Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz spanyoll #35102 üzenetére
Pedig egyáltalán nem volt az. Amúgy anno pont tőle kérdeztem, hogy tudnék egy jó állapotú om4ti-t, és hogy az jó gép-e. Fingom nincs a régi analóg gépek áráról.
Lehet, nem kellett volna rögtön visszaosztanom a gyereket, de ma egy bíró már felkúrta az agyamat, és mivel őt nem küldhettem el a p.csába, ezért tele vagyok levezetésre váró feszültséggel .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #35104 üzenetére
Aki nem tudja a fórumon kapott ívet a helyén kezelni, az megérdemli, hogy rágja magát rajta. Optikus meg nem ilyen figura, szerintem őt is rossz hangulatában találtuk, azért ilyen csak.
Én úgy ánblokk nem tudom a régi sem az új árakat, pedig tökre jól lehetne régi cuccokkal nepperkedni néha, de hát ki ér erre rá.
Mod: Amúgy szerintem sem volt kérkedés szagú. Persze bele lehet látni, de értelme nincs.@Mercutio: Analóg topic.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #35104 üzenetére
Volt kollégám erre csak annyit mondana: "Ne légy puhapötsch..."
Egyébként milyen szankció van arra, ha akár ügyvéd, akár fel/alperes beszól a bírónak?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #35106 üzenetére
Vinny, az együgyű Gondolom jobb nem lehet itt se
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #35106 üzenetére
A tárgyalás rendjének megzavarásáért elvileg pénzbírság szabható ki. Szólhat a kamarának is, aki indít egy fegyelmi eljárást, ha ügyvédhez méltatlan a viselkedés. Gyakorlatilag azért nem jó elküldeni a p.csába a bírót, mert ő dönt, ugyebár.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
aleister
veterán
Ez egész könnyed kis vígjátéknak tűnik. Ráadásul bolondosabb -értsd: nem ostoba amcsi fingós, hányós- poénokkal.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz Freddy76 #35111 üzenetére
Radovinben most van olyan akció, hogy ha 2 üveg viszkit veszel 15% kedvezményt adnak. Valaki betársulna egy Hankey-re?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Larry303
addikt
válasz aleister #35112 üzenetére
ezt most néztem meg...hát mit mondjak -haláli elég sokat röhögtem rajt
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
Real_Necro
veterán
+Aleister:
Köszi a tippeket, meglessük őket.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
.: JuSzT :.
addikt
CHF árfolyam megvolt? [link]
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
-
Studi
veterán
válasz .: JuSzT :. #35118 üzenetére
Svájci íbéjről most nem neppelünk!
-
-
Real_Necro
veterán
válasz .: JuSzT :. #35118 üzenetére
Eladtunk mindent...
-
Real_Necro
veterán
Mit találtam.... Freddy itt esett utoljára nagy ámulatba:
-
cOxeR
Ármester
válasz Real_Necro #35129 üzenetére
Azért a szakszerű üvegcsere a háttérben is megér egy misét.
-
Real_Necro
veterán
-
törölt tag
válasz Real_Necro #35129 üzenetére
Az ott Freddy-nél egy véerrkettő igaz ? Bár mintha lenne pötty a végén az oldalán..
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
Whiskys talival mizu? Lassan ujra kell szavaztatni az idopontot.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #35136 üzenetére
Fizik rajta van az ügyön, elvileg nemsoká megszavazzuk a pontos időpontot, meg pontosítva lesz minden
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #35138 üzenetére
Most megy a reklámja, de imdb-n ki szoktákiírni hol mikortól kezdik vetíteni.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
-
Real_Necro
veterán
Szép álmokat mindenkinek!
-
*Ropi*
félisten
-
cOxeR
Ármester
Mára két boudoir fotózás jutott, szőrnyű egy nap ez a mai...
-
rbalint88
addikt
-
Real_Necro
veterán
Most látom csak "Kedvenc" lettem...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest