- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
No, Revolut megnyitva, apple pay is Okés, de a paypal nem teljesen:
1. Revolut számlát nem engedi hozzáadni, mert nem támogatott országban van
2. Revolut kártyát hozzáadta, de függőben van... pénz kéne neki a revolut számlára, hogy jóváhagyja? Ha igen, mennyi és meddig vár rá, mig fel nem függeszti a jóváhagyási folyamatot?[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
Topikgazda
válasz Parson #40154 üzenetére
Van segítség az Összefoglalóban és minden leírva. Egy része ország független.
Pl Magyarország, magyar forintos számla, Németország német €-os számla, nem angol fontos számla, kiírják a képernyőre.
Bankkártya hozzáadás 1 $, 1 €-nyi összeg a kártyán biztosítva hogy ellenőrizni tudják hogy a számok jól vannak-e megadva. Ha kell akkor a megerősítésnek hívott limit eltörléshez nálunk 400 Ft Németország 1,5 €[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
Firefox őszerinte a legújabbra frissült, valószínűleg erre a rendszerre már nincs újabb belőle..
A sejtésem beigazolódott: közben változatlanul privát módban beléptem egy másik PP accountomba, ott minden lehetőség megvan:Kipróbáltam mobilról is a problémás accountot mobilnetet használva, hogy még az itthoni net is kizárható legyen, a várt eredményt kaptam, amire számítottam, hiányzik az opció:
-
Topikgazda
válasz Wind-Storm #40157 üzenetére
Nálad is ez a linkje az oldalnak?
https://www.paypal.com/myaccount/settings/name/editMilyen rendszeren fut a dolog?
És azt már meglépted hogy törölted a böngésző gyorsítótárat és PayPal sütiket és újraindítás után nézed?
Ha igen akkor hibás a PP fiókod, de mivel nem kell változtatni a nevet akkor ez annyira nem gond. -
Iomega
addikt
Sziasztok!
Paypal redfund esetében, mennyi nap alatt érkezik vissza a számlámra az összeg, ha kártya van beállítva, azzal is lett fizetve? Ápr. 21-én történt a visszafizetés.
Előre is köszönöm!
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Iomega
addikt
válasz Kicsirics77 #40161 üzenetére
Köszönöm!
A mai a 3. nap, de még nem érkezett meg, sajnos.
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Elar
senior tag
Sziasztok ismét.
Ha egy némez bankszámla szeretnék utalni, akkor azt hogy tudom a leggyorsabban megtenni? Mármint hogy megkapja.
Ugye a sima bank SEPA utalása 2 munkanap - és az már csak hétfőn indul el.Paypallal vagy Revoluttal gyorsabb?
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
Okés köszönöm.
Akkor bizony marad a banki Sepa :IKülön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! A paypal rendszerében, változtattak már valamit, hogyha mondjuk pénzt küldenek, az ne csak mondjuk 1 hét után íródjon jóvá a csatolt bankkártyán? Vagy esetleg nekem kellene a rencerben valamit beállítanom? A segítséget előre is köszönöm!
-
Topikgazda
válasz Csabesz666 #40170 üzenetére
Ha magyar fiókod van akkor bankkártyára nem megy pénz soha. Az egyenlegre érkező pénzt neked kell kiutaltatni a bankszámládra, nem automatikus és nem kártyára.
Ha eseteleg arról van szó hogy PayPal-on keresztül valamit kifizettél a bankkártyádról és annak az árát refundként küldik vissza, akkor mikor látod a PayPal számlatörténetben hogy lekönyvelve, az rögtön továbbítva a bankkártyád mögötti bankszámlára, a bankodtól függ hogy mikor kapod meg, a PayPal az azonnali továbbításon kívül nem csinál semmit. -
Viperator
őstag
Szia!
Most akartam frissíteni a kártyaadatomat (virtuális, ugyanaz a szám, csak újat kaptam és meghosszabbítva. Jól írtam be az adatot) és a Paypal most azt írta, hogy nem tudja feldolgozni a kérésemet.... várni kell?"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Topikgazda
válasz Viperator #40174 üzenetére
Amikor elmented megy egy 1 $-nyi próbaterhelés kérés, ha a bank visszaigazolja akkor lesz érvényes a kártya és ez kérés törlődik, nem lesz belőle vásárlás.
Nekem is a hülye bank mindkét kártyát aktívvá tette, de amikor adtam rá pénzt és időlimitet azután az új meghosszabbított volt már ténylegesen az aktív, a dátum és cvv kód beírása után már rendben is voltam.
Ha majd hozzá tudod adni akkor ennél is fuss végig a banki konverziós beállításon, hogy erre az új kártyára is érvényes legyen.[ Szerkesztve ]
-
Wind-Storm
őstag
Igen, az a linkje nálam is.
Most épp Win10 alatt frissen telepített és frissített Chrome 81.0.4044.122 verzión néztem meg.
Tekintve hogy telefonon is beléptem, amin azelőtt korábban soha, gyorsítótár törlés már nonszensz.
Tehát úgy tűnik, hogy hibás lett a PP fiókom időközben.
Legutóbb az ékezeteket akartam volna kivenni a nevemből biztos ami biztos, mert egy adott pénzkikérő oldalon a Tipalti ékezetes karaktereket nem fogadott el, és a tranzakció meghiúsult egyéb nem tisztázott okokból is, talán pont a név fordítottsága miatt, ami nem biztos.
-
Topikgazda
válasz Wind-Storm #40178 üzenetére
A PayPal nem adja át a nevet, az e-mail címmel fizetsz, ha bankkártyádon és számláján és a bankszámládon is ékezetek vannak használva akkor a PayPal-on nem kell változtatnod, legyenek egyformák.
-
PGabor123
csendes tag
Sziasztok!
Decemberben rendeltem (PayPallal fizettem) a Gearbesttől kb. 400 usd értékben, de még nem tudták elküldeni, mert még ők sem tudták beszerezni az árut.
A kérdésem az, hogy így 4 hónap után még biztonságban van a kifizetésem?
PayPallal fizettem, ott 6 hónapig lehet visszakövetelni a pénzt a teljesítetlen üzlet miatt?
Köszönöm! -
Parson
addikt
Hello újra! A paypal-on beregisztraltam a revolut-os kartyam, ami után annak rendje és módja szerint ment a teszt-terhelés a revolut számlára - ahol még nem volt pénz. No gyorsan utaltam rá pénzt, de mielőtt beért volna, a paypal inaktivalta a terhelest, tehat a kartya a paypal rendszereben meg nem aktiv (gondolom). Most mitévő legyek a paypal-ban? Töröljem a kartyat a paypal-ban es adjam hozza ujra, vagy eleg csak ‘szerkeszteni’ a kartyaadatokat, hogy vegre tudjak vasarolni paypal-lal?
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
PayPal limitek
Hello, ma vettem észre, hogy az üzleti PayPal számlámról eltűntek a limitek, egyszerűen annyit ir a rendszer, hogy No limit. Nem úgy működik az egész, hogy van a 860k -s fogadási limit (Valahol ekörül, hirtelen nem tudom), és ha elérem akkor kér személyazonosság megerősitést, plusz üzleti számlánál vállalkozói okmányokat. Akkor nálam nem lesz, vagy miért oldódott fel minden limit? Kicsit furcsa számomra
Eddig csak az alap dolgok lettek megcsinálva
- Email, telefon megerősités
- Bankszámla és bankkártya hozzácsatolás és a kártya megerősitése[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Oh, azt hittem ide is a 2500 eurós limit van. Azért lepett meg, mert korábban már láttam a fiókban a limites oldalt és ott volt minden határ, de most eltűnt.
Igen, ezekeről a dokumentumokról tudtram, de nem lehet tudni, hogy mikor kérik őket? Mert eddig semmi értesités vagy email, igy pedig már a limitből se tudom kikövetkeztetni, mert ugye elvileg nincs.
A fiók Április 8adikán lett létrehozva, ma éjfél óta nem függeszti fel 21 napra a beérkező összegeket és eddig 140 bejövő tranzakció volt, ha ez számit valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Tegnap reggel írt a d.koreai eladóm, hogy nem tud postázni de küldené DHL-el a cuccot ha kifizetem a +40 eurót rá. A gond... 23,1 euró a teljes tétel: 3db speciális szimering. Hiába írtam neki kb instant azóta le se szarja a fejem pedig annyit kérdeztem intézik a refundot vagy kérjek én a PP-től refundot és mikor várható, hogy újra lesz posta, nem reagál nekem meg áll a pénzem és a rendelésem ergo nem tudom rendeljek e máshonnan.
Mennyire veszik általában zokon a cégek ha közvetlen PP refundot kérek? Volt már példátok rá, hogy a későbbiekben megtagadták emiatt a rendelésetek felvételét?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Egyértelműen írtam nekik nem tartok rá igényt futárral és kérem a pénzem az volt csak a kérdés feléjük, hogy utalják vagy kezdeményezzek disputet.
Ezek szerint nyugodtan kezdjem meg a disputet? Fenn áll a gond, hogy a jövőben is többször vásárolnék innen alkatrészt, ez a probléma és a teszetoszaság oka.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Parson
addikt
válasz Micsurin #40188 üzenetére
Ez már inkább etikai kérdés, amit ők sértettek meg. Ha ezt annyiban hagyod, akkor te leszel a balek, akivel ezt legközelebb is el lehet játszani. Ha lépsz, akkor legközelebb inkább meggondolják, hogy szőrözzenek-e veled. Ha amiatt tiltanak le téged, hogy ők nem teljesitették a vásárlást, és emiatt visszakérted a pénzed, akkor a gond elég erősen az ő fejükben van újfent. Én nyiltan megirnám nekik, hogy ez nem korrekt hozzáállás, legyenek szivesek korrektek lenni, vagy terméket vagy a pénzt, de küldjék, vagy folyománya lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Parson #40189 üzenetére
Egy órája írtam nekik megint, se kép se hang.
Itt a probléma, hogy az adott motor hazai márk-képviseletének a viszonteladói. Alkatrész ellátás nagyon másképpen nem lesz. Este nyitok egy disputet ha semmi reakció. Tudom, hogy este van ott. Nem érdekel tegnap reggel/délelőtt óta matchelünk és ülnek a fülükön.
Ma már az automata levél visszaigazolást sem kaptam meg...
A termék küldése nem opció, a postájuk visszaküldte nekik a csomagot. 40Eurót (DHL) meg nem fogok fizetni ezekért:
Ja... érik az a Dispute. Remélem a PP pár nap alatt letudja a dolgot majd.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Érdekes amint a PP Dipuste valóban érezhető mint következő lépés azonnal kapcsolnak az eladók. Se válasz semmi csak automata mail, hogy a megrendelés törlésre került és ezzel együtt bizgett a telefon, hogy a PP jóváírt.
Valamit nagyon tudnak ami miatt ennyire tartanak a PP Disputetól az eladók.
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Elvileg már 1,5 órája a befejezett tranzakciók közt van a refund de a tárcám üres és az elsődleges kártyához tartozó számlámon sem jelent meg az össze. (Ezzel történt a vásárlás is.)
Mennyi idő mire megjelenik? Zárolt összeget sem látok a számlámon.
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm! Vagyis 1.-e előtt nem kapom vissza. Szuper. Remélem közben a felújító szettet nem ütik le előlem... érdekes mikor pár hete visszaküldte a Ph!-s eladó akkor instant visszajött a PP tárcámba az utalás összege.
-
aktív tag
Hello, más is tapasztalt már hasonlót?
A webshopomban egyre több vásárló panaszkodik rá, hogy a rendszer kétszer vonta le a kifizetett összeget, körülbelül 5ből 2 vásárló. Mi lehet a gond? Esetleg a PayPal rendszerének a hibája és nem az enyém?
-
Topikgazda
Nem igazán halottam ilyenről.
Jó van beállítva a PayPal fizetési kliensed? Normál esetben a PayPal nem von kétszer, nálam sosem fordult elő. Én a J2store és az Opencart PayPal fizetési klienseket használom a webshopokban, azokat amelyeket biztosítanak, nincs magyar kókányolás.
Akik panaszkodtak küldtek képernyőképet hogy a PayPal számlatörténetben két vásárlás van? Vagy a banki könyvelésből hogy 2* lett levonva ha banki úton fizettek? Ha kártya akkor a zárolás van 2* vagy a ténylegesen levont összeg van 2*? A tranzakció azonosítók azok azonosak vagy különbözőek?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
A rendszer körülbelül 20 napja üzemel és azóta minden változatlan a PayPal rendszerében, az első hiba 3 napja volt. Nálam csak simán a PayPal Express Checkout van beállítva.
Nem, nem küldtek, de feltételezem a PayPal számlatörténetben látták (Ugye az pár nap mire a bank is elkönyveli és ők egyből szóltak). Én nem kaptam meg duplán az összegeket (Egy esetben nem is kaptam semmit, mert a vásárló bár végigment a fizetési folyamaton és a PayPal levonta tőle az összeget (Egyszer) én nem kaptam semmit és a webshop rendszere sem értesült a rendelésről), ezért nem tudok mit mondani a tranzakcióazonosítókról.
-
Topikgazda
Amíg nem küldenek valami bizonyítékot addig azt kell feltételezned hogy nem nálad van hiba és nem a PayPal-nál. A PayPal felé csak akkor tudod jelezni a problémát ha van egy transfer id vagy valami fizetési azonosító -vevő e-mail címe- amit megnézve be tudják azonosítani a tranzakciót.
Ez nem lehet igaz: mert a vásárló bár végigment a fizetési folyamaton és a PayPal levonta tőle az összeget.
Akkor lenni kell tranzakció azonosítónak és annak nálad is nyomának kell lenni. De minimum nála.
Keverik a bankkártyán az összeg banki zárolását, ami még nem a fizetés levonása, csak "letétbe" helyezése az összegnek.
Egyébként sem fizetéskor sem fizetés fogadásakor nem volt hiba az általad írt időszakban, tudtommal semmi változás nem volt a PayPal-nál, főleg most amikor még mindig Home office-ben megy a dolog.Persze az Internet is akadozhat és esetleg meghiúsulnak a fizetések, de ugye nem ajánlott VPN és más IP cím rejtő technikákat alkalmazni PayPal esetén és ha vevő azt használ már akkor is van hiba lehetőség, a böngészőket is frissítgették az elmúlt napokban, azok is bekavarhatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.