-
Mobilarena
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Vennék fullHD 24" monitort vagy TV/monitor fullHD 68cm
-
hattrickuser
aktív tag
Talán tudna valaki segíteni az alábbi kérdésem megválaszolásában: Ajánlott levelet lehet postafiókra feladni?
-
air
nagyúr
válasz hattrickuser #55153 üzenetére
Persze, hogy lehet.
Miért ne lehetne?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
válasz hattrickuser #55153 üzenetére
amikor felveszi a levelet a postán, akkor aláírja
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #55155 üzenetére
Dehogy. Amikor a postafiókból a címzett kiveszi, akkor mit kellene aláírni?
Ez egy tévhit. Nem kell az ajánlott levelet aláiratni. Zárt levélszekrénybe is bedobhatja a kézbesítő. Ettől még az ajánlott küldemény funkciója, a könyvelt továbbítás megmarad. Így az "útvonal" visszakövethető. Ez az ajánlott lényege. Sokan azt gondolják, hogy csak aláírás után adható át, de ez már nagyon régóta nincs így.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Bandus99
őstag
Ha alairas kell, akkor tertiveveny.
Az ajanlitt kenyege hogy van papirod arrol, higy feladtal vmit.
Nem nyomon kovetheto, mert menet kozben szallitasnal a postan csak db szamra tartjak nyilvan az ajanlott kzldemenyeket. A vegen a kezbesiteskor lesz megint tetelesen nyilvantartva.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
Eladó Telefunken TTR-280C DVB-T vevő. Kártyás! Ezzel tudod fogni (kártya nélkül) az ingyenes adásokat HD minőségben és kártyával a fizetős adókat is.
Jó minőségű cucc. Pendrive-ról tud lejátszani elég sok formátumot, illetve lehet felvételt készíteni pendrive-ra, vagy USB-s HDD-re. Hálózatról folyamatosan frissíti a pontos időt, amit kikapcsolt állapotban ki is jelez (éjszakai órának kiváló). Akit zavar, kikapcsolható ez a funkció.
Doboza és minden tartozéka megvan. Ha kell, tudok adni hozzá egy jó kis antennát (kültéri), amivel tutira jó vétel lesz (és nem zabál áramot sem, mint a benti aktív szoba antennák).
5000,- HUF.
-
Exian
addikt
Keresek 22"-os monitort (pontosabban egyik ismerősöm). Van valakinek? hcl? Az a 19-es megvan még?
-
Exian
addikt
-
-
Inception
tag
Mennyiért lehet eladni egy szép állapotú infocus in37ep projektort? (vászon nincs)
-
a2d2
addikt
Tényleg, ha valakinél lenne olcsón eladó led-es projektor, dobjon egy privit.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen elemre lenne szükségem egy Hp nx6310 laptophoz. Természetesen egy háromszáz forintos elemért nem kívánok kiadni ennyi pénzt. Az eredetiről leszedtem a fóliát, és az érintkezők simán rá vannak forrasztva az elemre. Csak az a kérdés, hogy ezt házilagosan is meg lehetne oldani az elem károsodása nélkül? Vagy milyen más lehetőségek lennének?
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
Zewa
senior tag
-
-
Palafi
aktív tag
Köszönöm!
Még a zsugorcsöves megoldásra gondoltam, szerintem annak is eléggé oda kéne szorítania. De majd meglátom még milyen ötletek lesznek, melyik lesz megfelelően biztonságos is. Csak az eljárás bosszant. Van az elemnek rendes foglalata is, csak érintkezőket nem raktak bele.[ Szerkesztve ]
-
-
Palafi
aktív tag
Mindenkinek köszönöm az ötleteket!
-
Exian
addikt
Továbbra is keresek bármilyen régi számítógépes cuccot. Kezdek aggódni, hogy lesz e elegendő kiállítandó eszközünk
Láttam azóta pár hasonló kiállításról képet és megzavart a bőség zavara
Az is jó, ha ismertek olyan embereket, akik gyűjtők és esetleg a kiállítás idejére felajánlanák az eszközeiket.
Ami leginkább kellene: C64 gépek és mindenféle kiegészítők, komplett, működő XT, 286-os gép(ek).
És kisméretű, régi TV-k! A C64-ekhez.
Továbbá korabeli újságok, magazinok, prospektusok is nagyon jól jönnének.
-
-
Exian
addikt
Hopp, valóban, ne haragudj
Igazából ezekből van már több darabom is, de! Kaphatnék róluk egy képet, amin pontosan látszanak a feliratok? Ugyanis vannak különböző kiadások ugyanazokból a CPU-kból (órajel, cache azonos, de apró eltérések lehetnek). Ha olyan verziójúak, ami még nincs meg, akkor viszont kellene mindenképp.
-
Tim82
félisten
Persze, hétvégén meglesz (hétköznap este nincs rá kapacitásom, hogy szétbontsam annyira a gépeket, amikben vannak).
Meg ami topikot linkeltem, oda is dobd be a felhívásodat, szerintem boldogan segítenek az ottani topiklakók.Látom, közben megtörtént.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Exian
addikt
Na ná! stfx topiktárstól lett 2db C64, azokhoz is vannak joystickok, de abból sosem elég. Reményem szerint lesz még több gép is, de joystick csak úgy kiállítási tárgyként is szuper (helykitöltő, meg a gyerekek megnézegethetik).
Szóval jöhet, nagyon megköszönném!
Hogyan hozzuk össze?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Régi PC-s joystick-om nekem is van, még 1998-2000 tájáról, ráadásul használatlan.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Exian
addikt
Nos, nem akarok túl pofátlan lenni, de ha letudod adni a nevkóban az aulai információnál (bármikor, ha nem vagyok itt, akkor is), az nagyon szuper lenne. Ugyanis nagyon időhiányban szenvedek. Ja meg az autómmal is korlátozottan tudok csak közlekedni.
Ja, azt még nem kérdeztem, hogy mit kérsz a botkormányokért? Igazából nekem csak a kiállítás erejéig kell, utána vissza tudom szolgáltatni. Persze, ha Neked már nem kell, akkor én sem dobom ki, ha jól sikerül a kiállítás, akkor tervben van, hogy esetleg vándoroltatjuk.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Nekem is van egy nagyon szép állapotban lévő C64-em ,joystick-kal, floppy-meghajtóval és a hozzá tartozó flopykkal!
A hétvégén ha otthon leszek, körbe tudok nézni, milyen PC-s relikviák vannak még otthon, amit még nem dobtam ki.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
-
Stirlitz
senior tag
c64 dobozában, egy plus4 is van mindkettő magnós, aztán joy is akad egy-két darab. Meg a c64hez egy cartridge is, és ha minden igaz az eredeti német nyelvú kis könyve is megvan még talán, amiben a léghajós sprite program is benne volt.... A c64-nek első gazdája vagyok, nagyon vigyázol rá ugye?
[ Szerkesztve ]
-
Tanczi01
tag
Nagyon jó tankos játék. Nem kell telepíteni semmit sem,csak az interneten indítani.
http://tankionline.com#friend=J0RhRRZdYwwqjnkxy3EZQfSQDnlj5ASsATN8MRybp5tp1yCHJ1yOqIokX5ba2kUT -
Exian
addikt
válasz Stirlitz #55194 üzenetére
Köszi Neked is a felajánlást, meg blaca83, Neked is, felírtalak mindkettőtöket a "kölcsönbe adnak gépet" részhez a szervezői jegyzetembe
Amint aktuálissá válik a dolog (lehet ám, hogy csak hónapok múlva), akkor megkereslek majd benneteket.
Természetesen a tőlünk telhető módon a legjobban vigyázunk a kölcsönbe kapott dolgokra, sőt, a terv az, hogy külön őr lesz a kiállítás idejére, illetve biztosítást is szeretnénk majd kötni, ami ugyan egy esetleges lopás, rongálás esetén egy eszmei-muzeális-személyes értéket nem pótol, de valamit talán még is. De nem, ilyenről ne is beszéljünk, nem történhet ilyesmi! Én több, mint 5 éve dolgozom itt, 2-3 hetente váltják egymást a kiállítások, nem egyszer 20-25M-ra biztosítva, sohasem volt még gond.
Az igazi kincseket pedig eleve üveg alatt fogjuk csak kiállítani. Ilyen lehet bármilyen dolog, amire a gazdája azt mondja, hogy nem érhetnek hozzá. Akkor csak szemléltető eszköz lesz. Pl., ha egy gép nagyon nagyon szép állapotban van és igaz, hogy van belőle már több kirakva használatra is (ilyen lesz pl. C64 több is), attól még lehet, hogy kirakunk 1-1 példányt üveg alatt, főleg, aminek doboza, leírásai, mindene megvan.
[ Szerkesztve ]
-
Stirlitz
senior tag
Anyáméknál tartom a régi szobámban. Édesapámtól kaptam 1989 táján, Magyarországon boltban vásárolt darab, lehet, hogy a számla is a dobozban van még, nem tudom. De a 7végén igyekszem felmérni a helyzetet, pontosan mi is van meg, kazetták, stb... Mintha lenne boltban vásárolt játék kazetta is, de ezt meg kell néznem, régen volt.
-
Keresnék (még nem biztos) flasht gyorsító, félmagas, kis fogyasztású PCIE VGA-t. (PCIE tápcsatlakozó hátrány.) 3D teljesítmény nem érdekes, Youtube alá kell majd
Mutogatni való hater díszpinty
-
FuckeR19
senior tag
SPSS szakértő van köztetek? lenne 1 gyors kérdésem
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest