- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
A személyeskedést kérem hagyjuk abba és maradjunk a PS4 konzolnál!
-
Tibcsó
aktív tag
-
kovsol
titán
Elég unalmas. Minek kell amúgy leállni vitázni. Ő leírta a véleményét aztán el kell menni mellette ha nem tetszik.
May the Force be with you!
-
zzola
titán
Gondoltam benézek ide, de látom a konzolról nem sok szó esik...
..
Itt részletesen írnak az 1.70-es firmware-ről...[ Szerkesztve ]
-
gegg
tag
USA store bol letöltött AC4 re lehet valahogy magyar feliratot varázsolni?
-
barcabome
aktív tag
Na lejátszottam az aktuális szezont FUT 14-ben, ugyan feljutottam a 3-ad osztályba, de azzal a győzelmemmel, amit a játék elvett tőlem meg lett volna a kupagyőzelem is. (több pont, meg 1 trófea a gyűjteménybe).
Köszönöm EA!
-
malphitee
senior tag
Jo estet . Egy gonddal kevesebb beszereztem egy lg 42ln575S tv-T. Végre jöhet a konzol is ami ps4 re esett exkluzivok, főleg gt7 amit várok , es a multiplatform is ps4 en szebbek, illetve gyári tölthető akksi stb, stb. Olvastam valahol hogy jelenleg egy jatek exkluzív használja ki a ps4 erejét az az imfomus SS, azt mindenképp végig akarom játszani . Illetve driveclub , mortal kombat, gt7 megjelenés rol tudunk valamit? Illetve az új D-S joy fogása kényelmesebb lett? A ravaszai milyenek?
Akinek meg van az nfs rivals, vagy imfomus SS, fifa14, knack, az írna pár mondatot róluk ? Véleményekre lennék kiváncsi .
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz malphitee #19073 üzenetére
FPS limit azrt jó mert akkor konstans végig, nem ugrál, pontosan jön ki 60hzre, konzisztens a látvány, cserébe sose megy 30fps fölé. De sokan jobban szeretik a konstans értéket. Ha nem néztél még úgy játékot próbáld majd ki, s döntsd el magad melyik jön be jobban Fotózni is az új ISS patchel lehet.
1.71ben feloldják a dhcpt, lehet usbre exportálni képet videót nem kell facebookra lebutítva kitenni, valamint jön a videóvágó app esetleg máshol is (videóvágóban tuti) lesz mp3 támogatás. -
k4rL^
senior tag
válasz malphitee #19073 üzenetére
Patchet automatikus leszedi, ha megvan a játék. A javításban van ez a fotómód, az optionsben tudod beállítani L3 gombra, amint megnyomod bejön és azon belül tudsz állítgatni.
Azért várja mindenki a ps 1.7 fwt, mert végre minöségromlás nélkül lehet kimenteni képeket, videókat. Egyébként twitter és facebook tömöríti, így nem adja vissza azt a képet, amit psen látsz. -
addikt
Nincs ez elírva ? 6999 Ft. és cross buy is ráadásul ingyen kihozzak.
http://www.konzolvilag.hu/playstation4/child-of-lightMeg egy kis Watch Dogs gameplay csak úgy, ezt meg nem láttam [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
Az egyik fotozni akar,a masik youtube-ot nezni. Nem tudom ti mit csinaltok,egy jatekkonzollal,de en beteszem a lemezt,aztan jatszom. Pont nem erdekel,hogy lehet-e videot felvenni,kepet kesziteni,usb-re lementeni,effekteket hozzatenni-elvenni,hogy aztan feltolthesd a tobbi szemet koze,amit a kutya nem nez meg.
Give me your cum,bull!
-
k4rL^
senior tag
válasz Dexar007 #19078 üzenetére
Én már végig vittem minden említésre méltó játékot ami megjelent psre, miért ne örülnék egy ingyenes patchnek ami beletett az inFamousbe egy fotómódot, más dolgokat, amit a fanok kértek, ha úgysincs mivel játszani.
Bf4 meg inkább szégyen, hogy kifizetették a prémium tagságot és fél évvel a játék negjelenése után se voltak képesek normális állapotba hozni. -
nagyúr
válasz ImpersonatoR #19077 üzenetére
Ezt a WD videót még én sem láttam. Nagyon tetszik a játék, bár a grafikától nem esett le az állam. Ettől függetlenül első napos vétel lesz.
-
Dexar007
veterán
Termeszetesen nem a bugos-laggos jatekokra gondoltam,hanem a felesleges ,,ficsorokre" amiket mostansag mar mindenbe bele kell tenni,legyen az mosogep,huto,vagy karora,mindenkepp el kell helyezni valahova az "okos" szot.
Egy jatekkonzol jatekra valo.Pont. Ha mostantol 5 even at egyetlen egy frissites sem jonne ki,az sem erdekelne,mert amire valo arra tokeletesen hasznalhato. ( Persze a gagyi vilagitast a kontrollerben szivesen kinyirnam,de ahhoz nem feltetlenul kell frissites,ha eleg bator az ember )Give me your cum,bull!
-
WaterWave
veterán
válasz Dexar007 #19081 üzenetére
Új frissítés azt a "gayi" világítást is kezeli... (ki lehet majd kapcsolni) Én azt mondom, nem baj az, ha megkapjuk a frissítéseket, azzal nem lesz kevesebb a konzol csak több, kenyeret meg úgy se kér
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Def26
félisten
Watch dogs tuti Magyar feliratos lesz?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kovsol
titán
Végül is kapsz egy 15$ -os letöltő kódot, meg hozzá egy látszólag igényes és szép csomagolást és körítést. Én maradnék a simán letölthető verziónál, de gyűjtőknek jó lehet.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
temes69
aktív tag
sztem nem elírás. én meg is rendeltem
-
ForRedGlory
félisten
Jót tett a patch a ISS-nek, a bekapcsolt frame limiterrel élvezhetőbb sokkal.
-
Gijon
senior tag
Ez
jó hír! Remélem igaz is lesz! -
Def26
félisten
Battlefield 4 arányok. Mostani számok. [link]
PS4 -en laza 4x többen játszanak csak ezzel a játékkal.Épp olvastam a hírt, hogy a sony 7 milliója mellett gyorsan bejelentette az MS, hogy ők 5 millió leszállított gépnél tartanak. Gondoltam ránézek bf4 -re, hogy 2 hónapja történ e valami változás és belőjem magamnak a dolgokat.
Fentiekből én arra tippelek, hogy még 3 millió eladott xbox one sincs a világon, vagy pedig ennyire nem veszik az xbox one felhasználók a bf4 -et.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest