- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Mauzes #276050 üzenetére
A Hydronaut-ot ajánlották még, az sűrűbb mint a Kryonaut. Persze nem annyira mint a gyári ragacs, de akkor talán jobb választás.
A régi paszta leszedéséhez én 96%-os etanolt szoktam használni, illetve egy közepesen erős ecsetet. A száraz pasztamaradékot simán ki lehet ecsetelni, maradék nélkül kiszedi a résekből is.
-
Mauzes
addikt
válasz AxBattler #276052 üzenetére
Nem is az (persze az ár sem mindegy), de nem tudom előre, milyen gyakran kellene majd újrapasztázni. Mert pasztázni akár évente többször sem vészes, de a folyamatos pad cserékkel már kevésbé kellemes és kevésbé takarékos.
Persze marha jó lenne, ha 1-2 évig nem is kellene semmihez hozzányúlni...
-
nincsnév007
őstag
valakinek itt a csoportban nincs meg lemezesen a Cyberpunk 2077? 1.5 óta nem tudok elinditani a játékot. Már újratelepítettem de azt írja hogy az Alkalmazás nem indítható el. Az adatok sérültek.
-
C490
csendes tag
-
Mauzes
addikt
8-as security torx (TH8) csavarhúzót hol tudok olcsón és gyorsan venni? Nem igazán találtam olyat, hogy bemegyek egy boltba és meg tudom venni (és nem 5000 ft).
-
frankdelgado
őstag
Egyik alapelvemet szegtem meg az előrendeléssel (miszerint nem rendelek elő semmit), de a Horizonnál nem bírtam magammal. Arra jó lesz legalább, h megerősítsen ebben a hitemben, vagy enyhűljön a gyűlöletem azelsőnapos vásárlásokkal szemben. Mindenesetre ma már az MPL nél van a csomag, extrém esetben még ma megkaphatom.....pedig egy nem nagynevű konzolboltbol rendeltem, ahol még szállítási költséggel is ocóbb, mint a kv-ból ingyen szállítással. Csak nehogy mandarin nyelv legyen csak benne, mert azt nehéz szótárazni.....
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
kontrollerel kapcsolatos kérdésem lenne.
A cuh zct2e kontrollereket mely alaplapokkal szerelték?
A jdm-40 alaplapos kontrollerek háza kompatibilis a jdm-50 alaplappal?
Köszi
üdv[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
sanyi0627
senior tag
válasz Kendek #276063 üzenetére
Melyik része más kialakítású?
Igazából nekem az előlap kellene hogy az legyen mert a hátlap az egy extremerate hátlap lenne felrakva mint a képen.Az előlap csak annyira lenne módosítva, hogy klikkes gombok lesznek benne. Csak sajnos az utángyártott ház nem a legjobb és emiatt nem illeszkedik rendesen és szorul is valahol.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz sanyi0627 #276064 üzenetére
Ha megnézed a JDM-050/055 és JDM-040 alaplapokat, akkor nem egyformák, a lyukak is máshová esnek. Hogy maga a ház az pontosan miben és hol eltérő, azt nem tudom megmondani. Van mind a kettő fajta kontrollerből, szedtem is szét már mind a kettőt, de most nem fogom csak ezért szétpattintani őket.
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Arolotifar #276067 üzenetére
Cserélgetem őket. ;-)
Sanyi: 3-at megnéztem,kettő ztc2e,egy ztc1e.Az egyik kettest szétszedtem.
Nem tudom,hogy segít e ez neked. -
Lord_Sordi
csendes tag
válasz nincsnév007 #276054 üzenetére
Lemezen van meg és nekem sem működik. Ahogy olvasom a neten, akinek lemezen van meg senkinek nem működik. Csak aki online vette meg annak indul… dolgoznak rajta.
PSN: Sordi91
-
nimfas
addikt
No Mans Sky játékból ami kapható akár lemezes vagy áruházban az tartalmazza a "Beyond" részt, vagy azt küldön kell megvenni?
VR miatt érdekelne. -
raziel01
veterán
válasz nimfas #276070 üzenetére
Minden DLC ingyenes. Megjelenéskor fos volt a játék de úgy vezekelnek, hogy minden update ingyenes és nincs mikrotranzakció sem. Az alapjátékot megvéve ingyen minden a tiéd.
"The latest enormous update to Hello Games' No Man's Sky is now available. Titled Beyond, the free update is a jam-packed revamp of the space exploration game, with some major new features that people have been asking for since launch."
-
sanyi0627
senior tag
válasz Elims #276068 üzenetére
Köszi.
Abban segített, hogy elég nehéz lesz hibás kontrollerbe olyat találni ami nekem jó. Mert nekem van egy jdm-50 alaplapom.
Inkább veszek egy működő kontit és abba szerelem át amit kell. A mod az jó jdm-40/50/55 höz is.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
elolvastam az összefoglalóban ezt a részt de hülye vagyok nem értem.
Szóval meg van osztva a ps4 - ps5. A ps4 a haveromnál az elsődleges azon van a plus stb. A gyereke már játszogat kellene hogy mondjuk a horizonnal tudjanak külön ne rontsanak bele egymás progressziójába. Csináltunk egy sima helyi profilt psn nélkül de a licenses digi tartalmakat nem tudja elindítani. Csináljon psn fiókot? Vagy a megosztás miatt úgy se tudja majd használni?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
consono
nagyúr
Pöttyet meglepődtem, hogy 90 GB az új Horizon, nem csináltam neki elég helyet
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz frankdelgado #276078 üzenetére
Én még nem tudtam elindítani, meg kell várnom az asszonyt, hogy hazaérjen... Letettem a nagy esküt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz Arolotifar #276080 üzenetére
Látom nem vagyok egyedül
-
-
consono
nagyúr
válasz icemad #276084 üzenetére
Hát nem tudom nyertél e A feleségem néha maga is játszik, igaz nem hardcore gamer. Leginkább nézni szereti a sztori alapú játékokat. Mondjuk a TLoU-nak csak a prológusát nézte...
Arolotifar, hát, én is így vagyok, nem lesz gyors végigjátszás...
-
A Zéé
addikt
-
válasz #42308056 #276087 üzenetére
Az lehet. Meló meg család mellett nem állítok meg minden szembejövő nőt, hogy játszik e. Azt tudom, hogy családban /ismerősi körben max ez a két játék megy a lányoknál. Na jó, az egyik anyuka még tolja az Overcooked 2-t a családdal. De komolyan mondom, hogy az összes nő közül, akit ismerek kb 2 tudja, hogy mi a különbség a Ps meg az xbox között. Az ismerősi köröm meg 10 évestől kb 75-ig tart. Néha irigylem azokat, akik ilyen szinten megtudják osztani a párjukkal a hobbijukat. Vagy akár közösen hódolnak eme szenvedélyüknek. Jó lehet.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sanyi0627
senior tag
válasz icemad #276088 üzenetére
Nekem pl Asszony 4 éve csgo-zik.
Először Ő is sims4.
Csgo-nál is nézett mi ez. Játszott kb 10 deathmatch-ot, azóta is játsza a játékot.
Sőt ha elé rakok egy 60hz monitort a 144hz után megkérdezi mi ez a lassú sz@r.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Weareus
addikt
Üdv.
PS4 slimbe szeretnék ssd-t játék töltési idő csökkentése miatt.
Érdemes?
Lehet?
Tapasztalat?
Téma összefoglalót néztem, meg ssd-re rákerestem hozzászólások között.
Nem túl sok...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
félisten
válasz Weareus #276094 üzenetére
Én pakoltam BX500-ast a Slim-be, és érezni is a különbséget, de ha csak 1-2 játékkal játszol párhuzamosan, akkor a tapasztalatok szerint ár/érték arányban sokkal jobban jársz egy SSHD-val: ST1000LM014, vagy ST1000LX001, ST2000LX001.
Sajnos kereskedelmi forgalomban már egyik sem kapható, apróznod kell értük.A 2TB-ost ST2000LX001-t venném leginkább, 20-25k HUF-ért megy, ha feltűnik aprón.
Persze ma már az 1TB-os SSD-ket is ki lehet fogni ennyiért, alig használtan, szóval... meh.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sundesz
őstag
Ha esetleg valaki az UK-ban él és megnézné az Uncharted mozifilmet, akkor megosztok egy db mozijegyet adó kódot (berakom a PS5 topikba is).
UNCHARTED at Cineworld Cinemas:
INTS3000179219597
To redeem your movie ticket code,
1. Visit www.cineworld.co.uk.
2. Once you have selected a screening of UNCHARTED, you will see a box called “Got a Voucher or CEA card?”.
3. Enter your code in the box and click "Add Voucher".
4. When a valid code is applied, the complimentary ticket type will automatically appear in the table.
5. Select your seat(s), review and finalise your booking.Hörcsög Powa'
-
félisten
válasz Exelsior24 #276097 üzenetére
Ja. Kár, hogy a Seagate már nem gyártja...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
MODERÁTOR
válasz nincsnév007 #276054 üzenetére
Most olvastam róla, hogy hibás az 1.5-ös frissítés. De már adtak ki rá patch-et, és ha telepíted, utána el fogod tudni indítani a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest