- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz kovsol #18249 üzenetére
Igazából, pont azt,,, Egyébként nem rossz, mert ma már harmadszorra akarom bekapcsolni...
De nekem picit árkád... Ha nem megy el akkor legalább végigjátszom...
(Ja büntit kaptam érte, hogy megemlítettem... )(#18252) Mister_X: Nagyon messze állt a hirdetéstől... Ha megemlíted, hogy a Samsung tévédet lecseréled egy Sony-ra, akkor már hirdetsz??? Inkább a kulturálatlan irományokra kellene ugorni, úgy talán a tényleges színvonal lenne a prioritás...
[ Szerkesztve ]
-
Bagan
aktív tag
Project Cars-rol tudtok valami pontosabb megjelenesi darumot?
-
Madwe
nagyúr
Úgy tudom idén november.
-
sittes79
addikt
Na ez azért első napos lenne.
-
addikt
-
lukirobi
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt mikortól lehet majd megvásárolni? Vagy nincs hasonló már, ami jü lenne a gépbe?
Most mondjuk áprilisban nem sok minden jön, de májusban lesz 3 game is, ami kell, és már most is 100gb alatt vagyok helyügyileg.. :SSony 55w805+ps4+xone
-
Mister_X
nagyúr
-
jófiú90
tag
válasz ImpersonatoR #18257 üzenetére
ps now bukó lesz...késleltetéssel nem lehet játszani.
Failstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
Madwe
nagyúr
válasz jófiú90 #18260 üzenetére
psnow nem cod meg bf4re való... mezei single játékoknál pedig nem annyira létkérdés a latency egy bizonyos szint alatt (nomeg ott nem adódik hozzá a tickrate latencyje valamint a ping 2x-e) - eleve sokaknak 60+os ilagos tv-re van kötve a történet s fel se tűnik nekik Beszámolók alapján teljesen játszható, minimálisan észlelhető ilagról beszéltek, én azt olyan 30-50ms-re teszem... Egy gtav, last of us, god of war teljesen ok annyi laggal... vitával játszva is fellép kb annyi mégis sokaknak ez teljesen ok - single játékoknál szerintem is belefér. ideális ha nincs annyi se, de tolerálható ha van...
-
Mister_X
nagyúr
válasz jófiú90 #18260 üzenetére
Mert a mostani BF4 szervereken lehet? Én abban csalódtam egy picit, hogy most a multiért is pénzt számítanak fel... Holott mire föl? Legalább jönnek a szolgáltatások.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
barcabome
aktív tag
Nem tudom tegnap volt-e front, de kivételesen jó volt a BF4, elég sokáig játszottam, de 1-2 kivételtől eltekintve nem laggolt, játszható volt, sőt kifejezetten élvezhető volt még a 64 fős conquest is. Régen volt már ilyen, ha volt, tán igaz se volt...
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Tanácsért jöttem Összeszeretném kötni a PS4-et a monitorommal és az 5.1-el. Ugyebár HDMI, az nem gond. Viszont az 5.1-et hogy tudom rákötni a konzolra? Találtam egy leírást a redditen, érdekelne, hogy van-e egyszerűbb megoldás és az oldalon leírtak működnek-e faszányosan
-
Madwe
nagyúr
Optikaival ps4ből mindenféle gond nélkül, ha van az erősítőn. Ha van hdmi in és outja akkor meg úgy, ekkor pcmbe is tud menni a hang ami jobb mint a bitstream, ugyanakkor kis input lagot ad hozzá - vagy válaszd az optikait s bitstreamet input lag növekedés nélkül... Ha se optikai se hdmi bemenete nincs az erősítődnek, akkor eleve kérdéses mit tudsz rákötni
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
Nálam ez úgy fog kinézni, hogy PS4 hdmi kábellel összekötöm az Onkyo 607-es erősítővel... Game hdmi porton keresztül... Ebből meg hdmi-vel átküldöm a tv-re...
Így az 5.1 hangot lekeveri az erősítő, a képet meg küldi a tv-re...
Azért írtam, hogy így fog kinézni, mert minden adott, de a ps4 -et áprilisra tervezem, viszont a rendszert már kiépítettem. Ha gondolod lövök képet róla mert amiket olvastam itt a 2.0 vagy 2.1 vagy ilyen-olyan fejhallgatók az bővicc
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
gianni85
veterán
létezik olyan házimozi erősítő, amelyiken nincs optikai bemenet? Max valami brutál sokpontegy végerősítő RCA/XLR bemenetekkel. Szerintem itt valami PCs aktív hangfalrendszerről lesz szó, rossz esetben csak analóg bemenetekkel
(#18267) zzeN
pontosítsd az 5.1-et... erősítő? aktív hangfalrendszer? márka, típus?[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
WaterWave
veterán
Íme :
[link]
Két első front középső + hátsó kettőValamint a Sub
[link]Amit a sony új fülhallgatója ad hangzásilag az konkrétan vicckategória...
Kábelezéssel mondjuk valamit kezdenem kell mert az bűnronda.
Ps4 menne hdmi-vel erősítőbe game portján. Ott lekeveri nekem a DD hangot, és adja tovább a hangszóróknak, majd a képet továbbküldi a tv-re... Tv-t meg összekötöd vagy monitort HDMI kábellel.
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Madwe
nagyúr
válasz jófiú90 #18273 üzenetére
Az elején? fix, napokig szar lesz mint minden online terméknél de utána müködöképes lesz gondolom, különben miért költenének rá csomó pénzt, erőforrást, hype-ot.
Csupán interneten fellelhető információk, videók alapján írtam le a véleményem, nem használtam. Véleményem azért csak lehet Nomeg ITban dolgozok pár éve, webprogramozás, cloud computing és rendszergazdai profillal, uh kicsit konyítok is hozzá hogy véleményt formálhassak... ettől függetlenül az csak egy vélemény
[ Szerkesztve ]
-
-
jófiú90
tag
Ez érdekes,mert eddig mindent megmagyaráztál XD Cloud,ps4 mindent.
Az hogy dolgozol az tök8...ez a sony cucca.Láttad mit,hogy oldanak meg a sonynál?Láttad élesben a rendszert?Ja hallottad csak.Értem.Ez cloud nagyon új még,szóval teszter nem leszekFailstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
Madwe
nagyúr
válasz jófiú90 #18279 üzenetére
Ettől függetlenül én érvekkel és néhol tényekkel próbálom alátámasztani amit írok, te meg csak fröcsögsz Pl mi a problémád azzal, hogy a psnow single játékokhoz lesz optimális? s hogy annál elviselhetőbb egy kicsit nagyobb lag? s hogy a ps vitara streamelesnél is van ez mégis sokakat nem zavar egyáltalán? Mellesleg nem azért írtam hogy mit dolgozok merthogy akkor biztos tudom a tutit Sony mit hogy berhel, hanem azért mert akkor talán kicsit nagyobb rálátásom van a dolgokra...
Abban viszont igazad van hogy a cloud új cucc s sok gyerekbetegséeg lesz. Ott viszont tévedsz hogy béta teszter nem leszel, ugyanis van egy ps4ed, uh min fél évig az vagy Valamint az is biztos hogy a psnow első pár hónapja szopás lesz valszeg. Szerencsére mi abból úgysem kapunk csak usákok...
-
zzola
titán
Fosfield 4 másnak is lost connection egyfolytában?
-
WaterWave
veterán
egész jó áron adod a konzolt... miért válsz meg tőle ha nem indiszkrét?
-
Drizzt
nagyúr
No, holnap végülis beszállok a lubba egy alapgép + Infamous + Fifa 14 kombóval. Ha nem jön be, akkor sincs tragédia, legfeljebb eladom.
I am having fun staying poor.
-
jófiú90
tag
Igen,teszter vagyok mivel ilyen a ps4.Ilyen fapados
A szakmai részt hagyjuk,te sem tudod én sem mit csinál a drága sony.Viszont a papírforma más,mint a gyakorlat.
Sony a 80-90-es években volt toppon...Persze most is odarakta magát mivel csak 2 fő konzol van.
Viszont 2011-ben is odatette magát,a psn ugyeFailstation 4 Bugbite 3 Ikszboksz 720
-
addikt
-
jófiú90
tag
-
Madwe
nagyúr
válasz kovsol #18292 üzenetére
Az egyetlen játék, ahol zavarna hogy 8 óra alatt lemerül a kontroller, mert ha nagyon akarja, tovább is ott tart. Szerencse hogy kormány nem merül le - csak derülne már ki mikor jön a GT és megy e vele a DFGT kormányom!
(#18289) jófiú90 Azért a 2011es támadás nem feltétlen akkora bűn Sony részéről, nem sokat tehettek már - kárpótlás részemről ki is elégített - sebezhetőség viszont minden rendszerben van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Na közben megelőztek , igen ezt akartam én is hogy még itt sincs, és ki tudja mikor lesz.
Nem baj reménykedek a Driveclubban, meg a The Crew-ban.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest