- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.m
senior tag
válasz Real_Necro #35701 üzenetére
Denemájas
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Real_Necro #35701 üzenetére
Deneverés.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz spanyoll #35696 üzenetére
Annyira azért nem volt jó.
Mondjuk az ilyenekért emelem a kalapom:
"Az én faszom egy festmény, ami nagyon szép lett,
a te faszod egy vödörnyi japán széklet.
Az én faszom az több országban be van tiltva,
a te faszod a Barátok köztből a TIIILDAAA."Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Larry303
addikt
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Mercutio_
félisten
válasz Larry303 #35708 üzenetére
De, hogy mit keres egy szájba@t öleb esküvői képen...
Ha gyerek helyett van, akkor meg minek esküvő, annyi pénzből rengeteg kutyatáp vehető.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
A Zéé
addikt
válasz Mercutio_ #35712 üzenetére
összeköltözés -> gyerekpótló közös kutya -> eljegyzés -> majd egyszer talán lagzi
ez a trendi mostanság. 28 éves vagyok, ismerek párszáz korombelit mondjuk + 5 év felfelé korosztállyal együtt, gyerek még alig van valahol, de
a kibírhatatlanyorki meg tacskó, néhol 1-1 havanese majdnem minden komolyabb párnál van.Just a simple Lineman...
-
-
A Zéé
addikt
válasz Real_Necro #35714 üzenetére
nem élünk még hivatalosan együtt
Asszonynak meg törpenyula van, szóval nálunk ő lesz a pótlék, majd ha lesz végre olyan munkám, amire tovább számíthatok, mint 3 hónap, és ki tudom fizetni az albérlet árát.Just a simple Lineman...
-
-
A Zéé
addikt
-
nagyúr
válasz Real_Necro #35716 üzenetére
Szólhattál volna, pár napja csináltunk ráksalátát.
-
Real_Necro
veterán
+Fizik:
Ezék elég aprók ahhoz, hogy jóllakj velük...
Én pl a garnélát meg sem tudnám enni, amikor nagyobb akváriumunk volt tartottunk szép nagy amano meg legyező garnélákat. Most csak sakura van, azok picik.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
A Zéé
addikt
válasz j.bravo #35720 üzenetére
a tacskók ideggyengék, vagy legalábbis nekem nem sikerült még szellemileg ép példánnyal találkoznom.
Egyik szomszédunknak volt, régebben átjárt játszani, amikor megunta megharapott mindenkit, és hazament. Haverom nővérének van, az mindenkinek nekitámad még családon belül is, hiába járatták kutyaiskolába, meg tanították. "Sógoréknak" van egy tacskó-yorki szerelemgyerek, az például teljesen kakukk. Beül "anyós" kerekesszéke alá, és ugat végig, amíg ott van. Ha reggel 6kor jön, akkor akkor áll neki, ha csak este 10kor mennek el, akkor addig tolja. Na többek közt miatta lett biztos, hogy nekünk sosem lesz ilyen szobaméretű kutyánkJust a simple Lineman...
-
Ear001
addikt
Ma volt balett fellépése a kiscsajnak, és a következő atipikus anyuka párbeszédnek voltam fűltanúja:
- Neked megmaradt a kontya?
- Hullámcsattal nem, csak kontytűvel.
- Tütü lesz rajtuk, vagy tündérszárny?
- Tütü. Tiarával.
- És mára mit hoztál?
- Ötven egynyolc.
- Fullfrémre?
- Nem, apéescé. -
-
Byk01
őstag
válasz Ear001 #35723 üzenetére
Hát, az atipikus finom megfogalmazás erre
A tütü/tiara-ötvenegynyolc fordulatra még hasonlatot se tudok, annyira megdöbbentett"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Karima
őstag
Ha van egy telefonnal készült videófelvételem, abból hogy tudok csak egy pár másodpercet hangot elmenteni legkönnyebben? Köszi
-
*Ropi*
félisten
válasz Larry303 #35734 üzenetére
Én több kollégát is ismerek a mezőnyből, de mindegyiküknek ismerem jobb képeit...Most egyet emelnék ki, ahol minden egyben van: Csigó Gergőt.
A végén még kedvet kapok én is indulni.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
No beárazták a Dell notit 12-15k-ra. Ha itt valakinek kellene 10-ért viheti, lassan feldobom apróra is.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #35737 üzenetére
milyen noti?
-
.: JuSzT :.
addikt
-
Real_Necro
veterán
-
nagyúr
válasz .: JuSzT :. #35739 üzenetére
Nem vagyok híve az "izom autóknak", de ez:
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #35740 üzenetére
volt ilyenem, 5-6 éve, imádtam.
-
t_a_m_a_s
addikt
Holnap majd jól beletépünk...
-
t_a_m_a_s
addikt
-
.: JuSzT :.
addikt
Amúgy is rendszeres, hogy valakinek a vázát akarjuk pimpelni. Itt egy szép Leica M9 [link] Bár lehet hogy vótmá
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #35747 üzenetére
A rózsaszín sniccer sokat elmond a srácról.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #35743 üzenetére
Nekem a mai napig a nagytesója van, D810-es (de lehet, hogy hazudok, és 820-as ). Egész korrekt gép, jól összerakva, kapott SSD-t, és egy fullHD monitort, bőven elvagyok vele. Még egy akkunyit kéne rá szánni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest