Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • krx21

    nagyúr

    válasz Macccy #124128 üzenetére

    <si><st/></si>Én nem látom ezt ennyire élesen. Sőt, tudjuk, hogy alapjaiban nem más programozni egy PS4-et és egy PS5-öt sem. Hasonló PC architektúra mind a kettő, ez már nem egyedi mint a PS3 volt. A teljesítményhez igazított paraméterezés a különbség. A két konzol megjelenés közel sem 2x-es munka, sőt. Nézzük meg a PC-t, ott is mennyire sok teljesítményű gépen elindítható egy játék.
    Meg ami szintén nagy kérdés: Negxtgen játék. Mit nevezünk nextgen játéknak? Van ennek valami definíciója? Csak mert a PS5-ös és XSX-es játékok kb. pont annyival futnak jobban, szebben, mint amit a hardver teljesítmény növekedéstől elvárható. Nincsenek nextgen csodák. Vagy arra várunk, hogy pl: A naughty dog készít egy csak PS5-ös agyon optimalizált játékot és akkor az lesz éppen a nextgen,a többi csak félgen? :DDD
    Na igen, én is várom az agyon optimalizált minőségi játékokat. Csak nem a negxtgen bűvöletében várom a csodát, mint ahogy egy PC-s gammer is tudja, hogy mit kapukat egy VGA upgrade-el… :DDD(SP)(/SP)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák