- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz #40935168 #34648 üzenetére
Nálam igen, Kétszer egymás után kell jóváhagyni, hogy elmúltál 18 éves a cikk elején.
De ha rákeresel YT-n a terror in paris kifejezésre, tuti találsz valamit, csak azok többsége cenzúrázva van.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
válasz aleister #34644 üzenetére
Az a sokkoló, hogy annyi emberség nincs bennük, hogy ne nyomjanak az arcodba reklámot még egy ilyen hír alatt is. Vegyél fel c*t*l*m hitelt, na persze...
Persze, hogy mivel a legnézettebb videók között van ezért marketing szempontból vezető, de akkor is...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
spanyoll
addikt
A nap képe.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
Jó éjt mindenkinek!
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #34658 üzenetére
Kár azért az óráért, hogy elrontja a látványt...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Lassú Víz
addikt
Reggelre sem rossz .
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
Tetszik a bőr.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
aleister
veterán
válasz *Ropi* #34655 üzenetére
Ez nem meglepő abban a világban, ahol a pénz az úr.
Az viszont engem nagyon mellbe vágott, ahogy -láthatóan szemernyi gondolkodás nélkül- kivégezték a sérült, magatehetetlen rendőrt. Ő kb semmiről nem tehetett, és nem jelentett már veszélyt senkire sem.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
L4mie
veterán
Túl sok konteót olvasok hogy egyértelműnek találjam azt hogy elvadult barom dzsihadisták művelték a dolgot.
nem mennék bele, persze simán vannak ilyen égetni való barmok.
Dextert uszítanék az ilyenekre...Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
j.bravo
addikt
válasz aleister #34665 üzenetére
Ettől még a kiképzésen tanulhatták úgy hogy biztosra kell menni, aki ellenséges egyenruhát hord vagy ellenségesen viselkedik, azt likvidálni, pont
Ultrajóhiszemű feltételezés lehetne hogy kegyelemdöféslövés volt hogy kevesebbet szenvedjen, de ennek csekély az esélye.Whatever.
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #34673 üzenetére
A szemükben egy félig állati valaki volt szerintem, aki nem méltó arra sem, hogy az Allah által biztosított napfényt élvezze.
Azt meg nem is tudta, hogy Abdullahnak hívták szegényt (nyugodjon békében), azaz valószínűleg muzulmán volt ő is."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
spanyoll
addikt
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
m3ss
veterán
szolni kene kutyusnak irjon par kommentet, h vegre eltunjon az oldalrol necro kepe...legorgetek, es mindig elidozok par percet a kepnel tuuuulzas..
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Byk01
őstag
válasz j.bravo #34676 üzenetére
Egyértelmű, hogy minden, békés együttélést hirdető szervezet elítéli őket. És ilyen az iszlám szervezetek nagy része is.
Mondjuk én most aggódom kicsit, mi lesz az ott élő arabok irányában a franciák reakciója. Sógornőm férje arab, remélem, nem kell pár elvakult hülye miatt semmi atrocitást elviselniük."Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
fi:zi'k
nagyúr
A transformers filmeket megszoktam nézni a
jó csajoklátvány miatt. Tegnap sort kerítettem a legutóbbira, de bár ne tettem volna. Kidobott 2,5 óra volt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
Ezt nem is tudtam.
Mekkora egy fityisz már ez az élettől?!Én leginkább a 2 rendőrt sajnálom.
Most tudom megint sokan nem fognak a fenenagy felháborodásban, gyászban egyetérteni velem, de ezeket a karikaturistákat nem tudom szánni. Szólás és sajtószabadság ide vagy oda, mégis mit vártak egy állat, barom, vallási fanatikus néptől, amikor elkezdik pocskondiázni az alfa és omega profétájukat?! Ezek repülőkkel csapódnak szabadidejükben toronyházaknak. Nem fog náluk alvászavart okozni pár túlbuzgó firkász.Ez olyan mintha beszólnék egy benga kancigánynak a dizsibe, aztán csodálkozok, hogy pofán lettem baszva. Vagy bemászok a tigris mellé annak az okán, hogy demokrácia van, és bármit megtehetek.
El kell fogadni, hogy vannak tabuk, amikkel kurvára nem illik szórakozni, ha mégis, akkor tessék viselni a következményeket!
Ettől függetlenül remélem, hogy annak a 2 szellemharcosnak igen fájdalmas halála lesz!Jöhetnek a kövek.
-
Real_Necro
veterán
válasz aleister #34681 üzenetére
Nem ez lett volna a megfelelő módja az igazságszolgáltatásnak, de tény, hogy kiprovokálták.
Hogy mi lesz a két fickó sorsa, majd eldől, de arra jobban kíváncsi leszek mit fognak erre válaszolni a franciák... nem fog e elindulni pl az idegenlégió...mi van a mostanában a "flottához" csatlakozó anyahajóval...? Szóval inkább a következményektől tartok...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #34682 üzenetére
következmény....megújul a "terrorizmus elleni háború" ez most ad egy löketet neki.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #34682 üzenetére
Vitán felül áll, hogy nem ez lett volna a módja.
Én amellett emeltem szót, hogy civilizálatlan néppel nem szerencsés ujjat húzni.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz aleister #34681 üzenetére
Részben igaz amit írsz, ugyanakkor ilyen alapon mindenkinek öncenzúrát kellene végeznie (értsd Rushdie a kecsege, hogy megírta a sátáni verseket, vagy az éjfél gyermekeit) pedig ugye nem, és pl bizonyos hazai jogszabály megalkotói esetén evidens, hogy ki a hülye és mi is a célja (félelemből eredő öncenzúra ami idővel beepul a gondolkodásba) , de Ezen a logikai levezetésen keresztül eljuthatunk az "azért d*gtam meg mert ledéren öltözött" indoklásig is ami szintén nem érv a bíróságon (nyilván akit még.... annak persze csak részben vigasz, ha élítélik a tettest)
Sokszögletű ez a dolog az fix.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Chapel
addikt
Számomra az egyik leghihetetlenebb pontja az egésznek, hogy ma, 2015-ben, a világ egyik vezető fővárosában ezt fényes nappal megcsinálják és meglógnak.
Nincs bekamerázva az egész belváros?? De be van. Vannak saját műholdjaik, helikoptereik, drónjaik stb. Szóval számomra döbbenet, hogy ilyen "gta" stílusban bemennek, szétlőnek mindent, majd egy pár sarokkal arrébb kirángatnak egy embert a kocsijából és kalap, kabát.
Kb most azt érzem (és valószínüleg , mint minden terror cselekménynek, ennek is ez volt a célja), hogy bármikor, bárhol, bárkivel simán meg lehet ezt csinálni.A témához...leginkább én is azt a két szerencsétlenségükre arra járó rendőrt sajnálom. Végignézve utólag a dolgot, én is azt osztom hogy igen, sajtó szabadság van, igen ki lehet és lehessen mondani bármit, DE vannak dolgok amiket épp ésszel jobb nem b@szogatni, az elvakult és vér komoly terrorszervezetet bottal böködni pl. ilyen.
Nyílván rohadt nehéz itt arany középutat találni, hiszen az sem megoldás ha meg sem szólalunk ellenük, de abban általában egyetértett minden szakértő, hogy ideje lesz kicsit észnél lenni.Amúgy is volt már gyújtóbomba, hackertámadás, erre ők meg válaszként lehoznak egy képet hogy istent seggberakja jézus...hát na.
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Freddy76
addikt
Az iszlám baromi veszélyes vallás szerintem. A többség itt is nyilván teljesen "okés", csak sajnos van egy elég jelentős és számottevő szárnyuk, amely feltétlen toleranciát vár el a kivülállóktól, ellenben semmilyen toleranciát nem tanúsít a kívülállókkal szemben. És ehhez bármilyen eszközt igénybe vesz, akár a legdurvább, indokolatlan erőszakot is.
Pont, mint a katolikusokkal csinálták az első pár évszázadban. Vagy ahogy a katolikusok csinálták évszázadokon keresztül. Ha azt vesszük, a csodás katolikus templomok az erőszakkal térítettek vérén és aranyából épült... A Szent Péter Bazilikáért sokszor tizenkét nem katolikus halt erőszakos vagy éhhalált.
Elcsépelt frázis, de a történelem ismétli önmagát.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Chapel
addikt
válasz Freddy76 #34688 üzenetére
"Elcsépelt frázis, de a történelem ismétli önmagát."
Az ember, mint faj, mint gondolkodás mód, mint az evolúció folytán kialakult lény,tehát amik vagyunk, az nem változik. 1000,500,100 éve is az volt, meg az is lesz, így sok ismétlés várható.
szerk:
Egy kis nyugis, kellemes muzsika, hogy kicsit elterelődjön a téma, túl nagy ez falat ide.[ Szerkesztve ]
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
Byk01
őstag
válasz Freddy76 #34688 üzenetére
Nem az iszlám a veszélyes, hanem a vallási fanatizmus ... és ez majd minden vallásban jelen van.
Tény, hogy jelenleg az iszlámban van meg legerősebben.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Novics
senior tag
Uraim!
Úgy rémlik van itt egy-kettő óraszakértő. Mi a vélemény erről az óráról? Még én is guglizok rá ezerrel, hátha valaki kapásból tud róla mondani valamit. A kis sárga tükörcsattogóért cserélnék el velem.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Novics
senior tag
válasz Novics #34692 üzenetére
Sztornó. Benéztem, nem ez a csóka volt, aki ajánlatot tett. Kár. Ezt az órát adnák érte. Sajna nekem nem tetszik.
[ Szerkesztve ]
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Byk01
őstag
válasz Mercutio_ #34686 üzenetére
Valamennyire egyetértek alival. A kancigányos hasonlata azonban nem volt az igazi.
Nem azért nem gúnyolom valaki vallásának a legfőbb istenét, mert félek a megtorlásától, hanem azért, mert intelligens ember ilyet nem tesz, mint ahogy nem gúnyolja a féllábút vagy a szellemi fogyatékost sem a fogyatékossága miatt. Vannak dolgok, amik nem lehetnek gúny tárgyai (szerintem).
Ha mégis ilyet tettem, akkor szépen elnézést kérek attól, aki akaratlanul megbántottam, és ennyi.A szabadság azt jelenti, hogy odaszarhatok az utca közepére, az intelligencia meg azt, hogy nem élek ezzel a jogommal.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
aleister
veterán
Nem vagyok annyira oda a néger szépségekért, de ő határozottan vonzó.
-
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #34699 üzenetére
Mindig képként teszem be a képet, de ezt most nem lehetett. Próbáld ki nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest