Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
-
cyberkind
félisten
válasz Wesder #117750 üzenetére
Azért rossz, mert hátrányára változott a grafikai téren kívül, minden máshol csak kevesebb, másabb, de főképp jobb nem lett, én ráuntam az első kör után, nincs értelme free rideban kocsikázni, se versenyezni, kb semmit se csinálni a sztori után, ami egy nyíl egyenes cső.
Igen, kívülről fújom az eredetit, több, mint 20x végeztem ki, és még rengetegszer kifogom.
-
Willhunting
aktív tag
Amúgy meg Halo már tudta 20 évvel ezelőtt, csak a Covenant nem ilyen mérlegeket használt
-
Wesder
félisten
válasz Szabi® #117753 üzenetére
Neked minden fika amúgy is, szóval tökmindegy mit írnèk.
Abba is kèpes voltàl belekötni hogy a PS4 volt a legsikeresebb konzolja a Sony-nak. Igen, biztos sokkal rosszabb lett volna a Remake, ha az a mûködô mèrleg nincsen benne. Minden jàtèkos csak erre vàgyott. Hàt tessèk most megkaptàk.Én nem keresem az ilyeneket a jàtèkokban, mert szàmomra semmit nem ad hozzà. Gameplay szempontjàból irrelevàns, a törtènetet nem bôvíti, stb.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
krx21
nagyúr
válasz Wesder #117756 üzenetére
“Én nem keresem az ilyeneket a jàtèkokban, mert szàmomra semmit nem ad hozzà. Gameplay szempontjàból irrelevàns, a törtènetet nem bôvíti, stb.”
Akkor go Xbox…
Az ilyen apró dolgok az igazi esszenciája egy exkluzív játéknak…
Egy műkedvelő rajong az ilyenekért. De ha mondjuk e sportoló vagy akkor tényleg nem érdekes… -
-
F-ECT$
titán
válasz hombre[EU] #117744 üzenetére
Na ez tényleg fasza. Az eredetiben volt itt mérleg egyébként?
Dive ever, work never.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz krx21 #117757 üzenetére
"Az ilyen apró dolgok az igazi esszenciája egy
exkluzívjátéknak…"Nem exkluzív.
#oriicnapifikázás
Mindkét oldal tolja látom, miközben egy játék harmadik kiadásának apró feature-jéről volt szó. Látom itt is nagyon hétvége van.
szerk:
Inkább felteszem ide is a kérdést. Kinek mi a hónap legjobban várt játéka PS fronton?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
S e t h
nagyúr
válasz Wesder #117760 üzenetére
A mérleg csak azt mutatta, hogy a készítők ennyire részletekbe menően alkották meg a világot, amelybe a játékos ezáltal még jobban el tud merülni, ergo növeli az élményt.
Újra fel akarsz ülni a régi helyedre, ami Zolibá elfoglalt, de tegnap megüresedett?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sehol egy FIFA fan. Na szép.
Live-Die-Respawn
-
RangerFox
Topikgazda
válasz Wesder #117750 üzenetére
Ezek a kis részletek önmagukban valóban nem befolyásolják a játékot. Csak így összeadva a sok kicsi dolgot, baromi sokat hozzátesz a prezentációhoz. A Part II se az úszkáló ebihalak meg a vérfröccsenés-szimuláció miatt volt olyan húdenagy dolog, de azért hozzátettek az élményhez. És ezekre a kis részletekre a ND figyel egyedül, többek között ezért is érdemelték ki a státuszt, ami körülveszi őket. Mutatják az utat a többi csapat számára, akik még kapálóznak azért, hogy az UC4 szintjét hozzák bizonyos szempontokból.
-
félisten
válasz oriic #117764 üzenetére
Sam & Max Save the World lenne, de már megvolt és meg van Steamen is nem tudom tettek e hozzá valamit, amiért érdemes lenne megvenni Ps5-re.
Amit biztos megveszek most az a [link] Metal Hellsinger lesz.
(és a TLU ,de azt majd egyszer olcsóbban. )[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
chris0000
őstag
hi. lesz esetleg olyan cím amit csak a ps+ prémium előfizetésbe raknak be? arra gondolok, h az éves +6 ezer forint miatt maradna le vki egy jobb címről, mert only premium... thx. üdv.
-
MODERÁTOR
válasz chris0000 #117776 üzenetére
Ha új címekre gondolsz, akkor ezek az Extra tagsági csomagban is elérhetőek lesznek. De lényegében, ha most nincs semmi olyan amit játszani szeretnél és csak Premium szinten érhető el, akkor felesleges többet fizetned. Mivel feljebb bármikor válthatsz időarányos különbségárban, ha mégis úgy adódna.
<-ƘƘ->
-
ImACeltic
őstag
válasz RangerFox #117772 üzenetére
Nekem pl a gore részletek rengeteget adnak hozzá ehhez a játékhoz mert nagyon illik a világába. Part I full megkapta a Part II ilyen részleteit.
Amikor először találkoztam a Part II-ben ezekkel a részletekkel, akkor letettem a hajam. Fejlövéskor repkednek a koponya meg agy darabok, a kimeneti nyílás nagyobb, stb.
Na meg amikor egy fal mellett lévő ellenfél fejére húztam rá egy keményet szöges baseball ütővel, akkor a vér meg a fejének a darabjai ráfröccsentek a falra, egy pillanatra rátapadtak arra, majd lecsúsztak róla.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Bogyi007
veterán
Hát nekem a Ps5-ös terveim a kukába kerültek...
Az volt a terv hogy elpasszolom a még január végéig garis Series X-et és maximum 30-35e forintot hozzádobva váltok egy Lemezes gépre, de köszönhetően az áremelés bejelentésének a használt piac is gyorsan reagált az új gépek esetén még a Digital konzolok is 200e körül vannak...
Így hát a fölösben levő One X konzolunkat cseréltük át 1 TB Slim Ps-re plusz egy kontival.
Mostanság szerintem így Ps5 nem lesz, a SpiderMan 2 fog hiányozni, a Gow Ragnarök is itt lesz beszerezve valószínűleg.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
front3r
őstag
Engem az sem zavar, hogy PC-re is megjelenik a TLOU, valszeg a Part II is meg fog, és annak környékén kapunk egy PS5-ös patchet is hozzá, ami legalább a felbontást feltornássza, meg a VRR-t, HFR-t hozzáadja. Na akkor újra végigviszem a Part II-őt.
Még mindig vannak, akiknek nincs konzoljuk, és kár kimaradniuk ebből az élményből.
Remélem a Naughty Dog-al nem történik semmi a jövőben, hiszen úgy is le fognak ott cserélődni emberek, Neil Druckmann se hallhatatlan, viszont ami a legfontosabb, hogy a filozófiájukat megtartsák, és a Sony is.
A multiplayeres, live-service-es irányuk még jól is elsülhet, ha minőséget is beleraknak, nem úgy, mint a legtöbb mai népszerű címnél, akkor még lehet én is újra fogok multizni.A 2022-es év is egy kiváló PS-es felhozatalt hozott, és még fog is ugye(HFW,PartI,GoW: Ragnarök ), ha a jövőben is ez lesz, akkor nem fogunk panaszkodni.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
MODERÁTOR
válasz front3r #117783 üzenetére
Amúgy erre kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a Part II-ből is natív PS5 változat. Mert ugye patch-et azt már kapott, de úgy limitáltak a lehetőségek, vagyis gyakorlatilag csak annyi, hogy 30 helyett 60 fps.
Az első része után jó lenne ha a II-t is szintre hoznák, de ebből elég lenne egy sima port is, hasonlóan az Uncharted-hez.<-ƘƘ->
-
Bogyi007
veterán
válasz Kendek #117784 üzenetére
Előző generációban volt mindkét konzolom egyszerre, X360/Ps3 érában cserélgettem a gépeket oda-vissza.
Most is ez volt a terv - főleg a szabadidő hiánya miatt nem volt mindkét konzolom - most hogy végre lesz időm, addigra pont bejött ez a szituáció. Hát ez van. A Ps4-el is elleszek, sok címet kell ott is pótolnom...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Deck
titán
Öcsém nyomja az Elden Ring-et. Örülök, hogy javították és végre stabil 60fps a játék, sehol sem droppol, profi munka (
ja nem Szokásos FS optimalizálás... Néha nagyon durván leesik, nem csak kicsit. ) PS5
-
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #117789 üzenetére
Szerencsére a Naughty Dog már fel van vásárolódva.
Hogy le fog zülleni... az nyilvánvaló, hogy cserélődnek az emberek, de azért ha akarják, akkor tudják tartani a színvonalat. Csak éppen egyre ritkásabban jönnek már az új játékok... mert egyre nagyobbak az elvárások.<-ƘƘ->
-
front3r
őstag
válasz F-ECT$ #117791 üzenetére
Erre nem fogadnék, mivel ez a Sony legfontosabb stúdiója, kb az van, ha bukik a ND, akkor a PS is megszűnik.
Kendek: Inkább csak a szokásos, felesleges cancel culture féle támadás volt. A sztorit nem is értem, hogy nem lehetett felfogni, pont az a jó benne, hogy nem klisés, meglepő, főleg érzelmileg erős, és ami a legfontosabb, hogy emberi. Nagyon jól bemutatja az emberi gyarlóságot, és azt, hogy az érzelmeink rabjai vagyunk, még ha nem is akarjuk ezt, de az ösztöneink miatt nem szabadulhatunk ettől.
Ezt a színvonalat várom a Part III-tól is, ha elkészül.
Bár nem lepődne meg senki sem, ha Ellie-t, vagy bárkit elveszítenénk. PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Zsinder
aktív tag
Apa kezdődik!
-
MODERÁTOR
válasz ImACeltic #117793 üzenetére
A legjobb szó rá, hogy megosztó lett, és ez teljesen szubjektív megállapítás. Amúgy mint tudjuk, a Sony-nál metacritic pontszámokban mérik a sikert. A Part II az 5.7-en áll, a Part I pedig 6.1, vagyis ezek szerint mindkettő kudarc.
Ettől függetlenül szerintem mindkettő jó, de üzleti szempontból nem árt, ha kevésbé megosztó, és nem röpködnek rá a nullás pontozások.<-ƘƘ->
-
chris0000
őstag
válasz proly01 #117711 üzenetére
én egyébként a LOU2-től vártam volna ekkora ugrást kinézetre, mint amit most az 1 kapott...
nyilván az akkori hardver nem lett volna rá képes... de a 2 meg annyi évre rá, nekem teljes csalódás volt... kinézetre, hangulatra, a "gendertranszmutációsbaromság" h azt se tudjuk, h fiú vagy lány a karakter... nem tudom ez mekkora réteget érint a játékosok körében...
bár az erdős rész ahogy kezdődött az agyonvágott... de ez volt emlékezetes kb. az egész második részben... üdv. -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest