Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz F-ECT$ #117250 üzenetére
No vége lett a történetnek, de DLC-nek én nyomát sem látom. Lepörgött a Credits, utána újra a menüben találom magam, semmi plusz választható opció. A Continue gombra kattintva visszadob a party előtti állapotra. New Game-nél meg kezdi elölről az alapjátékot. Store-ban letölthető DLC-t nem találtam.
Utánaolvastam és elég érdekesen oldották meg a DLC "indítását". Egyes fórumokon azt írják, hogy ez igazából nem letölthető DLC, hanem inkább felvehető mellékküldetés, amit a játék végigjátszása után a folytatás gombra kattintva lehet majd elérni és Snorpy-val kell beszélni, ő adja majd a küldetést, aminek vannak bizonyos előfeltételei is. Több mellékküldetésnek kész kell lennie ahhoz, hogy ez felvehető legyen.
Az új játékosok nem tudják elindítani a tartalmat a játék elején. Ahelyett, hogy a sztori vége után játszódna, ez inkább egy mellékküldetés, amely a fő narratíva során zajlik, és egyáltalán nem befolyásolja a történetet.Este rápróbálok, elég hülyén oldották ezt meg ha tényleg így van.
-
törölt tag
Kipróbáltam amúgy ezt a csodakontrollert egy EMAG üzletben, nem estem hanyatt tőle de jó poén volt ahogy felülettől függően máshogy rezgett a cucc ahogy a kis robot tipegett, meg bejött a ravaszok ellenállása mikor rugó lett belőle, bár ott elég fura volt mert ha lassan nyomtam be őket, akkor egy idő után egy nagyobbat beugrott a ravasz, ezt nem annyira értettem.
A konzol megjelenésekor mindenhol game changerként hivatkoztak rá, hát nagyon nem.
-
tomszli11
tag
Van egy kis gáz amibe segítséget szeretnék kérni.
Volt egy meglévő ps+ előfizetésem, amit most az újítás óta átraktak ps+ Essentialba. Jól emlékszem, hogy tavaly Blackfridaykor (2021. november) vettem 2 db éves ps +-t amit akkor be is aktiváltam, az az 2023. novemberig élt a ps+ előfizetésem.
Majd most a múlt héten váltottam Ps+ extrára amit írt, hogy március közepééig fog élni. Ezt el is fogadtam viszont most megnéztem kíváncsiságból a playstation menüben, hogy a fennmaradó Ps+ elveszett...
Ilyenkor mit tudok csinálni, tudok valahol reklamálni, vagy nyeljem le?[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz tomszli11 #118859 üzenetére
Ezt nem tudom, te hogy tudtad kiválasztani egyáltalán.
Nekem is 2023 novemberig volt élő Essential csomag, amire ~16 ezerért tudtam Extrára váltani, és semmi egyéb opcióm nem volt, hogy alacsonyabb összegért csak egy részére vagy bármi más.Do you see the white shadow?
-
tomszli11
tag
Valószínű akkor időarányosan levonta az előfizetés idejét is. Bár erről nem szólt a fáma amikor kipiáltam.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz -=Jam=- #118860 üzenetére
Bár ez hülyeség, amít írtam, mert ha 6500-at fizettél rá márciusig, akkor az a valós ár, de csak a teljes fennmaradó időre lehet bővíteni, úgyhogy ezt nem tudom hogy hoztad össze? Olyan mintha csak márciusig lett volna előfizetésed Így most elveszett a március és november közti időszakod.
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Napot!
Ps5 controllert PC-n használom BT-n keresztül. Hogyan tudnám "kikapcsolni" a controllert ha nincs használatban
-
tomszli11
tag
válasz #42308056 #118865 üzenetére
Nem limites a kártya, illetve 2023 novemberig írta a ps+ tagságot. Igazából lényegtelen mert nem tudom sehogy igazolni, mert akkor feltöltő kártyával lett aktiválva szóval még a vásárlás sincs az előzményekben. Na mindegy, ti tanuljatok belőle ha netán ilyen előtt álltok.
-
Sliderxy
senior tag
UNO-t nyomja néha valaki?
Mostanában valami borzasztóan crash-el nálam a játék. Esténként szoktam néhány partit játszani, de egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy játszma közben befagy az egész. Tegnap este pedig annyira behalt tőle a rendszer, hogy konkrétan újra kellett indítanom a konzolt, mert semmire sem reagált. Elég bosszantó amikor csak egy könnyed kis játékra vágyik az ember és ráadásul a lapok állása is kedvező. 2-3 hete van ez. Más is tapasztalta esetleg? -
törölt tag
válasz F-ECT$ #118873 üzenetére
Hát nem tudom. Engem jobban megfogott ez a platformer rohangálás mint a kontroller Bírtam a kis robot mozgását. Aztán lehet ha funkciója is lett volna a rezgéseknek jobban tetszett volna, pl. íj felhúzásnál ha nem tudja a karakter végtelenségig tartani, és akkor a kontroller is egyre jobban zizeg.
-
ribizly
veterán
válasz Bad Pritt #118874 üzenetére
- Ghost of Tsushima simogatas meg szel hang
- Uncharted lapozgatas
- Days Gone hangszoro, amikor 1-1 radio mellett mentel el es onnan szoltAzert a Dualsense-t sokkal jobban kihasznaljak (Returnal, Metro Exodus, CoD, Spider-Man, ...).
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bad Pritt
félisten
válasz ribizly #118876 üzenetére
Használgatták játékok az egész generációban, de a fenti kettőn kívül én nem játszottam olyannal, aminél tényleges értelme lett volna bármelyik feature-nek vagy ne valami gimmick hülyeségre használják (Uncharted lapozgatás pl.).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz ribizly #118876 üzenetére
A kedvenc kontrolleres élményem olyan funkcióhoz kapcsolódik ami nincs is benne: valami multis lövölde tutorialjában írta ki hogy újratöltéshez mondjam a kontrollerbe hogy reload. Próbálkoztam párszor, erre egy idő után kiírta hogy te hülye nincs is benne mikrofon, nyomd meg ezt a gombot
-
-
ribizly
veterán
válasz #42308056 #118878 üzenetére
@Bad Pritt
Nekem pl. az a "gimmick" pont nagyon hangulatossa tette a dolgokat.
Persze igazad van, mert ezek nagyreszt 0 dolgok.Meg a TLoU2-ben a gitarozas volt olyan, amikor azt mondtam, hogy na leteszem az arcomat. Es az sem egy nagy megoldas volt, hanem csak valahogy x funkciojat kihasznaltak a controller-nek (mint a "lapozgatas").
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bad Pritt
félisten
válasz ribizly #118880 üzenetére
Sok ilyen apróság nekem is tetszett, de még többször éreztem azt, hogy rengeteg ziccert kihagytak, a Detroit pl. ebből a szempontból nagy csalódás volt számomra, QD kicsit megerőltethette volna magát a joystickek tologatásán túl.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
válasz Bad Pritt #118881 üzenetére
QD sose arról volt híres, hogy jó az irányítás meg a gunplay a játékaikban. Sőt, ha igazán őszinték akarunk lenni, akkor azt mondjuk, hogy a QD szerencséje az, hogy sztoriban, mesélésben és univerzumkreálásban annyira erősek, hogy a borzasztó irányítás és kamerakezelés ellenére is imádjuk a játékaikat.
MMondjuk azt tegyük hozzá, hogy ps3 óta fos az egész, mostanra igazán megtanulhatták volna, hogy kell jól csinálni. De amíg olyan játékokat szállítanak, mint a Detroit meg a heavy rain, addig nálam ez bőven belefér."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Nayrobi
őstag
SONY TO LAUNCH NEW PLAYSTATION 5 WITH A DETACHABLE DISC DRIVE, SOURCES SUGGEST
Lassan tölt be, kicsit lehalt az oldal
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Kendek #118887 üzenetére
Nem tartom logikusnak, hogy a külön meghajtók csak egy géppel fognak menni. Abból, hogy lesz bundle is az jön le, hogy a meghajtót külön is lehet majd kapni, és szerintem az összes eddig kiadott PS5-höz jó lesz, usbn rádugod, mint egy külsö tárhelyet aztán ennyi.
The Truth is out there...
-
ambushka
aktív tag
Latom az alza emelte az elorendelesek arat is?
azert remelem jo volt varni ra 1 evet
PSN ambushka8989
-
ambushka
aktív tag
-
tothjozsi96
addikt
válasz ambushka #118894 üzenetére
Hm, én ilyent még nem kaptam. Mikor adtad le a rendelésed?
Egyébként nyilván, mindenkinél befogják kérni ezt az árat, szerintem, tehát már én se reménykedem. Kár volt eddig várni. Pár hete volt Pécsett a MM-ban 210-ért PS5, le is fotóztam, lehet nem kellett volna hezitálni hanem azt megvenni. Mondjuk engem annyira nem izgat, mert nagyon keveset játszok, bőven elvagyok még a PS4 Pro-val.
-
penge111
addikt
Sziasztok!
Kaptam egy kódot, ami 25% kedvezményre jogosít bármelyik ps plusz csomaghoz, 3 vagy 12 havira lehet aktiválni, de kizárólag új előfizetésre lehet felhasználni, tehát akinek még nem járt le annak nem jó a kód. Szept 23-ig lehet beváltani. Pmbe írjon, akit érdekel, én most nem akarok egy darabig előfizetni
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
adam1991
tag
válasz tothjozsi96 #118895 üzenetére
Nekem spambe jött, ott nézd meg.
-
ambushka
aktív tag
válasz tothjozsi96 #118895 üzenetére
Ez kb olyan mint amikor az elso honapokban a discordon linkeltuk, hogy Media Marktban van raktaron 190-ert, es jottek a kommentek, hogy biztos meg nem veszi ennyiert, mert mashol neha van 185-ert.
Az alza HONAPOK OTA nem kapott keszletet, nem gondoltatok komolyan, hogy ha kapnak tegyuk fel frissen egy szallitmanyt 240be, akkor majd 185-be odaadjak.
PSN ambushka8989
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Sorozatok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik