- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti124
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült elérnem őket és sajnos olyan probléma van hogy tiltva van a kártyám de erről nem kaptam semmi üzenetet sem semmi infót. Csak úgy letiltották.
Megadtak egy másik telefonszámot amin lehet kérdezősködni azt meg senki sem veszi fel a nap 24 órájában.
Valaki járt már így? -
Vegha
senior tag
Sziasztok,
külföldön vagyok, a telefonom dual sim-es és a magyarországi számhoz van rendelve a PayPal account. A telefonon (S10e) szeretném 1-2 alkalom miatt felvenni a PayPal accountot, de nem engedi az aktiválást az alábbi hibaüzenettel. Szerintetek mi lehet a gond ?
Próbáltam, hogy a magyar kártyát állítom be a telefonon alapértelmezettnek, de akkor is ugyanez a hibaüzenet jön.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de maradt kérdésem.
Ugye jól értem, hogy az Unicredit bankban akkor is tudok pénzt tölteni a PayPal számlámra, ha egyáltalán nincs folyószámlám? Mi a teendőm ezzel kapcsolatban? Besétálok a készpénzzel és? (Még nincs PayPal fiókom, előbb ki szeretném deríteni, hogy járható-e az az út, amit elképzeltem.) -
Topikgazda
Egyenlőre működik ez a megoldás. A PayPal-on lekéred az szükséges azonosítókat a számlaszám és a Transfer ID (átutalás azonosítója) és pénztári utalást csinálsz az adott számlaszámra, az lényeg hogy a közlemény rovatba bekerüljön az azonosító, de más információt oda ne írjanak. És csak Unicredit bankfiókban lehetséges ez.
-
Topikgazda
Nem kell állítani, de a leírás szerint keresd meg az információkat, Összefoglaló 11. pont szerint, a számlaszám egy kicsit esetlenül van írva, nem 3*8-as a tagolás.
Mindig változtatnak, pl ha nem az Unicreditnél lesz a maygar bankszámlájuk, akkor változni fog, de előbb -utóbb kénytelen leszel kártyát csatolni mert jobb a deviza váltás, az meg általában igényli hogy legyen egy magyar bankszámlád és arról már utalhatsz, de nincs értelme, mert a kártya használat olcsóbb -
Topikgazda
Nem a PayPal-tól kapod az üzenetet. Konkrétan mit szeretnél csinálni? Egy adott PayPal fiókot nem minden Google Pay-hez lehet hozzáadni. Milyen kártya lenne a pénzforrás egyébként, mert az is számít.
De!
Hozzáadhat PayPal-fiókot a Google Pay alkalmazáshoz. Az alkalmazás bizonyos országokban használható egyes Google-termékek kifizetésére, valamint a szolgáltatásban részt vevő üzletekben, alkalmazásokban és webhelyeken fizethet a segítségével.
Mindennek magyarnak kell lenni, de akkor sem lehet mindenhol használni.
De itt még mindig nincs PayPal magyar viszonylatban. Germany vagy USA ott igen.[ Szerkesztve ]
-
Vegha
senior tag
Hmm...
Svéd kártyához van rendelve a PayPal. Hónapok óta használom így, sok helyen fizettem már vele és eddig nem volt probléma egyáltalán.
A Youtube Premium 4 hónapos trial verzióját szeretném regisztrálni, de fizetési eszköz megadása nélkül nem megy. Bankkártyát nem szívesen rögzítenék. Kimondottan csak ez a tranzakció idejére venném fel a PayPal accountot, utána törölném is.
Megnéztem hogyan lehetne regisztrálni a svéd telefonszámot a PayPal-ban, de teljesen elment tőle a kedvem:
A telefonszám hozzáadásával megerősítem, hogy jogosult vagyok a telefonszám hozzáadására, és egyben hozzájárulok az automatikusan tárcsázott, előre felvett hívások és SMS-üzenetek fogadásához az Adatvédelmi irányelvekben szereplő célokból. A szolgáltató alapdíjat számíthat fel.
Azt hiszem keresek inkább más megoldást.[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz Víz Elek #38415 üzenetére
szerintem sehogy.. ha jol remlik ez egy nemet csodakartya..
https://www.paypal.com/hu/smarthelp/article/what-debit-or-credit-cards-can-i-use-with-paypal-faq1834
What debit or credit cards can I use with PayPal?
You can use Visa, MasterCard, and American Express cards to make PayPal payments.
[ Szerkesztve ]
------
-
Topikgazda
válasz Víz Elek #38423 üzenetére
Minden PayPal fióknál előbb vagy utóbb kérni fognak személyazonosság ellenőrzést. Azt ne felejtsd el hogy egy személyhez köthetően egy személyes és egy üzleti fiók lehet és abban az országban ahol él, a címet is kérni szokták igazolni. A valamiért meg az éves pénzforgalmi korlát elérése vagy megközelítése (2500 €) vagy a pénzmosás elleni törvény miatti ellenőrzés, vagy valami biztonsági kockázat merült fel.
-
pisti124
csendes tag
Igen a bankot nem engedi csatolni a kártyát engedte a pinkód megjött beírtam minden király csak a bankot nem engedi. Ha beírom a banknak a nevét és a számlaszámot próbáljam később mindig ezt írja. A kártyával sajnos nem érek semmit ha csatolja mert mivel bank nincs hozzá társitva utalni nem lehet rá.Felhívtam őket és azt mondták ott nem tehetek semmit csak a pénzügyesek akiket nem lehet elérni. Magyar paypal telefonszáma csak kicsörög és semmi a pénzügyesek fel se veszik ha emilt írok nem válaszolnak.Már lassan egy hete írtam nekik de semmi.
-
Topikgazda
válasz pisti124 #38426 üzenetére
Nincs magyar PayPal ügyfélszolgálat, 9-17-ig lehet hívni az Írországi telefonszámon az ügyfélszolgálatot, de előtte kérni kell egy kódot, az Összefoglaló végén Tippek az egyszerűbb PayPal használathoz-nál van leírás.
Mint írtam a kártya fizetési forrás, a bankszámlaszám meg egy adat a kiutaláshoz, noncs közük egymáshoz.
Egyébként nemrég lett "próbálva" az Unicredit forintos pénzforgalmi számla szó nélkül hozzáadható, Firefox-ban lett csinálva, egyedül annyi hogy nem hétvége volt, hanem banki munkanap közepe.
Ezt a felhívtad őket és pénzügyesek honnan van a Paypla ügyfélszolgálat eleve ha a kód megadással telefonálsz látja a fiókodat, pontosítanak adatokat és ha az automata rendszer nem engedte meg -általában ez van- a bankszámla hozzáadást, akkor átbillenti a kapcsolót és hozzá tudod adni.
48 órán belül válaszolnak aha az üzenetközponton keresztül írsz. Belépéskor jelzi hogy van üzenet, ha valamiért nem kaptál volna e-mailt, bár én eddig mindig kaptam mailt is.
De akkor nem értem azt írtad hogy kártyád is tiltva van.
Akkor semmi nem működik?
Nem az a gond hogy az igazolási folyamatod nem futott végig? Írták már hogy el van fogadva minden?[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
bár átolvastam az összefoglalót, de nem tudom, jól értem-e: ha saját paypal account-ról, amihez van egy kártya rendelve (tehát a kártyán van a pénz) akarok küldeni egy magyarországi paypal accountra (ismerősöm) pénzt, akkor kell számolnom a 3%-os fee-vel (kalkulátorral számoltam, ha jól értem, azt a fogadó fizeti, de nem őt akarom ezzel költségbe verni, tehát nekem kell fizetnem), plusz még magam felé is van valami ellenértéke, mivel kártyáról megy a levonás?
-
Topikgazda
Nem, az a díj akkor van, ha vételárként kapsz, vagy vételárként küldöd és akinek megy a pénz attól vonják le.
Ha magyar ismerősnek megy (személyes jellegű tranzakció) és forint, akkor ingyenes kártyáról is, ha más deviza akkor deviza konverzióra számolnak fel pénzt, de nem annyit amit írsz.
A díjszabási táblázat linkelve az Összefoglalóban, szerintem ott egyértelműen leírták.
EU-s viszonylatban is ingyenes az € küldése.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Nem, az a díj akkor van, ha vételárként kapsz, vagy vételárként küldöd és akinek megy a pénz attól vonják le.
Ha magyar ismerősnek megy (személyes jellegű tranzakció) és forint, akkor ingyenes kártyáról is, ha más deviza akkor deviza konverzióra számolnak fel pénzt, de nem annyit amit írsz.
A díjszabási táblázat linkelve az Összefoglalóban, szerintem ott egyértelműen leírták.
EU-s viszonylatban is ingyenes az € küldése.
Egyértelműbbé tettem az Összefoglalói leírást, mert nem egészen pontos volt. -
Víz Elek
senior tag
Azzal tisztában vagyok, hogy a személyazonosságomat igazoló dokumentumot kérni fogják, elküldtem már nekik a fotót szombat este, és azóta még semmi, meg mindig annyit ír, hogy feldolgozás alatt, kb ez mennyi időt vehet igénybe?
Lehetett volna még küldeni bankszámla kivonatot is, de az meg nekem nincs még.Samsung S9
-
catroot
veterán
Sziasztok!
Ma elég idegesítő dologba futottam bele.
eBay-es vásárláskor, amikor fizetném a terméket a something went wrong szöveg fogadott.
Visszaléptem a böngészőben és akkor már írta az oldal, hogy gond van a paypal fiókommal.
Próbáltam weben és alkalmazásban is belépni, de sikertelenül.
Addig jutok el, hogy megkapom a biztonsági sms-t, azt beírom, majd jön a Nem tudtuk bejelentkeztetni szöveg.
Ja, mielőtt megvettem a terméket, akkor gond nélkül be tudtam lépni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Topikgazda
válasz catroot #38433 üzenetére
Össze van rendelve a két fiók? Ha nincs akkor rendeld össze, ha igen akkor bontsd és egy újra indítás után rendeled össze.
Célszerű ha az anomim böngészés és a reklámblokkolód ki van kapcsolva ekkor és előtte törlöd az eBay, PayPal sütiket és a böngésző gyorsítótárát, kezdeményezed az eBay-en, beléptet a PayPal-ra onnan a linkkel vissza kell lépni az eBay-re, akkor lenne jó.
Ez sem segít, ha valamiért az eladói korlátozás a tőle való vásárlásra vonatkozik rád.
Ha van blokkolás a böngészőben vagy ablokkoló programban akkor javaslom kivételnek megadni az eBay-t és a PayPal-t[ Szerkesztve ]
-
neophyte79
tag
Sziasztok. Több kérdésem lenne, remélem tudtok segíteni.
1. Nem tudok bankszámlaszámot hozzáadni a Paypal fiókhoz, hibára fut. Többször próbáltam, eredmény ugyanaz. OTP-vel működött régen, az Unicredit-et nem fogadja el.
2. Letölthetővé és Paypal-al fizethetővé szeretnék tenni egy fájlt. Blogspot.com oldallal ezt meg tudom tenni?
3. Hogyan működik az adózás ilyen esetben? Ellentmondásosak az infók. Adóznék utána, ezzel nincs gond, de ehhez cégnek kell lennem, vagy magánszemélyként is megtehetem?Köszönöm a segítséget, ha tudtok válaszolni.
-
Topikgazda
válasz neophyte79 #38436 üzenetére
1. Az Unicredit bankszámla hozzáadást más is jelezte hogy nem megy. Ha egy normálisan beállított nincs anonim böngészés, reklámblokkolás, süti tiltás, a PayPal nem magyar nyelven fut és egy pénzforgalmi bankszámla és működik a bank akkor megpróbálod újból. Ha nem sikerül akkor ahogy az Összefoglaló végén a Tippek résznél van, igényelsz egy kódot, felhívod őket és kérsz segítséget. Írországi telefonszám és angolul beszélnek.
2. Beírod az e-mail címedet hogy erre a PayPal fiókra várod a pénzt. De talán azon az oldalon kell tájékozódni, lehet hogy integrálhatsz PayPal fizetési lehetőséget, ez túlmutat ezen a topikon.
3. Önadózás van, a jövedelmedből neked kel bevallani és megfizetni.
Nem kell cég, magánszemély is igényelhet adószámot a jövedelemszerző tevékenységhez és lesz belőle adószámos magánszemély. Persze meg kell adni hogy milyen tevékenység az amiből lesz a jövedelem és ez meghatározza a konkrét kereteket.
Hivatalosan kellene számlát adni, remélhetőleg ez áfamentes kategória lehet, mert ha nem akkor oda is be kell jelentkezni, de talán van az ismeretségi körödben egy könyvelő és segít tisztázni. Bizonyos összeg felett viszont nem csak adót kell fizetni utólag, hanem adóelőleget és eü-hozzájárulást is. (az adóelőlegre külön értékhatár számolandó, az EÜ-höz a minimálbér harminc százaléka, most 44700 Ft)
De a leglényegesebb hogy a letöltethető fájl az digitális tartalom, erre nincs PayPal eladói védelem, így kerülhetsz olyan helyzetbe hogy a vevőd visszakéri a pénzét, pedig vásárlói védelem sincs ezekre és visszaadják neki.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz CsyGaBiKa #38440 üzenetére
Az OTP számlaszámmal nem szokott lenni gond. Nézd már át a böngésző és az egyéb biztonsági dolgaidat, a PayPal legyen kivétel és a sütik, a harmadik fél-es is legyen engedélyezve és angol nyelvű PP felület.
Attól függ hogy ki a telefonszolgáltatód és milyen díjcsomagod van, ezen információk hiányában senki nem tud válaszolni. -
CsyGaBiKa
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ezeknek fogok akkor utánanézni otthon a gépen. Vodafoneos vagyok, de hivatali T-home-ról oldanám meg ha nem az az eget rengető összeg, hátha nem tűnik fel, ha meg igen akkor fizetek, mint a katonatiszt. Hozzátenném, hogy én először egy budapesti paypalos számmal próbálkoztam az nem élő kapcsolat lehet, mert nem vették fel, a kód beírására se volt lehetőség.
-
Topikgazda
válasz CsyGaBiKa #38442 üzenetére
Még nem is hallottam arról a számról, de ha ez +36 17777944 akkor kíváncsiságból majd hívogatom én is. Ott is kell a kód, de csak karácsonyi zene van.
7 perc 15 mp után bontottam. Senki ne hívja ezt a számot, nem lehet felvenni velük a kapcsolatot itt.
Ez csak egy újabb hülyítés, kérték a magyarok hogy legyen magyar telefonszám, meg is kapták.
Egyébként max 5 perc alatt rendezhető, az szerintem max 1000 Ft[ Szerkesztve ]
-
Valamiért az új bankkártyámat ami K&H-s nem engedi regisztrálni a paypal. Azt írja hogy a bank nem engedélyezte. OTP-s és Budapest Bankos megy vele.
pontosabban:
A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát. Próbáljon meg egy másik kártyát, vagy kérdés esetén forduljon a kártyakibocsátóhoz.
De bár nem paypal téma nem tudom mitől függ az hogy egy bankártyát mi fogad el és mi nem. Pl budapest bankossal nem megy a foxpostos automata, a K&H-sal a paypal meg a telenoros befizetés sem.
Azt tudom hogy vannak valami szabványok erre de hol találok erről valami leírást hogy mi mit támogat és mi mit kezel mert akkor olyan kártyát kérek amivel a legtöbb fizetési mód kompatiblilis.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterDeeJay #38444 üzenetére
Na a paypalos sikerült, k&h felületén valami virtuális számlát kellet beállítani meg aláírni. Bár kicsit furcsa hogy alapból nincs bekapcsolva.
-
Topikgazda
válasz MasterDeeJay #38444 üzenetére
Van egy oldaluk ahol országra bontva megadják hogy milyen fizetőeszköz jöhet szóba. Pont írni akartam hogy ez nem PayPal probléma ha ezt a szöveget látod.
A te bankodnál a bank névben nem használható a & karakter sem.[ Szerkesztve ]
-
Skatysuti
tag
Üdv sziasztok. Költözés miatt újra létrehoztam a paypal fiókom (paypal.de) hogy hozzá tudjam hozzácsatolni a külföldi kártyám. Minden rendben ment. De elbénáztam a 4 számjegyű kód beírását amit a 0,02 eurós próba utalás közleménye tartalmazott PPXXXXPP. Ráadásul 3 szor. Azóta Igazoltam mindent (lakcím és személyi igazolvány ) el is fogadták. De azóta nem tudom sajnos beírni a kapott kódot mert az a rész elérhetetlenné vált. Pedig márt csak az hiányozna, így használni sem tudom. Tudnátok segíteni?
Elnézést mindenkitől és az adminoktól hogy hosszúra sikeredettASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
DonThomasino
veterán
Ha már nincs meg a hirdetés, a paypal védelemhez elég
lehet a privát levelezés is ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Topikgazda
válasz DonThomasino #38449 üzenetére
Alapból nem kell, abból dolgoznak ami náluk van a vásárlásról, ha kell igazolni valamit akkor majd kérik és feltöltöd az adott linken.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest