs elég gép. Dacból visszamondta, így a maradék esélyét is eljátszotta, hogy jusson neki, holott semmibe sem került volna hagyni a rendelést.
Az Alza pont lesz@rja, nem a PS5 előrendelésekből fognak meggazdagodni (ill. gazdagodtak meg)Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
syler123
veterán
Ti használjátok a ps5 pihenő módját? Én eddig nem mertem, mert páran itt írták, hogy hibák forrása lehet. Javult a dolog azóta? Most reggel pihenő módban volt a gép, lehet este véletlen a kikapcsolás helyett pihenőbe tettem. Nekem eddig hibakódom nem volt 1 sem.
-
syler123
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Akkor nincs nagy gáz vele már. Túl sokat nem fogom igazából használni, inkább csak játék letöltésre.
-
retroid
senior tag
-
nagyúr
válasz retroid #42845 üzenetére
Akkor lehet, hogy a régi rendeléseket kezdték törölgetni és a Tiéd még nem olyan régi. Fene se érti a logikájukat.
Nem vagyok rápörögve, csak azt hittem, hogy megrendelem decemberben valamikor, aztán ha megérkezik tavasszal, akkor szólnak, hogy küldhetik-e. Nem gondoltam volna, hogy még azt is figyelni kell, hogy törlik-e, vagy sem. -
marquuard
veterán
Mi a logika az elhelyezés mögött? Többször láttam már így.
[link]PSN ID: marquuard
-
KRoy19
őstag
Én megrendeltem dec. 5-én aztán 2 hétre rá küldték a bizonyos e-mailt, hogy ha nem jelzem, hogy tartsák a megrendelést akkor törölni fogják. Akkor nem vettem fel velülk a kapcsolatot és pár napra rá törölték is a rendelésemet.
Aztán újra megrendeltem dec. huszonvalahanyadikán és nemsokkal később megint külték az emailt, hogy törlink, hogyha nem jelzem feléjük........
Ezúttal felhívtam őket, hogy ugyan ne töröljék már.
Az a poén, hogy ki van írva az oldalra, hogy bizonytalan a szállítás ideje, ennek ellenére engedik az előrendelés leadását, tehát aki megrendeli, az tisztában van azzal, hogy nem tudni mikor fogja megkapni.
Ennek ellenére törölgetik a megrendeléseket.
Gondolom így akarják rövidíteni a listát, de akkor mégis miért engedik újabb és újabb előrendelés leadását?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest