- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
Tőletek kapta? Nem néztem végig az egész videót, csak a 2/3-t, nekem kicsit kevés infó volt benne, a VR-os srácoké szerintem sokkal összeszedettebb volt.
Mindenesetre ez tök jó dolog, hogy így összetart a magyar tech ipar (egy része legalábbis), ti kölcsön adjátok a gépet, a tech2-s srác meg még meg is említette a videójában a vr-os ps5 tesztet is.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #43598 üzenetére
Az szép...én dec13-án kértem emailben, illetve az automata rendszerben végtelenszer, de egy böffentés nem volt rá máig, illetve a játék is ottvan a fiókomon.
-
Sipi458
tag
Hello sracok!
Akinek kiszallitottak mar a Kv ps5 rendeleset, annak lehet tudni mi volt a rendelesi szama? Kivancsi lennek az ismert legutobbi rendelesi szamra, vajon hol tarthat a dolog. Az enyem pl. ez volt 1573782. (Amit vegul toroltem, mert valtozattam valamit a rendelesen, 30percel kesobb mar kb. 30al nagyobb szamot kaptam. Gondolom ebbe minden beletartozik, nem csak a ps5)
Kerem inkabb olyan irjon akinek mar teljesitettek a rendeleset, nehogy valaki illetektelen visszaeljen a meg nem teljesitettel es visszamondja azt. (Valahogy rendeles szam alapjan, nem tudom van e erre lehetoseg, vagy teljesen veszelytelen.) Megkozelito szam is tokeletes.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Sipi458
tag
válasz kovsol #43619 üzenetére
Nem csak valami infot jo lenne tudni, pl. En vagyok a huszonnyolcezerotszazkettedik megrendelo es eddig csak az otszaznyolcadik ps5 megrendelest teljesitettek, szoval a sor vegen vagyok, vagy mar valami kis kozelites tortent. Nem hiszem el, hogy nem lehetne errol valami info reszukrol. Nem naptari napot es orat szeretnek, de valami infot nem lenne rossz, mert ez a bizonytalansag elkeserito.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Élesebb nem lesz, pláne az lcd-ken, ahol a pixelfrissítést még a 60fps is szétüti, meg a sample-and-hold kijelzőkön amúgy sem látod az élesebbet, még ha esetleg képes is rá (ahhoz BFI kellene). Itt leginkább arról van szó, hogy gyors mozgásnál több fázis fog megjelenni, ami a kompetitív játékoknál előny. Meg egyébként is jobb a több fázis.
-
nagyúr
válasz Sipi458 #43623 üzenetére
Nyugtasson a tudat, alza felől szerintem még nagyobb a bizonytalanság Random törlik az előrendeléseket, nem adnak semmi infót stb. Októberben adtam le ott az előrendelésem, de utólag belegondolva jobban jártam volna én is a KV-val. Egyedül a 2 év gari miatt adtam le az alzánál, mert akkor még csak náluk volt alapból 2 év rá, idén meg már mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi458
tag
Ez az undormany, hogy Neked pl. szeptemberi rendelesed bent van, valaki meg mar a kesobbit is kezhezkapta. Ezt az egeszet a sony nagyon elszurta szerintem. Gonosz leszek, de valami fele sorrendet kellett volna kialakitani szerintem. Pl. aki fanatikus vagy hardcore ps4 gamer az elobb kapjon, mint akinek az elso konzolja lesz. (Mert annak a ps4 is egy hatalmas elmeny tud lenni) A hardcore ps4 jatekos meg mar raszolgalt a husegevel es a rengeteg elkoltott penzevel. Pl. trofeak alapjan lehetett volna valami sorrendet kialakitani. Tudom a sonynak mindegy ki adja a penzt. Meg talan kevesebb nyereszkedo lenne, en speciel pont a fanatikusoktol kevesbe sajnalnam ha ne adj isten nyereszkedni akarnanak, mint az olyantol aki csak azert vette, hogy nyerjen rajta, de be se kapcsolna, mert hidegen hagyja.
-
veterán
-
veterán
válasz Sipi458 #43628 üzenetére
Úristen ember hol élsz😂 Sorrend az alapján amit le írtál? Mire fel,hogy te nagyobb kocka vagy mint a szomszéd Józsi akkor te előbb kapjál bármit is, vicc vagy komolyan...ez alapján akkor nekem kb megjelenés előtt kellett volna kapjak ingyen egy Ps5 gépet, amennyi pénzt elköltöttem náluk a 25 év alatt, még a trófeák alapján ami 10000 felett van😂
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Ez azért alakult így, mert volt olyan bolt amelyik már jóval korábban is vett fel előrendeléseket, és azokat szigorúan sorrendben szolgálják ki. Ilyen helyen hiába rendeltél elő mikor megindult hivatalosan, mert előtted már több ezren megtették, és konzol meg jóval kevesebb érkezett.
Viszont több bolt meg csak akkor és addig engedte a rendelést, amikor és ameddig a készlet tartott. Ilyen helyeken simán be lehetett előzni azokat akik a másiknál rendeltek elő. -
dinostaRR
tag
válasz N.YCityBoy #43630 üzenetére
Szerintem meg legyen lottó mint Japánban
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Sipi458
tag
válasz N.YCityBoy #43630 üzenetére
Szerintem a te altalad kockanak nevezett valaki tobb penzt hoz a sony konyhajara (annak tobb jatekot es tobb kiegeszitot tud eladni) , mint az aki megveszi elso konzolnak es heti 1x ket orara bekapcsolja vagy csak a fifaval jatszik, vagy csak megveszi, de esze agaban sincs meg bekapcsolni se, mert csak eladasra vette. Szoval szerintem nagyon nem mindegy nekik kinek adja el elsonek. Mert az egyik addigra sok jatekot megvesz, mig a masik csak egyet-kettot vagy bontatlanul tarolja.
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #43629 üzenetére
De a fiókodról gondolom levették korábban.
-
MODERÁTOR
válasz Sipi458 #43634 üzenetére
Van ahol ez működik (az USA-ban volt ilyen, hogy lehetett jelentkezni rá és elbírálták), de itthon minden viszonteladókon keresztül megy. Gyakorlatilag semmit sem lehet közvetlen a gyártótól rendelni, csak boltokon keresztül. Ilyenformán pedig kivitelezhetetlen lenne ez az elképzelés.
-
veterán
-
sting2
addikt
válasz Sipi458 #43634 üzenetére
Van valami abban amit írsz, de sajnos jobb modellt mint amit az " előleges üzletek" vitték végig, nem lehet egyenlőre a gyakorlatba ültetni.
Itt most mindenki konzolozni akart az év végén, a PC-s, az X - s, a PS - es, és a kalmárok is..Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #43637 üzenetére
Négy csavar fogja a ventit, amiket Security Torx segítségével tudsz kicsavarni. Utána simán ki tudod húzni, mert a vezetéke enged annyit, szóval nem kell feltétlen az alaplapról lehúzni. Az egyik csavart némileg fedi a szellőzőrács, de azt viszont le tudod pattintani, és utána már hozzáférhető.
-
nanorambo
őstag
Igen kicsit vicces ez az állapot 2021-ben, hogy hónapokig nincs készlet egy termékből, de igazából egy komoly játék van ami csak ps5 re jelent meg. Ezen kívül tényleg csak a teljesítmény és az újdonság varázsa van. Szerintem kibírható az a plusz pár hónap egy ps4 pro val is.
Ha mondjuk őszre sem lesz rendesen konzol, akkor azt szerintem már a sony is megérezné anyagilag.Emlékszem voltak olyan hírek hogy majd mennyire figyelni fognak hogy egy ember max csak kettő ps5 öt vehessen. Nyilván kivitelezhetetlen. Jöttek is a hírek hogy egy csoport bezsákolt többszáz ps-t és abból elnek hogy triplaáron adják.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nanorambo #43643 üzenetére
Ha mondjuk őszre sem lesz rendesen konzol
Erről azért nincs szó, idén 16-18 millió példányt fognak legyártani. Az már egy másik kérdés, hogy hazánkba ebből mennyi fog érkezni.
TrollModeON:
Bár ha arányosítom, hogy a 3.4 millió darabból kaptunk max 1500-at első körben, akkor a 18 millióból jönni fog idén vagy 8.000 db, az már pont elég is lesz a tavaly felvett előrendelések felének kiszolgálására Szóval no para, szerintem 2023-24 környékén már mindenkinek jut majd konzol aki előrendelte mostanáig[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Jelenleg a PS4 játékokkal való kompatibilitás miatt veszik sokan, nem pedig a maréknyi PS5 játék miatt. Aki most megveszi a gépet első konzolnak az jól bevásárol a PS4 címekből.
Nem vagyok benne biztos, hogy az hozna több pénzt, hogy valaki vesz 3 PS5 játékot, vagy vesz tucatnyi régebbi játékot, frissen előfizet PS+ -ra stb.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz uhhKinos #43646 üzenetére
Igen, de ezen kívül rengeteg más játék van amit érdemes még kijátszani annak aki frissen szállt be a playstation világába.
Maga a PS collection megléte is arra utal, hogy a friss emberekre építenek, és ez egy extra csalogató dolog.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Madwe
nagyúr
válasz Sipi458 #43648 üzenetére
Pont a fentebbi állításod cáfolod ezzel - az általad favorizált hc gamer akinek már az összes ps4 cím megvan ami érdekli ps5re kevés címet vesz, míg az akinek új ez az bevásárolhat visszafele is, azaz tökéletesen bebizonyítottad miért áll gyenge lábakon a nagy aki hc gamer több pénzt költ ps5re jelenleg állításod
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 lemezes, 2 TB-os SSD-vel
- Új, bontatlan XBOX Forza Horizon és 20th Anniversary Limited Controllerek 2 év Microsoft garanciával
- Eladó használt dobozos Playstation 2, Ps2
- Nintendo Switch OLED + The Legend of Zelda Tears of the Kingdom + tok + üvegfólia
- Nintendo Switch Gyári Dokkoló,és Utazótáska Új állapotban EGYÜTT ELADÓ.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest