- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz freeknight #152646 üzenetére
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz tepenzed #152643 üzenetére
Az csak tavaly volt kb egy hétig a "days of play" akció alatt, ami újra lesz nyolcadikától.
-
addikt
Srácok! Vélemények a Dark souls remasteredről? Megéri azt a 12k-t?
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
válasz Adam_Shepard #152654 üzenetére
Igen, DS2-3 megvolt, ennek az eredetijéhez csak hozzafogtam... Köszönöm, akkor szerintem beszerzem.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
30z.Samu
félisten
válasz lazioforever #152644 üzenetére
A 2 nekem sokkal jobban tetszett, mint az 1. Az első is jó volt, bár a spoiler-es résznél én is néztem egyet, pláne hogy én először a 4-et vittem végig és úgy kaptam kedvet a többihez is.
Sic Parvis Magna
-
lionshamlet
senior tag
hello, olvasnek többet erről a hen cfw-rol.
Privatban küld vki linket ahol van errol magyar nyelvű leírás, stb -
.LnB
titán
válasz lazioforever #152644 üzenetére
Szinte szóról-szóra ez volt az én véleményem is az első játékról.
Most írnék arról, hogy mi vár még rád, de inkább nem. Majd felfedezed te magad, aztán a végén dumálunk róla. Annyit elmondhatok, hogy a minőség végig emelkedik majd. Szóval ha ez tetszett akkor a többivel meg pláne nem lesz gond.. vagyis.. hát nekem azért nekem volt picit. De semmi komoly dolog.
Az egyik legjobb játéksorozat amivel valaha játszottam. Nem véletlenül veszekígy utólag a 4. részből Special Edition-t "csak dísznek".
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Deck
titán
Tudom valakinek unalmas lesz de nem nagyon érdekel..
Április óta van Pro-m és tegnap ment pár órát és olyan forró volt, hogy féltem lángra kap. Másnál mi a helyzet? Szobát is rendesen melegíti, lassan egy szauna lesz a 2 ps4 miatt
Olvastam, hogy ha oldalazva van rakva akkor 10 fokot is nyerhetek. Ezt tuti kipróbálom. Más ötlet?
PS5
-
30z.Samu
félisten
Olvastam itt korábban, hogy többetek rendelt az Alza-nál ezt-azt. Az lenne a kérdésem, hogy minden rendben megérkezett? A garancia közvetlen hozzájuk szól?
Sic Parvis Magna
-
cyberkind
félisten
válasz mcwolf79 #152656 üzenetére
Hát azért nemcsak, igaz PC-n tolom de ott mindig megvan a 60fps, sokkal könnyebb ugrani, sokkal könnyebb a játék, eddig a 40 óra alatt "csak" egyszer estem ki a pályáról, amíg a dsfix verzióval végtelenszer és a többi baj, úgyhogy több ez mint írod.
(#152659) tailor74
12k-t szerintem nem ér meg, én 6-ért vettem mert megvolt a régi, így még csak-csak, de az új részek után ennyiért drága nagyon.[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
válasz lionshamlet #152660 üzenetére
hello, tiszteld annyira a készítőket, hogy megveszed, gondolom neked is jól esne ha fizu helyett kapnál egy fedezetlen csekket havonta
Xbox One: bandymnc
-
RangerFox
veterán
Új AC játék... Pedig azt hittem, hogy idén olcsón megúszom az őszi szezont
-
.LnB
titán
válasz Adam_Shepard #152667 üzenetére
Bazdki, ez nem esett le rögtön, csak miután rágúgliztam. Én is mikor megláttam, áhh mondom egy ilyen kell nekem. Aztán gondolkodtam, hogy de minek? Már végigjátszottam. Aztán tegnap nagyon jó áron találtam egyet, amennyiért nem hagyhattam ki.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Talala
senior tag
Eltaláltad! Mindenkinek unalmas. Először használd a keresőt. Másodszor ujrapasztázás (szinten kereső az ajánlott paszta miatt). Harmadszor, ha tényleg " veszekedem forró lesz akkor azt jelzi majd a gép. Konklúzió: ekkora teljesítményre képes hardver összezsúfolva ilyen kis helyre megfelelő hűtés nélkül = melegedés. Drasztikusabb megoldás vagy ki a házat a ventinél (szintén kereső) vagy vedd le a tetejét .
-
-
Gery9112
őstag
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
penge111
addikt
válasz Rigormortiis #152604 üzenetére
Ismerem, Ipaden kipörgetve mindkét rész
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz bandi0000 #152680 üzenetére
A Slim nem meleg. Vagyis nem úgy, hogy érdemes lenne róla beszélni. Én a Slim-emnek még a hangját nem hallottam, csak mikor olvas a lemezről.
Sőt az enyém szinte má' hűt! [ Szerkesztve ]
-
Theory66
aktív tag
Érdekes olvasni amit írtok az UC sorozatról, én jelenleg a 3. részt nyúzom, és a 4. volt az első amivel játszottam, mivel egy barát azt javasolta ne az elejéről kezdjem, mert abba fogom hagyni. Mivel előzőleg is írtatok az első rész vége felé előkerülő dolgokról, az nem volt meglepetés, de igazából nem is volt vele gondom, belefért a storyba.
A lényeg hogy nálam a történet és a karakterek elviszik a hátukon a sorozat hibáit. Az első részben botrányos volt a köteleken ugrálni például a 4. rész irányítása után A lövöldözés/puzzle aránya nálam nagyon nem borult. Néha elment a "mit is akar a játék csináltatni itt velem" irányba. A harcokkal annyi a bajom hogy néha túl sok az ellenfél, vagy aránytalanul van megírva (pl.: 20 négyzetméteren beugrik 2 shotgunos csóka, 1 jobbról egy balról + 2 egyéb ellenfél = fedezéket nem tudsz váltani mert 2 shoti instant kill.)Kicsit Kristálykoponyásan lett megoldva szerintem. -
30z.Samu
félisten
Erre esetleg valaki?
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz arpi6k #152690 üzenetére
Köszönöm szépen! Még nem a Goldot veszem meg (vagyis nem tudom, lehet azt is letudom, végül is tök mindegy mikor cseszem el rá a pénzt. ), hanem az edzéshez kellene egy füles és az Alzán van most egy akciósan.
Ez már az új Gold, ugye?
penge: Nem PS-t vennék, hanem fülest.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz tepenzed #152695 üzenetére
Dehogy! Ezt a PS-hez venném, de még gondolkodom rajta hogy most vegyem meg a másik fülessel vagy csak azt, ami kell az edzéshez. Az eredeti elképzelés az volt, hogy olyan fülest keresek, ami a PS-hez is jó és a telefonhoz is, de ez veszett fejsze nyele.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
válasz bandi0000 #152680 üzenetére
Modding on
Az én hűtésmoddolt kis gépem nem nagyon meleg Mostmár számszerűsíteni is tudom. Így, hogy hangja nem igazán van, visszajelzésem sincs róla hogy érzi magát, szóval építettem hozzá egy kis healthmetert, hogy lássam mennyire pörgeti a ventit. Még nagyon béta, kap még hőfokszenzort, kicserélem a displayt kékre ha már ps, és valahogy esztétikusan fel/vagy bele applikálom a gépre/be, de az alap már megvan. Jellemzően 15-19% körül hajtja a ventit most a melegben (tachométer nincs a ventin, a pwm-et kell mérnem hozzá).
Képpel is illusztrálva a hogyankészül, ha már a múltkor ez elmaradt
Modding off -
bandi0000
nagyúr
válasz #20844032 #152697 üzenetére
elég jól néz ki, ezek engem is vonzanak, de mivel enyémre 5 év biztit kötöttem így nem barmolnám szét, + én inkább szoftveres területen mozgok, szal elméletbe meg tudom csinálni gyakorlatba meg gyanús hogy szétbarmolnám bár venti csere nem nagy kunszt, de az ilyen ledes bohóckodás forrasztással már túl lépné a hatásköröm
Xbox One: bandymnc
-
mcwolf79
veterán
válasz cyberkind #152664 üzenetére
Hát ahogy olvasom a netet és lesem a videókat annyival nem lett jobb/fejlettebb, hogy ennyi pénzt kiadjon érte az ember. A játékmenetet nem nagyon finomították, ahogy olvasom a bugok ugyanúgy benne vannak.
Én PC-n eléggé rongyosra játszottam anno, alapjában véve egyik kedvenc DS-om, de 12k-t én biztos nem adok érte. US wallet-emen van még annyi, hogy megvegyem, de inkább ha kap egy 50 %-os akciót. Inkább megveszem belőle az új Spyro-t. 5-6k-ért majd berántom, mert kb. (nekem aki már játszott vele) annyit is ér.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
penge111
addikt
Elkezdtem este a World of Final Fantasy-t, nem mondom, hogy 2 óra után nagyon beszippantott, de szerintem idővel jól elleszünk egymással. Mondjuk a Bloodborne nyomasztó világa után, érdekes egy ilyen kis édibédi játékban megmenteni a világot
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest