Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Zolka25
tag
válasz #62435328 #117031 üzenetére
Én is eladtam pár nap után. Szerintem borzalom az egész. Iszonyat kényelmetlen már kb fél óra után és a gagyi doboz hangzáson az EQ sem segít. A "forradalmi" tempest 3d hangzás meg nem sokkal jobb mint a sztereo. Sőt ha ki van kapcsolva a 3d, akkor kicsit tisztább a hang.
-
RiseOfEvil
tag
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok PS5 tulajdonolása kapcsán, de lenne egy két kérdésem, amik felmerültek bennem a témával kapcsolatban.
Ha jól tudom akkor az új szoftver frissítésnek köszönhetően támogatja már a ps5 a native 1440p felbontást is, mely hiányáért sokáig ment a fejvakarás....
Ez lenne tulajdonképpen a legfontosabb kérdésem, melyben teljesen tanácstalan vagyok, hogy milyen monitort vagy TV-t kellene hozzá választani, amin a gép képességei megfelelően ki is használhatóak lennének.
Ti milyen monitort vagy TV-t használtok hozzá?
(viszonylag normális árkeretek közötti termékre gondolok, de szÍvesen meghallgatok minden tanácsot)
Az egy két modellnél megfigyelhető zajosabb működéssel kapcsolatban mik a tapasztalatok, kéne emiatt aggódni, vagy van rá valami megoldás, vagy ez nem túl gyakori jelenség?Előre is köszönöm szépen!
Üdv,
BálintKétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
MODERÁTOR
válasz RiseOfEvil #117060 üzenetére
HDMI kimeneti felbontásról van szó, az 1440p is támogatva lesz. Ez azt jelenti, hogy nem kell tudnia a monitornak a 2160p-ről leskálázást ahhoz, hogy jó (szép) legyen a kép a konzollal.
A PS5 képességeihez mérten HDMI 2.1, UHD felbontás, 120 Hz, valós HDR és VRR szükséges. Mindezt monitorban nem igazán, de tévében is csak viszonylag drágán kapni meg. Jómagam LG OLED CX-et használok.Ha kicsit zajosabb a konzol, akkor az lehet a ventilátor és coil whine miatt is. Házilagosan nem nagyon lehet vele mit kezdeni, max a venti cseréjére van lehetőség. De ha nagyon-nagyon hangos, akkor szóba jöhet a garanciális csere is.
<-ƘƘ->
-
NoOne1976
őstag
Most nézem, hogy a KV-nál "megjelentek" a 276/284 ezer Ft-os bundle-ök (gép + 2 játék). Kíváncsi vagyok, hogy a karácsonyi időszakban mekkora lesz a kereslet, mert ez így már elég szép ár. Hányan fognak a karácsonyfa alá inkább SS-t tenni a gyereknek?
-
addikt
válasz tboy93 #117065 üzenetére
Megveszik hitelre, ahogy szerintem most is elég sokan teszik. Úgy meg annyira nincs sok jelentősége, mert már régebb óta vannak 240-250 -es bundle csomagok, amik szintén fogynak.
Főleg ha beesik még karácsony előtt a kereskedőknél a 10-20 hónapos kamatmentes.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NyMRooD
őstag
válasz Jakesz #117067 üzenetére
Nem hihetetlen, de van 2 olcsóbb alternatíva, az ex címek meg nem jönnek olyan számban, hogy most megérje váltani. Annyira nem vészes az emelés, a probléma azzal van, hogy 2 játékot is ki kell fizetned mellé, amiket külön sokkal olcsóbban megkaphatsz. Én ünnepi időszakban gondolkodtam a váltáson, de ami érdekel az kijött ps4 pro-ra is, szóval marad az.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
addikt
válasz NoOne1976 #117071 üzenetére
Az biztos, hogy ez senkinek nem tetszik, de az áruhitelezés úgyis pörögni fog karácsonykor (illetve előtte). Függetlenül attól hogy kamatmentes vagy sem.
Ott meg már tényleg nincs sok jelentősége "egy-két" ezer forintnak. Mármint az előző bundle árakhoz képest.
Más problémák már biztos lesznek, de ezt felesleges lenne itt részletezni.
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy így is nagyon fut az áruhitelezés. Ráadásul az is egyszerűbb, mióta online is lehet intézni. Menni fognak ezek így is.
Ettől függetlenül tényleg durva árak. Főleg hogy így tolja szépen fel a Sony a játékeladásokat.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
NoOne1976
őstag
válasz Szabi® #117076 üzenetére
Én direkt nem azt akartam feszegetni, hogy megéri-e stb. Ilyen erővel mindenkinek a milliós tévét kellene vennie, mert arányaiban milyen olcsó.
Biztos vannak itt olyanok, akik emlékeznek még arra, hogy a MM-ban bizonyos plazma televíziókhoz ajándék Suzuki járt 1999-ben[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Wesder
félisten
-
-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
veterán
-
veterán
-
Wesder
félisten
-
veterán
-
Gaben92
őstag
válasz Wesder #117093 üzenetére
Néha le kell nyelni a veszteséget és hosszú távon az megtérül. Első gennél fontosabb volt még, hogy menjen ki annyi konzol amennyi csak tud és az emberek kezdjenek átállni, jöjjön a tapasztalat, stb. aztán mostanra eljutottak oda, hogy nem ártana a konzolon is keresni (vagy legalább nem negatívban lenni vele).
Mi is vállaltunk be projektet úgy, hogy tudtuk már az elején, hogy lesz rajta legalább egy, de valószínűleg több milla bukó (euróban) de aztán amiatt a projekt miatt nyertünk 8 másikat ahol az első projekt tapasztalatait és lefejlesztett részeit tudtuk használni. Ebből az első kettő kijött kb 0-ra vagy minimális nyereségre, a következő három visszahozta ami az elsőn elment, a maradék három meg már színtiszta haszon volt. Ahogy haladtunk előre a projektekkel egyre kevesebb melót kellett belefeccölni, amennyiért meg el tudtuk adni az folyamatosan csak emelkedett. Szóval ez csak szimpla üzleti stratégia, nincs ebben semmi érdekes.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók