-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
toompa
őstag
Ezt ne hagyjátok ki:
[link]
Éjfél után találkoztam vele egy küldetés után. Nagyon meglepődtem.[ Szerkesztve ]
-
Petee87
tag
Valaki tudna segíteni? Különböző hibaüzenetek jönnek fel, hetek óta nem tudok belépni PSN-be. Már a routerben is betettem kivételek közé a PS IP-jét de semmi. Változtattam jelszót is, MTU 1473-ra állítva. Valakinek ötlet?
-
MdewC
nagyúr
válasz Angry Rabbit #61239 üzenetére
Királyság, ez még a jobbik eset.
Nálam is router csere volt a nyerő!
Happy End!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Fkris
őstag
Driveclubnal melyik clubba erdemes menni?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
aizen92
addikt
válasz konikan #61248 üzenetére
Köszi a válaszokat, végre megvan és már játszom is, nagyon tetszik, minőségi játék.
Kérdés: átlag mennyi játékidővel kecsegtet?
Full stealthben viszem végig ezeket, még ha 30 alkalommal is kell egy pályarésznek nekifutnom..
Kb mire számítsak?(+ a multi része, de azt ne számoljuk még, majd ha kijön , ugye az nem DLC lesz? )
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz aizen92 #61259 üzenetére
Én 91 óra alatt végeztem a sztorival és egy pár side-ops-al.
"Kb mire számítsak?" Full lopakodás esetén? 100+ óra. Sok sikert.
"(+ a multi része, de azt ne számoljuk még, majd ha kijön , ugye az nem DLC lesz? )" - Október 6-án jön, majd külön le kell tölteni azt a részt, meg új menüpontot kap majd. (ingyenes lesz)
Live-Die-Respawn
-
Dicker
őstag
83J1FLED64QZ
84V3P8R76YXWHa kell valakinek Rainbow Six béta teszthez jelentkezési kód, akkor itt van kettő.
Bár szerintem mindenki kapott, aki jelentkezett. -
N@idia
őstag
Én anno előrendeltem a játékot és szereztem béta kulcsot ezeket mikor kapjuk meg, mert emailban még semmi nem jött ...
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
aizen92
addikt
Wow! Köszi!
Ez pöppet jobb vételnek tűnt mint a batmanus. Nem is tudtam végig vinni azt,szenvedtem, gyorsan most el is adtam.MGSnél már most látom 3 óra játék után, hogy év vége lesz mire végzek vele ha a multi bejön, lehet inkább digitálisan veszem majd meg.
És akkor még battlefront, NFS, Fallout 4, Deadpool, Pár ps3 exkluzív újracsomizva.....
Teljes csőd ez az év.
Egyedül Hitmant nem veszem meg, ez az első hogy nem rendeltem elő hitmant, kenjék a hajukra.( ez vélemény volt, nem vitaindító)[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Felveszek pár multis arcot közületek, jó?
PSN ID: Krist0f011
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
akkójóva
tag
Nem tudom ti mennyire várjátok, vagy egyáltalán várjátok-e a rock band 4-et, de én már nagyon várom Konzolvilágon néztem, hogy egy gitárral 50.000-be kerül a játék , ami egy kicsit sok, így még fontosabb lenne, hogy a hangszereim kompatibilisek legyenek. Egy band hero-s dob+gitár, illetve egy ghwor-os gitárom van. Elvileg működniük kéne, de ez a táblázat kicsit elbizonytalanított, nem nagyon értem mit jelöl az X, vagy legalábbis remélem, mert ha véletlen jól érteném, akkor a ghwor-os gitárom nem kompatibilis , a dob meg csak benne sincs a táblázatban. Könyörgöm nyugtassatok meg, hogy az összes hangszerem kompatibilis, mert ha csak 1 gitárom maradna, nem igazán venném meg a játékot, ugyanis szinte mindig 3-an játszottunk eddig vele
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, megvettem a Driveclub Season pass-t, hogyan lehet aktiválni a játékban?
Webes felületen vettem meg, de a játékban a Driveclub Store-ban úgy látom, hogy nincs kifizetve, pedig már kifizettem[ Szerkesztve ]
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Fkris
őstag
Nekem egybol hozzarendelte par hete.
Igaz, a DLC s autokat kulon-kulon kell leszedni, ami idoigenyes, 20db utan fel is adtam, majd aprankent csak lejonnek..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
A`rpi
addikt
Alap játék teljes?
1. vagy 2. régiós?
Hol vásároltad Season pass-t?Ha másik profillal játszanál a játékkal: (#60111) Neoteric
[ Szerkesztve ]
-
vzoltan
aktív tag
Vege
17ora 10perc 21mp volt, estenkent mint egy sorozat ugy jatszottam vele, igy kitett 17napot. Kar h veget ert. Eddig ez volt szamomra a legjobb jatek amivel valaha jatszottam. Olyan volt mint egy sorozat, megkedveltem a ket karaktert az estek soran nagyon remelem hogy hamar lesz egy masodik resz! Gondolom mindenki kitalalta mar, hogy a The Last of Us-rol irtam.
(Amugy csak egyfele befejezese van vagy lehet masfele is menni a vegen?)
Belekezdek a Left Behind-ba. -
Attila VÁC
csendes tag
Sziasztok.
Én is csatlakoznék ha nem gond.
Engem is fel vehettek.
Nálam a favorit BF 4.
attila484Szívesen játszók magyar honfi társakkal.
Természetesen ha nem gond,,attól hogy a szavakat nem írom le helyesen, még kevesebb nem vagyok nálad"
-
HKorn
veterán
Ha ennyire nagy game, akkor érdemes elsőre is letöltősben megvenni, nem? Eladni ilyenkor persze nem lehet, de ha később újra akarná játszani az ember, jó ha megvan.
Amúgy itt kifizeted paypallal aztán emailben küldi a kódot?
Amint meglesz a PS4 elsőként fogom beszerezni Evil Withinnel karöltve
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
boost
addikt
Szerintem megéri, főleg, ha nem szeretsz foglalkozni a használtjáték kereskedelemmel. A kódot emailben küldték.
De ez a játék nem azért újrajátszós, legalábbis nálam, mert más a sztori, vagy választhatsz, dönthetsz bármit is. Hanem azért, mert jó a játékmechanika. Tudom, hogy videójátéktól hülyeség ilyet számonkérni, de ez életszerű. Minden, ami történik, valóságszerű. Ha több fegyver van nálad, az látszik, ha előveszel valamit, gyógyítod magad, időbe tellik, stb, érdemes meggondolnod, hogy mikor mit csinálsz, stb. Meg a multijt is nagyon szeretik, az is egy érdekes állatfaj, és az is ilyen kicsit valóságszerű.
Magam nem szeretem a zombis játékokat, más zombis cuccot nem is játszok, sem a horrort, de ez még határeset. (Mellesleg itt nem zombik vannak, hanem fertőzöttek, és a valóságban is létezik ez a gomba, csak a hangyákat irányítja, nem az embereket.) Viszont azt hozzá kell tenni, hogy maga a játék, pont azért mert olyan valóságszerű, kicsit lehangoló is. Nem csak a kifejezetten drámai pillanatokban, de úgy a teljes játékmeneten. Én legalábbis egy kicsit mindig szarabbul éreztem magam utána, mikor játszottam.
Pl a DLC-nek ezért sem álltam neki. [ Szerkesztve ]
-
-
aizen92
addikt
MGS elején komolyan végig kell nextelni/nyomogatni azt a 7 ablakot? Elég irritáló
-
vzoltan
aktív tag
-
Elims
veterán
Nem tudjatok veletlenul,hogy elo lehet vhol rendelni ugy az uncharted collections special edition-t,hogy futarral mglegyen 20e Ft-bol?
Talaltam ennyiert,de arra meg rajon a futar. -
Jackie_Chan
senior tag
-
vzoltan
aktív tag
válasz Jackie_Chan #61295 üzenetére
mi van egy ilyen konyvben?
-
phgergo
aktív tag
Matol van Rainbow Six beta 2 napig szabin vagyok, remelem fasza lett.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest