Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz kovsol #27283 üzenetére
Ja, az az, a második.
Igazából rendeltem egy csomó "szart"; kontrollerre szilikon borítást, gyári analóg karokat, One analóg karokat.
Kérdés hogy mennyire megy át rajta a levegő, mert ha túl vastag a szűrő akkor lehet hogy megfő majd szegénykém. Mindegy majd kiderül.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
bandi0000
nagyúr
válasz kovsol #27390 üzenetére
igen azt néztem én is hogy 5400k egy 20 dodós feltöltőkártya, mondjuk buknék így egy 500-1000 ft-ot, de több k-val olcsóbban kapnám meg így is a játékot usa profillal szóval annyira nem lehetne ez rossz
Neoteric: Ne aggódj amint meg lesz ez a szar téged is megtalállak
Beugratós kérdés, mért nem tudom elérni gépről a UK store-t? Gondolom látja hogy magyar vagyok és letiltja az oldalt?!?
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
gianni85
veterán
válasz kovsol #27480 üzenetére
nem is értem miért próbálkozik mindenki a kártyával, mikor Amazonon marha egyszerű és kényelmes a feltöltőkártya vásárlás. Tényleg csak annyi hátránya lehet, ha valami nem 9,99-re végződik és így pár felesleges dolcsi a PSN accountodon marad
Én vettem 50$-os kódot is, semmi probléma nem volt, és nem is dombornyomott MasterCardom volt
[ Szerkesztve ]
-
MerLinh
senior tag
válasz kovsol #27762 üzenetére
hát mondjuk sajna azon a fényes felületen még mindig fog....nemtom miért kellett ezt a fénys burkolatot, remélem lesz egyszer matt is vagy lehet hozzá szerezni ha már ugy is levehető
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
k4rL^
senior tag
válasz kovsol #28088 üzenetére
Nekem is kb 350+ óra van PC-s verzióban és csak megvettem, szerintem jó konzolon, tetszik ez a direkt karakterirányítás is. Egyedül ez a széthackelés idegesitö, engem mondjuk nem izgat, csak pl. igy várhatóan a fejlesztök se fognak sokat forditani a konzolos verzióra.
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz kovsol #28212 üzenetére
Ott van a minimap, ott látható hogy merre érdemes menekülni, és elég jó helyen van ott alul közép tájon. Ezzel sosem volt gondom. Persze nem lehet minden elől elfutni, főleg ha egy egész csapat elit fut utánad + nemesis, akkor annyi...
Bár ha van movement speeded pluszban akkor semmi gond.PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
hrvp
aktív tag
válasz kovsol #28338 üzenetére
Azért kérdezz meg valakit aki nem lakótelepen panelban, hanem mondjuk kertes házban lakik, hogy szerinte mennyire nem elmaradott a sebesség. Romániai ismerős folyton azzal jön, hogy ott már mióta van gigabites net. Szomorú, hogy mondjuk a T (nálunk nincs más, pedig nem kis város, belváros) meg sem próbálja felvenni a versenyt a digi áraival és sebességével. 1000/100 1ms ping helyett lehet örülni a 30/5 30ms-nek.
-
tunkiih
őstag
válasz kovsol #28745 üzenetére
most nézegetek d5000-ket 2-3 éves hibátlan darabokat a nextgen konzolhoz. sajnos a sony bravia talpazata nekem egyáltalán nem ideális... pedig olyan lett volna kicsit drágábban. 100 ezer fele van a max keretem 32 colos full hd led 20 ms körüli input lag-os tv-re.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kovsol #28745 üzenetére
A posztom nem elégedettségről szólt. Ezek olcsó tévék, különösebb elvárás nem lehet velük szemben.
Én arról beszéltem, hogy amikor elballag az ember a bótba, és vesz egy D(E,F,G...)5-6000 -et, akkor valójában fogalma sincs mit vesz. Mer abban lehet, hogy samu panel van, vagy au optronics, vagy chi mei, vagy épp sharp.
Ilyenformán nehéz azt mondani bárkinek, hogy vegyél ilyen meg ilyen tévét, ha az nem létezik, pontosabban 5-6 különböző terméket takar nagy eltérő paraméterekkel, amiből nem választhatsz.
Ezt hívja a köznyelv samsung panel lottery-nek.[ Szerkesztve ]
-
gabor0077
aktív tag
válasz kovsol #29184 üzenetére
Hát igen, megértelek. Engem se győzött meg annyira a béta amúgy, szóval lehet várok 1-2 hónapot vele, és használtan megveszem aprón.. Tuti lesznek gondok a szerverekkel eleinte...
[ Szerkesztve ]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
-
MrPG8
aktív tag
válasz kovsol #30171 üzenetére
Úgy általában, ha normális geare van lvl21-22 akkor elég nehéz megölni. Nekem egy knife kb a 30-40%át szokta levinni a shieldjének. Más classnál ez 70-80%. Ha 3x meelezem, még akkor sem hal meg. Ez engem eléggé idegesít. Engem meg általában egy ütéssel megölnek, ha nincs maxon a shield-em...
Azt a skillt, meg nem is kommentelném.
-
addikt
válasz kovsol #30182 üzenetére
Én leformáztam egy külső vinyót fat32-re és arra szoktam átmásolni a videókat/képeket. Először pendrive-ra másoltam de az valami borzasztó lassú volt. A melee bounty-t meg úgy a legegyszerűbb megcsinálni hogy shotgun-t viszel magaddal, egyszer meglövöd majd utána megütőd.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest