Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    Én is így jártam az alzánál. Előrendeltem november közepén, aztán dec 18.a körül jött a mail, hogy erősítsem meg az emailben lévő linken, ami egy űrlapra irányított volna, mert természetesen nem, sőt nem is találtam semmilyen űrlapot. Ezt követően karácsony előtt küldtek egy mailt h rendelésem törölve lett.

    Alapvetően nem érdekelt volna ha egy nappal korábban nem jön hírlevélben, hogy továbbra is elő lehet rendelni.

    Na itt b*sztam fel az agyam, ment nekik az email, h az előrendelést árulják már el miért törlik, hisz pontosan tisztában vagyok vele h nem lesz termék egy ideig, igy az erre hivatkozás okafogyott. Visszairtak gyorsan, hogy él a rendelésem ne aggódjak. Visszairtam h rendelésem között a már kiszállítottak között látom, azon belül is "törölve" státuszban. Ekkor újra irtak h nyugodjak meg élő az elojegyzesem.

    Na asszem itt adtam fel, lemondtam én is mindenhonnan az elojegyzest (pedig az AC Vallhallat nagyon ezen akartam már elkezdeni) elleszek jövő karácsonyig a prommal, igazából nem sürget semmi, amennyit én játszok arra még ez is megteszi bőven. Persze ha addig lesz valahol majd készleten értelmes áron, akkor majd bezsákolom. Elgondolkodtam az XSX en is , ott a gamepass, AC-k jönnek ott is, hálistennek nincs sok játékom ps4re (egyedül az rdr2 áll úgy ahogy megvettem), cserébe nem kell a sony meg a kereskedők "kegyére" bíznom magam.

Új hozzászólás Aktív témák